LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (30 dalis) Estee Lauder

Estee Lauder

Estee Lauder pradėjusi nuo šeimos kremo recepto, kurį pagamino namuose ir išbandė ant vyriausiojo sūnaus, sukūrė šeimos verslą. Dar jaunystėje išsiskyrė užsispyrimu ir tikslo siekimu. Ji gimė imigrantų šeimoje Niujorke. Antro pasaulinio karo pradžioje iš Europos į jos tėvų namus gyventi persikraustė dėdė, kuris buvo chemikas ir užsiėmė losjonų ir kremų gamyba. Būtent iš jo būdama devynerių Estee Lauder sužinojo kosmetikos ir parfumerijos gamybos paslaptis. Ji padėjo dėdei gaminti kremus iš naturalių medžiagų ir tuo pačiu pardavinėti klientėms. Estee Lauder kartu su vyru verslą pradėjo viso labo tik nuo kelių rūšių kremo, valomojo pienelio ir losjono. Šios priemonės buvo gaminamos pagal receptus, kuriuos jai atskleidė tas pats dėdė chemikas. Estee Lauder ypatingai rūpinosi kokybe, pirmenybę teikdama veido odos priežiūros priemonėms. Nors priemonės buvo puikios kokybės, Estee Lauder kompanijai teko konkuruoti su kitais tokios pat rūšies produktais. Estee Lauder neliko nieko kito, kaip tik pasinaudoti dar vaikystėje tėvo parduotuvėje įgytu talentu parduoti. Nepaisant mažo pradinio kapitalo Estee Lauder visada ieškojo prestižinių vietų ir parduotuvių savo kosmetikos gaminiams parduoti, kurios taip pat padėjo įsitvirtinti selektyvinės kosmetikos rinkoje. 1967 m. leidinių apie ekonomiką ir fiinansus redaktoriai įtraukė ponią Estee Lauder į geriausių JAV verslo moterų dešimtuką. Šis įvertinimas buvo dar vienas žingsnis į dar didesnę sėkmę. Šeimos verslas palaipsniui išaugo į didžiulią kompaniją valdančią aštuoniolika prekės ženklų, iš kurių kiekvienas skirtas skirtingoms vartotojų grupėms. Estee Lauder kompanijai priklauso tokie prėkės ženkalai, kaip MAC, Bobbi Brown, Tommy Hilfiger, Donna Karan, Stila, Darphin ir kiti.

Estee Lauder Beautiful Eau de Parfum

Tūkstančio žiedų kvapas – romantiškesnis ir rafinuotesnis nei kada nors anksčiau. Nuostabios formos flakone slypi išties prabangūs kvepalai. Įsimylėkite – dar kartą, beatodairiškai! Beautiful kvapas – romantiškas, švelnus ir nepamirštamas tarsi tūkstančio žiedų puokštės. Romantika dvelkiantys Beautiful pavergia kiekvienos moters širdį, nes yra sukurti profesionaliai ir kūrybingai.

Sudedamosios dalys
Rožės, mandarinai, lelijos, kvapiosios tuberozos, medetkos, apelsinų žiedai, pakalnutės, jazminai, kvapiosios kanangos, santalai, kvapieji auksabarzdžiai.

Kvapas
Romantiškas, švelnus, nepamirštamas.

Estee Lauder Beautifull Love Eau de Parfum

Dailios formos flakone slypintys kvepalai Beautiful Love šlovina romantiškos meilės teikiamą džiaugsmą. Svaiginantis magnolijų žiedų, sodrus baltųjų jazminų, mangų, heliotropų ir kvapiųjų auksabarzdžių kvapas sukelia jausmų antplūdį – tarsi būtų aplankiusi nauja meilė. Nuostabus svaiginantis baltųjų gėlių aromatas toks gundančiai žavus, jog žadinte žadina jausmus. Sodrus šiltas medienos dvelksmas dar labiau uždega jausmus ir skatina aistrą.

Sudedamosios dalys
Magnolijos, baltosios frezijos, medetkos, mangai, raukšlėtieji melionai, baltieji greipfrutai, gebenių lapai, rausvieji pipirai, jazminai, kvapiosios tuberozos, taitinės gardenijos, rožės, kvepenės, gvazdikai, juodosios žibuoklės, heliotropai, kvapieji auksabarzdžiai, baltieji vilkdalgiai, santalai, baltosios samanos, pačiuliai.

Kvapas
Vibruojantis, romantiškas, aistringas.

Estee Lauder Beyond Paradise Eau de Parfum

Kvepalai Beyond Paradise – tarsi kvapni svajonė. Jų retas intriguojantis kvapas svaigina ir žadina jausmus. Beyond Paradise apgaubia žaviu tropikų drėgmės, citrusų gaivos bei intensyviu gėlių kvapu ir nuneša į nuostabų pasaulį, kupina optimizmo bei stebuklų.

Sudedamosios dalys
Mėlynieji hiacintai, apelsinų žiedai, myrciaria cauliflora vaisiai, laišvos, skėstašakiai dvazgiai, japoninės mahonijos, sausmedžiai, stambiavaisių karisų žiedai, muskusinių ybiškių sėklos, mirtenių žievė.

Kvapas
Ryškus, svaiginantis, intriguojantis.

Estee Lauder Intuition Eau de Parfum

Geismą žadinantys kvepalai Intuition išreiškia įgimtą vidinį balsą, kuriuo vadovaujasi kiekviena moteris. Flakone įkalintas gintarinis lašas pabrėžia kvepalų rafinuotumą, o vos pasklidęs jų šiltas kvapas atskleidžia moteriškumą ir geismingumą. Leiskite Intuition pažadinti Jūsų jausmus!

Sudedamosios dalys
Mandarinai, bergamotės, greipfrutai, gardenijų žiedlapiai, frezijos, kininiai rododendrai, ambra.

Kvapas
Rytietiškas, žadinantis jausmus.

Estee Lauder Knowing Eau de Parfum

Šiems 1988 m. pasirodžiusiems Estee Lauder kvepalams Knowing būdingas sodrus medienos kvapas. Svaiginantis ir jaudinantis Knowing aromatas žavi rafinuotumu ir stilingumu. Dailus flakonas, atrodantis taip, tarsi būtų iškaltas iš vientiso kristalo, puikiai demonstruoja nuostabią Estee Lauder kvepalų savybę pamaloninti visas Jūsų jusles ir pabrėžia Knowing prašmatnumą bei savitumą.

Sudedamosios dalys
Rožės, kvapiosios tuberozos, mimozos, slyvos, jazminai, pačiuliai, apelsinų žiedai, sodinės briedragės, kvapieji auksabarzdžiai, santalai, ambra.

Kvapas
Rafinuotas, savitas.

Estee Lauder White Linen Eau de Parfum

White Linen kvapas primena vasaros dieną vėjyje šiugždančių švarių skalbinių dvelksmą ir baltųjų gėlių bei šviežių žalumynų skleidžiamą gaivą. Bulgarinių rožių, žibuoklių ir vilkdalgių kvapas suteikia natūralios elegancijos, tinkamos bet kuriuo metų laiku.

Sudedamosios dalys
Bulgarinės rožės, jazminai, pakalnutės, žibuoklės, vilkdalgiai, kvapieji auksabarzdžiai, samanos.

Kvapas
Gaivus, elegantiškas, gėlių.

Estee Lauder Youth Dew Amber Nude Eau de Parfum

Kvapas Youth Dew Amber Nude – žymiojo Tom Ford kūrinys, kuris papildo anksčiau pasirodžiusius Estee Lauder kvepalus Youth Dew. „Mėgstamiausius kvepalus Youth Dew aš tiesiog šiek tiek pakeičiau. Turint prieš save parfumerijos klasiką, norisi, kad ji išliktų tokia pat ryški, nepaprasta ir graži. Kuriant Youth Dew Amber Nude kvapą man pavyko tai padaryti: sujungti jausmingą klasiką ir šiuolaikiškumą", - teigia kvepalų kūrėjas. Išraiškingesnis ir lengvesnis, šiltas ir jausmingas Youth Dew Amber Nude kvapas slypi auksiniu kaspynėliu apjuostame kvepalų buteliuke.

Sudedamosios dalys
Greipfrutai, gaivi arbata, juodosios rožės, rausvieji gvazdikai, jazminai, kvapiosios kanangos, pačiuliai, ambra, kvapieji auksabarzdžiai, juodasis šokoladas, vanilė.

Kvapas
Šiltas, jausmingas, intymus.

Estee Lauder Youth Dew Eau de Parfum

1935 m. Estee Lauder pristatė Youth-Dew – kvapųjį vonios aliejų, kurį buvo galima naudoti kaip kvepalus, ir kvepalų pasaulis pasikeitė visiems laikams. Iki tol moterys buvo priklausomos nuo vyrų, kurie dovanodavo joms kvepalų ypatingomis progomis. O Youth-Dew buvo skirti moterims pirkti pačioms, tad jos taip ir darė. Dėl žavaus seksualaus pikantiškumo Youth-Dew ir šiandien yra vieni mėgstamiausių kvepalų. Tiesiog patys seksualiausi iš kada nors buvusių!

Sudedamosios dalys
Rožės, žonkiliniai narcizai, levandos, jazminai, pakalnutės, prieskoniai, samanos, kvapieji auksabarzdžiai, pačiuliai.

Kvapas
Rytietiškas, pikantiškas, seksualus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Mokykla be narkotikų (20)    Žinių visuomenė (14)    Katės (33)    Knygos (23)    Tamplierių ordinas (7)    Civilinė sauga (7)    Draugystė (10)    Seimo rinkimai (4)    Statyba (29)    Žala sveikatai (16)    Kompiuterių virusai (52)    Vaiko sveikata (8)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)    Striptizas (8)    Opijatai (13)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Moters diena (4)    Skolininkai (12)    Užsienyje (50)    Stomatologija (6)    Mokesčiai (8)    Ekologiškas maistas (2)    Miestai (14)    Dektinė (2)    Lietuvos istorija (110)    Kino kritika (10)    Šventieji (10)    Viešieji ryšiai (20)    Aiškiaregiai (11)    Regbis (4)    Draudimas (7)    Optinis ryšys (12)    Gaisrininkai (7)    Filosofija (326)    Kompiuteriai (148)    Šventasis Antanas (2)    Skamp (16)    Partizanai (12)    Go-go (10)    Bankinės technologijos (11)    Kietieji diskai (17)    Shidokan (3)    Fotografija (17)    Kultūra (749)    Smurtas mokyklose (10)    Elektronika (8)    Barai (7)    Žuvininkystė (2)    Arbata (10)    Transportas (125)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!