LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (33 dalis) Giorgio Armani

Giorgio Armani

GIORGIO ARMANI — įvairiaspalvė asmenybė, savo odisėją pradėjęs nuo nulio Nino Cerruti dirbtuvėse. 1981-aisiais atidaręs pirmąją parduotuvę GIORGIO ARMANI tapo pirmuoju dizaineriu, patekusiu ant „Time" žurnalo viršelio. GIORGIO ARMANI sakė: „Tam, kad įtvirtinčiau savo ženklą, privalau sukurti ką nors nauja. Taigi nutariau eiti prieš srovę" GIORGIO ARMANI buvo kelis kartus pagerbtas kaip geriausias Italijos ir tarptautinis dizaineris, apdovanotas už nuopelnus garsinant Italijos vardą, už indėlį madai bei kino menui, už kvepalų, kosmetikos, vyriškų ir moteriškų drabužių kolekcijas. GIORGIO ARMANI sukurti kvepalai pasižymi santūrumu ir jausmingumu. Šiandien mados genijus GIORGIO ARMANI valdo milijardais pelną skaičiuojančią savo vardo mados ir stiliaus imperiją.

Emporio Armani City Glam for Her Eau de Parfum

Jaunatviškas ir įžūlus kalendrų kvapas, sumišęs su spontaniškos energijos teikiančiu juodųjų serbentų ir geltonųjų slyvų dvelksmu, įtraukia į pagundos kupiną žaidimą. City Glam žavesį dar labiau sustiprina geismą žadinantis gėlių kvapas.

Sudedamosios dalys
Kalendros, juodųjų serbentų žiedpumpuriai, geltonosios slyvos, damaskinės rožės, pačiuliai, muskusas.

Kvapas
Ryškus, žavus, kerintis.

Emporio Armani He Eau de Toilette

Šiuos kvepalus sukurti įkvėpė šiuolaikinis vyriškumas – jų kvapas natūralus, tačiau rafinuotas, veržlus, tačiau žadinantis geismą. Drąsiam, veržliam, globėjiškam vyrui. Dvelkia mediena ir žalumynais.

Sudedamosios dalys
Kardamonai, kvapieji mandarinai, šalavijai, kvapieji auksabarzdžiai, kedrai, gvajokai, santalai, muskusas.

Kvapas
Nepaprastai vyriškas.

Emporio Armani Night Eau de Parfum

Mados namai Giorgio Armani ryškaus gėlių kvapo kvepalus Emporio Armani Night pristatė 2003 metais. Nuostabus gėlių ir muskuso kvapas puikiai tinka tiek vakarėliui, tiek iškilmingam vakarui.

Sudedamosios dalys
Juodieji serbentai, spanguolės, gudobelės, bergamotės, bijūnai, lelijos, magnolijos, frezijos, santalai, pačiuliai, mirtos, muskusas.

Kvapas
Seksualus, paslaptingas, ryškus.

Emporio Armani Night for Him Eau de Toilette

Mados namai Giorgio Armani žadinantį jausmus, drąsų ir vyrišką kvapą Emporio Armani Night pristatė 2003 metais. Vargu ar atsirastų moteris, kuri atsispirtų vyro, pasikvėpinusio kvepalais Emporio Armani Night, žavesiui. Ruošiatės į siautulingą vakarėlį? Nepamirškite seksualaus ir nepaprasto kvapo Armani Night. Jis puikiai tiks tiek vakarėliui, tiek iškilmingam vakarui.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, mandarinai, greipfrutai, šalavijai, kardamonas, santalai, pačiuliai, kedras, muskusas.

Kvapas
Seksualus, žadinantis jausmus, ryškus.

Emporio Armani Remix Eau de Parfum

2006 m. pasirodę kvepalai Emporio Armani Remix – tai nuostabi duoklė fantastiškai disko erai, tai Jūsų gyvenimo garso takelis, suteikiantis jam naują ritmą. Emporio Armani Remix kvapas – tai nauja žavi klasikinio gėlių kvapo interpretacija.

Sudedamosios dalys
Kriaušės, spanguolės, žvaigždanyžiai, frezijos, bijūnai, magnolijos, dobilai, heliotropai, muskusas, kedrai, santalai.

Kvapas
Teikiantis energijos, ryškus, svaiginantis.

Emporio Armani She Eau de Parfum

Šiuolaikišką moteriškumą įkūnijantis kvapas – švelnūs, tačiau spinduliuojantys šiluma, jaukus, tačiau egzotiškas. „Drąsus". „Karštas". Apgaubiantis. Šiuolaikiškai rytietiškas.

Sudedamosios dalys
Šventagaršvės, kardamonai, bergamotės, mandarinai, heliotropai, vanilė, kedrai, muskusas.

Kvapas
Nepaprastai moteriškas.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Eau de Toilette

Acqua Di Gio žadina džiaugsmą ir atspindi tam tikrą gyvenimo būdą. Jų gaivus kvapas žavi nuostabiu tropinių gėlių aromato ir jūros purslų dvelksmo deriniu.

Sudedamosios dalys
Kvapieji pelėžirniai, jazminai, frezijos, baltieji hiacintai, muskatinės vynuogės, muskusas, mediena.

Kvapas
Gaivus, nerūpestingas, teikiantis džiaugsmo.

Giorgio Armani Code Eau de Parfum

Gundantys moteriški kvepalai Armani Code keri gaiviu, seksualiu, moterišku kvapų deriniu: raudonųjų apelsinų, imbierų ir kriaušių šerbeto, arabinių jazminaičių, apelsinų žiedų, levandų medaus, brangios medienos ir vanilės.

Sudedamosios dalys
Raudonieji apelsinai, imbierai, kriaušių šerbetas, arabiniai jazminaičiai, apelsinų žiedai, brazilinio kaučiukmedžio žiedai, levandų medus, brangi mediena, vanilė.

Kvapas
Gaivus, seksualus, moteriškas.

Giorgio Armani Code Eau de Toilette

Armani Code keri gaiviu, seksualiu, moterišku kvapų deriniu: raudonųjų apelsinų, imbierų ir kriaušių šerbeto, arabinių jazminaičių, apelsinų žiedų, levandų medaus, brangios medienos ir vanilės.

Sudedamosios dalys
Raudonieji apelsinai, imbierai, kriaušių šerbetas, arabiniai jazminaičiai, apelsinų žiedai, brazilinio kaučiukmedžio žiedai, levandų medus, brangi mediena, vanilė.

Kvapas
Gaivus, seksualus, moteriškas.

Giorgio Armani Diamonds Eau de Parfum

Visame pasaulyje garsūs mados namai Giorgio Armani pasitelkę reklaminei kampanijai žymiąją Marilyn Monroe frazę „Deimantai – geriausi moterų draugai" 2007 – aisiais pristatė kvepalus Diamonds, įkūnijančius stiprybę, spindesį, moteriškumą ir XXI amžiaus moters seksualumą. Moteris, kuriai šie kvepalai skirti, yra stipri, pasitikinti savimi, stilinga, neslepianti moteriškumo ir spinduliuojanti seksualumu. Jos žingsniai tokie lengvi ir nejuntami, jog pasirodžiusi netikėtai, ji taip pat netikėtai gali pradingti, palikdama tik lengvą šleifą savo prabangių kvepalų.

Sudedamosios dalys
Ličiai, avietės, rožės, frezijos, pakalnutės, kvapieji auksbarzdžiai, kedras, pačiuliai, vanilė.

Kvapas
Suteikiantis pasitikėjimo savimi, žavus, prabangus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Žmogaus teisės (18)    Romas (3)    Hipiai (9)    Interneto komentarai (2)    Laikrodžiai (3)    Vandenis (7)    Roko muzikos grupės (10)    Švietimas (1281)    Visuotinė istorija (44)    Kovos menai (72)    Jausmai (27)    Šokiai (56)    Ekologinis ūkis (2)    Astrologija (27)    Archeologija (42)    Aiškiaregiai (11)    Kandidatai į prezidentus (5)    Automobiliai (41)    Maudymosi kostiumėliai (7)    Elektroninės muzikos grupės (3)    Stilius (86)    Valstiečių sąjunga (2)    Z.Jurgelevičiaus rubrika (23)    Chiromantija (3)    Interjero dizainas (13)    Vaiduokliai (23)    Sektos žudikės (6)    Bibilija (10)    Katalikybė (49)    Tatuiruotės (7)    Poetai (11)    Seimo rinkimai 2004 (3)    Lietuvos istorija (110)    Šaulys (7)    Lietuvoje (5)    Namų vaizdo technika (2)    Pramoginiai šokiai (2)    Alus (22)    Mokslai (1219)    Eurointegracija (5)    Tadas Blinda (10)    Sportas (180)    Rokeriai (3)    EBSW (40)    Arbata (10)    Kazimiera Prunskienė (13)    Joninės (6)    Meilė (138)    Kokainas (6)    Televizija (17)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!