LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (32 dalis) Ghost

Ghost

Kompaniją „Ghost" įkūrė talentingoji Tanya Sarne, kuri iki šių dienų žavi mados pasaulį savo neblėstančiu entuziazmu ir neišsenkančia energija. „1984 m. aš papasakojau savo geriausiai draugei, dirbančiai ryšių su visuomene agentūroje, apie savo naują kompaniją, kurią pavadinau „Ghost". Ir ji atsakė: „Koks baisus pavadinimas „Ghost" (išvertus iš anglų kalbos reiškia „vaiduoklis"), tau nėra net vaiduokliškos vilties sulaukti sėkmės", - prisimena prekės ženklo „Ghost" įkūrėja Tanya Sarne. Nepaisant įvairių abejonių ir nuogąstavimų, per dešimt metų prekės ženklas „Ghost" sėkmingai įsitvirtino mados pasaulyje. „Aš didžiuojuosi savo kūriniu. „Ghost" - tai ypatingai moteriški drabužiai, atlaikę laiko išbandymus. Aš darau viską, kas įmanoma, kad mano kurti drabužiai tiktų ir patiktų bei suteiktų žavesio visoms moterims, nepaisant jų figūros, ūgio ar amžiaus. Pats didžiausias įvertinimas man – girdėti teigiamus atsiliepimus ir moterų tvirtinimus, kad aš pakeičiau jų gyvenimus... Tai, jog kai kurios iš jų dėka „Ghost" įgavo pasitikėjimo ir atskleidė savo moteriškumą, suteikia visai mano kūrybai prasmę", - teigė Tanya Sarne. Išskirtinį „Ghost" bruožą, gebėjimą sujungti funkcionalumą ir patogumą su moteriškumu ir elegancija, atspindi ir mados namų „Ghost" pristatyti kvepalai. Ramybe spinduliuojantys „Ghost" kvapai pasižymi subtilumu, švelnumu ir apgaubia šilta aura.

Ghost Cherish Eau de Toilette

Atnešantis džiaugsmą Ghost kvapas Cherish pirmą kartą pasirodė 2005 – aisiais. „Ghost" moteris šiuolaikiškai romantiška, miela ir atvira. Ji nieko nedaro atmestinai, ir jeigu myli, tai myli visa širdimi. Kvapas Cherish sukurtas tam, kad džiugintų, suteiktų malonumą ir atneštų džiaugsmą.

Sudedamosios dalys
Raudonieji greipfrutai, žalieji obuoliai, frezijos, rožės, lotosai, našlaitės, kedras, ambra, muskusas.

Kvapas
Traukiantis, spinduliuojantis, gėlių.

Ghost Sheer Summer Eau de Toilette

Nepaprasti vasaros malonumai. Šypsena veide ir spindinčios akys, atostogų nuotykiai ir linksmybės – visa tai ir dar daugiau įkūnija gėlių ir vaisių kvapas moterims Sheer Summer, pristatytas 2005 – aisiais.

Sudedamosios dalys
Persikai, ananasai, slyvos, kvapieji pelėžirniai, obuoliai, jazminai, frezijos, ambra, muskusas, santalai.

Kvapas
Gėlių ir vaisių, žaismingas, žavus.

Ghost The Fragrance Eau de Toilette

Ghost – tai švelnus ir elegantiškas kvapas moterims, pasirodęs 2000 - aisiais. Švelnus, bet išraiškingas Ghost aromatas sukurtas jausmingoms ir romantiškoms moterims.

Sudedamosios dalys
Rožės, jazminai, ambra, vanilė, persikas, santalai, muskusas.

Kvapas
Jausmingas, romantiškas, švelnus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Grupės (81)    Alus (22)    Filatelija (11)    Augalai (8)    Baikeriai (8)    Vokiečių aviganis (2)    Mazda (2)    Visuotinė istorija (44)    Tatuiruotės (7)    Atsiprašymas (3)    Shidokan (3)    Lobiai (12)    Kelionių pasiūlymai (7)    Raganos (12)    Velniai (9)    Ekologinis ūkis (2)    Valstiečių sąjunga (2)    LNK (2)    Kriptografija (3)    Paukščių gripas (21)    Likeris (2)    Liemenėlės (3)    Poltergeistai (2)    Vox Populi (14)    Žuvys (7)    Kelionių organizatoriai (6)    Žvaigždės (19)    Kazino (10)    Avalynė (7)    Dažasvydis (3)    Pagalba ir prevencija (124)    Sektos žudikės (6)    Prokuratūra (4)    Barai (7)    Sąmokslo teorijos (19)    Medžioklė (63)    Skandalai (476)    SSL sertifikatai (6)    Arūnas Valinskas (4)    Skolininkai (12)    Mokykla be narkotikų (20)    Mityba (43)    Pavydas (5)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Svarstyklės (7)    Savivaldybių rinkimai (9)    Opijatai (13)    Saugus internetas (11)    Įžymūs žmonės (68)    Lobių ieškotojai (3)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!