LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (42 dalis) Hilary Duff

Hilary Duff

Hilary Duff amerikiečių aktorė ir dainininkė gimė 1987 m. Jau vaikystėje Hilary Duff kartu su savo seserimi pradėjo mokytis aktorinio meistriškumo paslapčių. Pirmasis Hilary Duff pasirodymas scenoje įvyko dar tuomet, kai jai buvo šešeri metai. Ji atliko vieną iš vaidmenų balete. Tapti aktore svajojo ne tik Hilary Duff, bet ir jos sesuo, dėl šios didelės svajonės jos kartu su motina nusprendė persikelti į Kaliforniją. Tapusi žymia aktore Hilary Duff keletą metų svarstė apie kvepalų sukūrimą, kurie būtų įdomūs tiek jaunoms, tiek vyresnio amžiaus moterims. Ir svajonė išsipildė: pasaulį išvydo kvepalai „With love“, atspindintys įvairiapusį pačios Hilary Duff skonį ir stilių.

Hilary Duff With Love Eau de Parfum

With Love… Hilary Duff įkūnija visas meilės rūšis ir mastą: besąlygišką šeimos meilę, kilnią draugystę ir kvapą gniaužiantį meilės nuotykių jaudulį. Egzotiškų vaisių dvelksmas suteikia intriguojantį atspalvį sodriam medienos ir aistrą žadinančiam ambros kvapui, kurį skleidžia šie rytietiški kvepalai.

Sudedamosios dalys
Mangostaninių garcinijų žiedai ir vaisiai, egzotiški prieskoniai, arbata latte, bukalapių dalbergijų mediena, ambra, muskusas, balzammedžiai, smilkalai

Kvapas
„Kibirkščiuojantis“, žadinantis geismą, šiltas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Astrologija (27)    Civilinė sauga (7)    Kaimo turizmas (5)    Atmintis (4)    Vampyrai (9)    KGB (35)    Paukščiai (5)    Šatrija (4)    Bankinės technologijos (11)    Bitė (5)    Dalia Grybauskaitė (16)    Gender Loops (6)    Kompiuterio ergonomika (8)    Kovos menai (72)    Šalys (61)    Kietieji diskai (17)    Žvejyba (30)    AMD (3)    Miestų bendruomenės (7)    Gaisrininkai (7)    Joninės (6)    Regbis (4)    Kaziuko mugė (3)    Amerikos lietuviai (7)    Teatrai (21)    Lietuvoje (5)    Viešnia iš ateities (2)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Kultūra (749)    Žirgų sportas (4)    Konspiracija (2)    Skamp (16)    Radvilos (32)    Užgavėnes (9)    Pankai (6)    Rasos (2)    Aiškiaregiai (11)    Projektavimas (7)    Politika (26)    P2P tinklai (2)    Mistika (9)    Laivyba (17)    Savivaldybių rinkimai (9)    MTV (5)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Auklėjimas (7)    Švedija (9)    Istorija (154)    Transportas (125)    Seimo Pirmininkas (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!