LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (28 dalis) Emanuel Ungaro

Emanuel Ungaro

Emanuelis Ungaro (Emanuel Ungaro) gimė 1933 m. Prancūzijoje. Mokytis būsimos profesijos Emanuelis Ungaro išvažiavo į Paryžių. 1956 m. jis buvo priimtas į „Cristobal Balenciaga" mados namus, kuriuose dirbo beveik šešerius metus. Dar du metus Emanuelis Ungaro praleido „Courreges" mados namuose, kol pagaliau ryžosi pradėti savarankišką veiklą ir atidaryti mados namus. Spalvos ir atspalviai – svarbiausi Emanuelio Ungaro kūrybinės veiklos išraiškos elementai. Ir jam visiškai nesvarbu, kokios mados tendencijos. Emanuel Ungaro kuria ne sukneles, o emocijas, tai ir lemia, kad jo kūriniai tokie populiarūs visame pasaulyje. Nuo pat Emanuel Ungaro mados namų įkūrimo jo klientėmis tapo Catherine Deneauve, Jacqueline Kennedy ir kt. Mados pasaulyje Emanuel Ungaro vardas yra laikomas sinonimu žodžio „nepriklausomybė". Nicole Kidman, Angelina Jole, Uma Turman dažnai višuose vietose ir renginiuose dalyvauja vilkėdamos Emanuelio Ungaro sukurtas sukneles.

Emanuel Ungaro Apparition Eau de Parfum

Į pokylių salę įžengia moteris ir visų žvilgsniai nukrypsta į ją... Tai nepaprasta ir magiška akimirka. Kvapas Apparition, kaip ir Emanuel Ungaro suknelės, pakeičia moterį, suteikia jai žavesio ir priverčia aplinkinius atsisukti.

„Kibirkščiuojantys" ir švelnūs, gėlių ir vaisių kvepalai Apparition – tai neišdildomų įspūdžių aromatas, provokuojantys ir moteriški.

Sudedamosios dalys
Aviečių likeris, vienametės paprikos, pasifloros, rožės, pačiuliai, heliotropai.

Kvapas
Gėlių ir vaisių, romantiškas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Mama ir vaikas (48)    Klonavimas (10)    Arūnas Valinskas (4)    Vestuvės (16)    Lotynų šokiai (5)    Lobiai (12)    Poltergeistai (2)    Kietieji diskai (17)    Burtai (8)    Kino kritika (10)    Jautis (7)    NSO (33)    Kalbos kultūra (39)    Lietuvoje (16)    Dalia Grybauskaitė (16)    Krikščionybė (135)    Tamplierių ordinas (7)    Liemenėlės (3)    Kaimo turizmas (5)    Apskaita (15)    Lietuvos istorija (110)    Geležinkeliai (4)    Apatinis trikotažas (17)    Hip hop dance (4)    Budizmas (73)    Žemės ūkis (33)    Filatelija (11)    Romas Kalanta (4)    Firmos (12)    Kvepalai (10)    Gintaras Beresnevičius (26)    Dieta (33)    Fotografija (17)    Bučiniai (31)    Grupės (81)    Statyba (29)    Pedagogika (21)    Auklėjimas (7)    Pramoginiai šokiai (2)    Bendruomenės (158)    Pelės (5)    Drabužiai (41)    Džiaugsmas (2)    Sony Ericcson (40)    Šaulys (7)    Klubai (8)    Atviras kodas (23)    Seimo rinkimai 2004 (3)    Žvaigždės (19)    Dvyniai (9)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!