LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (40 dalis) Guess

Guess

„Guess“ įkūrėjai, keturi broliai George’as, Armandas, Maurice’as ir Paulas Marciano, gimė ir dalį vaikystės praleido Alžyre, mat jų tėvas čia buvo rabinas. Šiam atsistatydinus iš pareigų, šeima persikraustė į Marselį Pietų Prancūzijoje. Nors tėvas tikėjosi, jog nors vienas sūnus paseks jo pėdomis ar bent susidomės kur kas dvasingesniais dalykais nei kliošinės kelnės, viskas buvo veltui. Pirmasis iš „doros kelio“ nuklydo George’as. Iš pradžių tapęs kirpėju savamokslis dizaineris George’as išbandęs įvairias sritis ryžosi kurti džinsus. Ir gana sėkmingai – greitai duris atvėrė net 26 „MGA“ (trijų brolių pirmųjų vardo raidžių junginys) parduotuvės visame Pietų Prancūzijos regione. Tačiau atostogos Kalifornijoje viską apvertė aukštyn kojomis – Los Andželas jaunuosius prancūzus taip pakerėjo, kad jie nusprendė negrįžti namo. Galiausiai broliai nutarė likti Amerikoje ir dar tais pačiais metais čia atidarė savo pirmąją parduotuvę. Naujajai rinkai nebetiko pavadinimas „MGA“. Broliai ilgai galvojo apie naująjį pavadinimą, kol vieną dieną George’as pareiškė broliams, kad naujasis pavadinimas bus „Guess“. Taip broliai Marciano sukūrė visame pasaulyje garsų prekės ženklą. Didžiausias jų koziris buvo Europoje naudojama džinsų gamybos technologija, apie kurią Amerikoje dar niekas nebuvo girdėjęs. Broliai Marciano užkariavo gerbėjų širdis europietišką stilingumą sujungę su amerikietiškuoju paprastumu. Šiandien „Guess“ gaminiais prekiaujama 70 pasaulio šalių, šis prekės ženklas garsėja drabužiais, aksesuarais, kvepalais, o „Guess“ džinsai vis dar pripažįstami vienais geriausių.

Guess Eau de Parfum

Viliojantis, madingas, išlaisvinantis Guess aromatas sukurtas drąsioms ir iššūkius dievinančioms moterims. 2006 – aisiais pasirodęs išskirtinis ir moteriškas kvapas įkūnija mados namų Guess stilių.

Sudedamosios dalys
Obuoliai, bergamotės, laukinės žemuogės, mandarinai, bijūnai, magnolijos, frezijos, persikai, jazminai, kvapiosios kanangos, pakalnutės, raudonosios uogos, ambra, muskusas, sodinės briedragės, kedras.


Kvapas
Viliojantis, madingas, išlaisvinantis.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Kaziuko mugė (3)    Šunys (67)    Mokslai (1219)    Vandens slidės (2)    Architektūra (11)    Joninės (6)    Krikščionybė (135)    Jautis (7)    Skorpionas (7)    Mokykla be narkotikų (20)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Psichologija (89)    Dažasvydis (3)    Žinių visuomenė (14)    Žmogaus teisės (18)    Opijatai (13)    Skirmantas Valiulis (32)    Nokia (24)    Eurointegracija (5)    Mistika (446)    Viešieji ryšiai (20)    Jautis (2)    Kokainas (6)    Romas (3)    Siamo katės (2)    Partizanai (12)    Šokoladas (10)    Naršyklės (7)    Airija (9)    TV3 (4)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Joga (56)    Gaisrininkai (7)    Šventasis Antanas (2)    Vaiko sveikata (8)    Specialiosios tarnybos (36)    Vestuvės (16)    Internetas (184)    Lietuvoje (43)    Dvyniai (9)    Metalinės muzikos grupės (8)    Aikido (14)    Matematika (2)    Visuotinė istorija (44)    AMD (3)    Rokeriai (3)    Transportas (125)    Rinkimai (23)    Įdomybės (87)    Kompiuteriniai žaidimai (270)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!