LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (45 dalis) Issey Miyake

Issey Miyake

Drabužius ir kvepalus kuriantis dizaineris Issey Miyake gimė 1938 m. Hirosimos mieste, kuris išgarsėjo, kai 1945 m. rugpjūčio 6 d. „Enola Gay“, specialiai modifikuotas JAV karinių pajėgų naikintuvas B-29, numetė atominį ginklą „Little Boy“ („Mažylis“). Tuo metu Issey Miyake buvo tik septyneri metai. Jis išgyveno, bet prarado beveik visus artimuosius. 1959 m. būsimasis dizaineris įstojo į Tokijo universitetą „Tama art“ ir jau tada pradėjo svajoti apie drabužių kūrimą. Pirmoji Issey Miyake kolekcija pavadinimu „Poema iš audinio ir akmens“ buvo pristatyta 1963 m. Baigęs Tokijo universitetą dizaineris nuo 1965 m. persikėlė į Paryžiuje, o vėliau ir į Niujorką. Pažinęs europietiškas ir amerikietiškas drabužių dizaino tradicijas, Issey Miyake vis dėl to nepasiliko nei Europoje, nei Amerikoje, o sugrįžo į Tokijų ir 1970 m. įkūrė kompaniją „Miyake Design Studio“. Dizaineris siekė sukurti paprastus „drabužius žmonėms“, tokius kaip amerikietiški džinsai ir trikotažiniai marškinėliai. Drabužių pristatymams dažnai kvietė ne profesionalius modelius, bet paprastus žmones. Pavyzdžiui, drabužių kolekciją 1995/1996 m. žiema-vasara pristatė garbaus amžiaus moterys nuo 60 m. iki 93 m., tokiu būdu pabrėžiant, kad dizainerio Issey Miyake drabužius gali vilkėti skirtingo amžiaus skirtingi žmonės. Šią filosofiją atspindi ir pirmieji dizainerio kvepalai „L‘Eau D‘Issey“, sukurti 1992 m., bei praėjus dviems metams po pirmųjų kvepalų pristatymo pasaulį išvydęs antrasis Issey Miyake parfumerijos šedevras „L‘Eau D‘Issey pour Homme“ skirtas vyrams. Galiausiai 1999 m. dizaineris nustebino savo drąsa ir pamynęs visas parfumerijos pasaulio taisykles, pristatė naujus kvepalus „Le Feu d‘Issey“, kurie buvo sukurti naudojant neįprastus retai naudojamus ingridientus, turinčius ypatingai stiprų kvapą.

Issey Miyake L'Eau D'Issey Ladies Summer Eau de Toilette

Pažadinkite savo jausmus pasitelkę kvepalus, kuriuos sukurti įkvėpė vasaros gamtos ramybė ir gaiva. Nuostabiai žolių stiebeliais puoštame flakone glūdintys kvepalai įkūnija šio įnoringo metų laiko dvasią.

Sudedamosios dalys
Ciklamenai, frezijos, rožių vanduo, pakalnutės, kvepenės, bijūnai, tuberozos, baltieji pipirai, sausmedžiai, brangi mediena, muskusas.

Kvapas
Lengvas, švelnus, gaivus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Ekologiškas maistas (2)    Skorpionas (7)    Motociklai (12)    Žiniasklaida (108)    Žemės ūkis (33)    Picerijos (4)    Neištikimybė (2)    Makaronai (2)    Paieškos sistemos (14)    Lietuvoje (43)    Velniai (9)    Breakdance (4)    Informaciniai karai (11)    Projektavimas (7)    Geležinkeliai (4)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Pedagogika (21)    Švietimas (1281)    Feng šui (7)    Naujieji metai (12)    Emigrantai (22)    Archeologija (42)    Transportas (125)    Interneto dienoraščiai (2)    Televizoriai (2)    Kompiuterių virusai (52)    Reinkarnacija (6)    Fotografija (17)    Gatvės šokiai (5)    Mokesčiai (8)    Žmogaus klonavimas (2)    TELE-2 (7)    Stalo žaidimai (7)    Astrologija (27)    Pirmoji meilė (3)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Gimimo diena (3)    Istorija (154)    Metalistai (8)    BTV (3)    Burtai (8)    Sektos (12)    Windows (7)    Baikeriai (8)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Viešieji ryšiai (20)    Operacinės sistemos (50)    Teisėtvarka (24)    Žydai (32)    Grybai (3)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!