LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (41 dalis) Gwen Stefani

Gwen Stefani

Gwendoline Renee Stefani gimė 1969 m. Kalifornijoje. Jos motina Patti – pusiau škotė, pusiau britė, turinti airiško kraujo, o tėvas Denis Stefani – italas. Nuo vaikystės Gwen Stefani tėvai skatino būsimosios žvaigždės domėjimąsi muzika: mokė ją miuziklų dainų, supažindino su amerikiečių folk muzika. Scenoje Gwen Stefani debiutavo atlikusi dainą iš miuziklo „Muzikos garsai“. Galima teigti, kad Gwen Stefani yra išskirtinė asmenybė: ne tik dainininkė, dainų autorė, bet ir aktorė, ir modelis, ir parfumerijos linijos kūrėja. „Andegraundo mūza“, - taip Gwen Stefani apibūdino Michele Scannavini, kompanijos „Coty Prestige“ prezidentas. 2003 m. ji sukūrė mados linija „L.A.M.B.“ ir atsiskleidė kaip dizainerė. Gwen Stefani kurtais rūbais ir aksesuarais mielai ėmė puoštis tokios žvaigždės, kaip Nicole Kidman, Paris Hilton, Nicole Richie, Pamela Anderson, Halle Berry, bet geriausiai savo kurtus drabužius išgarsino pati Gwen. 2005 m. pasirodė laisvesnio stiliaus jaunimui skirta drabužių linija „Harajuku Lovers“. Gwen Stefani sukurtas drabužių, avalynės, laikrodžių ir rankinių kolekcijas galiausiai papildė ir kvepalai, kurie buvo pavadinti tiesiog „L“.

Gwen Stefani L.A.M.B. Eau de Parfum

Pirmuosius savo prekės ženklo L.A.M.B. kvepalus viena originaliausių muzikos žvaigždžių Gwen Stefani pavadino tiesiog L. Toks pavadinimas buvo pasirinktas neatsitiktinai:  „L“ – tai pirmoji žodžio Love (išvertus iš anglų kalbos reiškia „meilė“) ir Gwen Stefani drabužių prekės ženklo L.A.M.B. raidė. Neprilygstamas, efektyvus ir seksualus kvepalų L aromatas tarsi Gwen parašas – žavus jos asmenybės atspindys. L aromatas iš pradžių žavi „skaniu“ gėlių kvapu, kuris pereina į „kibirkščiuojančią“ gaivą ir galiausiai apsupa šiltu muskuso kvapu.

Sudedamosios dalys
Žalumynų natos, paprastoji eichornija, baltoji frezija, kriaušės, žibuoklių lapai, jazminų žiedai, rožės, pakalnutės, kvapusis pelėžirnis, apelsinų žiedai, heliotropų žiedai, muskusas, franžipanų žiedai, persikų odelės.

Kvapas
Unikalus, neprilygstamas, efektyvus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    NSO (33)    Meninė gimnastika (14)    Metalistai (8)    Išpažintis (16)    Moters diena (4)    Operacinės sistemos (50)    TELE-2 (7)    Katės (33)    Brendis (6)    Korupcija (22)    Vartotojai (29)    Aiškiaregiai (11)    Sektos žudikės (6)    Velykos (10)    Mistika (446)    Kvepalai (10)    Aikido (14)    Lietuvos istorija (110)    Siamo katės (2)    Hipiai (9)    Runkeliai (18)    Filatelija (11)    Kompiuteriai (148)    Transportas (125)    Reinkarnacija (6)    Konditerija (10)    Seimo rinkimai 2004 (3)    Chiromantija (3)    Grybai (3)    Archeologija (42)    Krikščionybė (135)    Netolerancija (6)    Klonavimas (10)    Spauda (3)    Arūnas Valinskas (4)    Liberalų sąjūdis (5)    Žirgų sportas (4)    Programos (61)    Kanapės (15)    Rinkimai (23)    Vaizdo kortos (3)    Erich Fromm (5)    Žindymas (14)    Šalys (61)    Užsienyje (50)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Dvyniai (9)    Kokainas (6)    Žemgrobiai (6)    Rasos (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!