LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (29 dalis) Escada

Escada

Galima teigti, kad Escada istorija prasidėjo tuomet, kai švedų topmodelis Margareta (Margaretha) sutiko Volfgangą Lei (Wolfgang Ley). 1979 m. jie įkūrė kompaniją, kurios pagrindinė veikla buvo sportinių drabužių gamyba. Tik vėliau buvo sukurta Escada moteriškų drabužių linija, išsiskirianti savo prabanga ir švytėjimu. Vakarėlių liūtės ir aukštuomenės damos greitai įvertino ir susižavėjo naujos kolekcijos drabužiais – taip Escada pradėjo savo kelią į populiarumą. Pirmieji Escada moteriški kvepalai buvo sukurti 1990 m. O nuo 1993 m. kiekvienais metais Escada išleidžia sezonui skirtus kvepalus. Jie tapo tarsi Escada prekės ženklo vizitine kortele. Labiausiai žinomomis tapo dvi paskutinės kvepalų linijos – „Sentiment" ir „Magnetism", turinčios taip pat ir vyrams skirtus kvepalus.

Escada Into the Blue Eau de Parfum

Moterims skirtas kvapas Into The Blue - gaivus ir lengvas it trykštantis fontanas. Jis įkvepia iš naujo pažvelgti į supančio pasaulio grožį, džiugina ir tarsi suteikia galimybę atgimti iš naujo. Gaivus gėlių aromatas Into The Blue skirtas moterims, kurios pasitiki savimi, tvirtai žino, kas joms patinka ir į gyvenimą žiūri su šypsena veide. Šis gaivinantis žalumynų, vandens ir gėlių kvapo derinys tiesiog žadina jausmus. Maigytų lapų kvapas maišosi su šviežių žolelių, karambolų ir švelniu gėlių kvapu, o galiausiai pasklinda vos juntamas kedrų, muskuso, ambros ir medienos dvelksmas.

Sudedamosios dalys
Žali lapai, šviežios žolelės, serenčiai, karambolos, bijūnai, baltieji puskiparisiai, muskusas, ambra, šlapia mediena.

Kvapas
Teikiantis energijos, rafinuotas, retas.

Escada Ocean Lounge Eau de Toilette

Ocean Lounge – vasariškas kvapas, kurio gaivus viliojantis aromatas tobulai įkūnija pačią laimingiausią vasaros akimirką. Septynioliktus nepaprastai sėkmingos ribotos sezoninių Escada kvepalų serijos kvepalus Ocean Lounge sukurti įkvėpė magiška vasaros atostogų akimirka, kai pavakario saulė kuria geismo kupiną vakarėlio atmosferą. Liejasi kokteiliai, skamba muzika ir žavūs žmonės skinasi kelią prie naujamadiško paplūdimio klubo baro, kad pasinertų į jų laukiančią hedonistinę mados ir aistros kupiną naktį.

Sudedamosios dalys
Ličiai, slyvos, kriaušių nektaras, braškės, našlaitės, mimozų žiedai, jazminai, ambra, vanilė, tikmedžiai.

Kvapas
Šiuolaikiškas, žadinantis jausmus.

Escada Pacific Paradise Eau de Toilette

2006 metais mados namų Escada pristatyti kvepalai Pacific Paradise išsiskiria stulbinančiu seksualiu kvapu.

Sudedamosios dalys
Žaliosios citrinos, džiovinti obuoliai, kokosai, ledinukai, bananų žiedai, santalai, muskusas, ambra, Havajų jūros druska.

Kvapas
Seksualus, stebinantis.

Escada Rockin' Rio Eau de Toilette

Viliojantis Rockin' Rio kvapas sušildo odą tarsi saulės spinduliai. Šie nesibaigiančios vasaros linksmybes primenantys Escada kvepalai tinka kiekvienai moteriai.

Sudedamosios dalys
Mandarinai, ananasai, pina colada, persikai, citrusai, tropikų gėlės.

Kvapas
Dieninis, jaudinantis, žadinantis džiaugsmą.

Escada Sentiment Eau de Toilette

Kas gali būti romantiškiau už sentimentalų meilės prisipažinimą? Padovanokite mylimajai Escada kvapą Sentiment, slypintį krištolinę širdelę primenančiame kvepalų buteliuke, ir švelnus aromatas be žodžiu išreikš Jūsų jausmus. Escada kvapas Sentiment – tai jaunystės, susižavėjimo, džiaugsmo ir meilės aromatas.

Sudedamosios dalys
Mandarinai, magnolijos, vilkdalgiai, juodieji serbentai, raudonosios uogos, persikai, hiacintai, tuberozos, santalai, juodosios dalbergijos mediena, heliotropai, vanilė, ambra.

Kvapas
Jausmingas, romantiškas, švelnus.

Escada Signature Eau De Parfum

Gyvybingas ir kupinas energijos Escada kvapas Signature neabejotinai suteiks gyvenimui daugiau žavesio. Tai kvapas, kuris „kibirkščiuoja" tarsi neaprėpiama gausybė deimantų. Sukurtas moteriai, kuriai prabanga ir turtas – tai, kas atneša džiaugsmą.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, juodieji serbentai, žali lapai, agurkai, citrinos, magnolijos, jazminai, pakalnutės, apelsinų žiedai, rožės, bijūnai, ambra, muskusas, neprinokę mandarinai, vanilė, vilkdalgiai, pačiuliai, santalai.

Kvapas
„Kibirkščiuojantis", prašmatnus, žavus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Joga (56)    Burtai (8)    Dvarai (36)    Pyktis (6)    Mokėjimo kortelės (7)    Kazimiera Prunskienė (13)    Gotai (17)    Pagonybė (3)    Žuvininkystė (2)    Siamo katės (2)    Maxima (10)    Biologija (222)    Kabala (6)    Stomatologija (6)    Statyba (29)    Depresija (29)    Jautis (2)    Kompiuteriai (148)    Klubai (8)    Z.Jurgelevičiaus rubrika (23)    Šachmatai (11)    Dieta (33)    Hobi (106)    Raganos (12)    Tinklapiai (13)    Drabužiai (41)    Atsiprašymas (3)    Gyvūnai (174)    Artūras Zuokas (41)    Partijos (41)    Romas Kalanta (4)    Interneto tinklai (4)    Wing Tsun (14)    Kaukazo aviganis (2)    Nekilnojamasis turtas (22)    Ekologija (15)    Lietuvių valgiai (28)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Foje (3)    Pelės (5)    Astrologija (27)    Prokuratūra (4)    Delfinologija (4)    Leo LT (12)    Hakeriai (273)    Proza (157)    Spauda (3)    Tamplierių ordinas (7)    Žmogaus teisės (52)    Grybai (3)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!