LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (44 dalis) Iceberg

Iceberg

Kompaniją „Iceberg“ įkūrė Giuliana Marchini Gerani siekdama įgyvendinti išskirtinį projektą: sukurti pirmąją liniją trikotažo drabužių, įkvėptą „sport fashion“ koncepcijos. Ji tapo pirmąja, kuri sujungė madą ir sportą. Tai buvo naujovė mados pasaulyje, kuri sulaukė didelio dėmesio. Giuliana ir jos kūrybą pastebėjo visi, ir nieko keisto, nes ji buvo pirmoji moteris, turėjusi teisę kurti Italijos prezidentui. Šiuolaikinio gyvenimo tempas, menas, prabanga, skirtingų kultūrų elementai ir puiki nuotaika – penki dalykai, kurie įkvepia „Iceberg“ drabužių kolekcijas. „Iceberg“ drabužiai sukurti tam, kad pabrėžtų privalumus. Jie užburia subtilia elegancija, kupina ironijos, spinduliuojančia seksualumą, bet be užuominos į vulgarumą. Mados namai „Iceberg“ buvo vieni pirmųjų pakvietę įžymybes reklaminėms kampanijoms. Šiandien mados namai „Iceberg“ garsėja ne tik kokybiškais drabužiais, bet ir laikrodžiais, akiniais, aksesuarais, avalyne ir kvepalais. Pirmieji mados namų „Iceberg“ kvepalai pasirodė 1988–aisiais. Po jų buvo išleisti kvepalai: „Iceberg Twice pour Femme“ (1994 m.), „Iceberg Twice pour Home“ (1995 m.), „Iceberg Twice Ice“ (1998 m.), „Iceberg Fluid Man“ (2000 m.), „Iceberg Fluid Woman“ (2000 m.). „Iceberg“ kvepalai spinduliuoja eleganciją, turtingi, šiek tiek ironiški, žadinantys geismą. Atspindi tikruosius jausmus ir pabrėžia geriausias savybes.

Iceberg Twice Eau de Toilette

Italų mados namų Iceberg moterims skirtas kvapas Twice tarsi gaivus skambesys, sukurtas iš nepaprastų detalių, švelnių užuominų ir pastelinių spalvų. Jaunatviška, laisva ir mylinti gyvenimą moteris – tai moteris, kuriai skirtas kvapas Twice.

Sudedamosios dalys
Frezijos, persikai, pakalnutės, bergamotės, ciklamenai, gardenijos, našlaitės, orchidėjos, vilkdalgiai, jazminai, rožės, medus, santalai, ambra, muskusas, kedras.

Kvapas
Gaivus, linksmai nuteikiantis, švelnus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Vaiduokliai (23)    Kūdikio maitinimas (3)    „Laisvės kryžkelės“ (10)    Metalas (22)    Tinklapiai (13)    Eurointegracija (5)    Kino kritika (10)    Drabužiai (41)    Renginiai (31)    Samsung (3)    Škotų aviganis (3)    Mitingai (5)    Bibilija (10)    Opel (4)    Šventieji (10)    Maxima (10)    Romas Kalanta (4)    Tamplieriai (7)    Išpažintis (16)    Skundai (22)    Dažasvydis (3)    Skorpionas (7)    Žmogaus teisės (18)    Pagalba ir prevencija (124)    Šventasis Pranciškus (3)    Pedagogika (21)    Knygos (23)    Regbis (4)    Matematika (2)    Sektos žudikės (6)    Žmogaus klonavimas (2)    Šunys (67)    EBSW (40)    Hakeriai (273)    Žvejyba (30)    Kvepalai (10)    Vaizdo kortos (3)    Žindymas (14)    Kaukazo aviganis (2)    Medžioklė (63)    Vynas (16)    MTV (5)    Modemai (8)    Moterims (34)    Geologija (20)    Energetika (13)    Kaziuko mugė (3)    Lietuvių fantastika (11)    Kelionių įspūdžiai (26)    Pankiškos muzikos grupės (15)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!