LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-13
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (46 dalis) J. Lo

J. Lo

Jennifer Lopez gimė 1969 m. Niujorke emigrantų šeimoje. Jos šeima buvo neturtinga, tėvas dirbo programuotoju, o motina vaikų darželio auklėtoja. Tėvai stengdamiesi apsaugoti mergaitę nuo „gatvės įtakos“ atidavė ją į katalikišką mokyklą. Nuo penkerių metų Jennifer ėmė lankyti šokių būrelį, vėliau mokėsi groti pianinu. Nepaisant Jennifer pomėgių šokti, dainuoti ir groti tėvai tikėjosi, kad užaugusi vis dėl to ji pasirinks rimtą profesiją ir taps advokate. Jennifer Lopez įstojo į koledžą, bet netrukus mokslus metė ir palikusi tėvų namus ėmė filmuotis videoklipuose bei kiekvieną dieną dalyvauti atrankose, kuriose iš pradžių dėl savo egzotiškos išvaizdos dažniausiai išgirsdavo neigiamus atsakymus. Pirmoji sėkmė Jennifer Lopez aplankė, kai jai suėjo devyniolika metų: ji buvo pakviesta dalyvauti ture „Auksiniai Brodvėjaus miuziklai“. Jennifer Lopez sekėsi ir ji ėmė sparčiai kopti karjeros laiptais: pateko į Holivudą ir suvaidino filme „Mano maža mergaitė“. Jau tuomet ji svajojo gauti rimtus ir dramatiškus vaidmenis, bet nepaisant to filmavosi ir serialuose. 1993 m. Jennifer Lopez nusprendė baigti karjerą televizijoje ir visas jėgas skirti kinui. 1994 m. ji gavo vaidmenį filme „Mano šeima“. Šis filmas buvo gerai įvertintas kino kritikų ir Jennifer Lopez pakvietė vaidinti režisieriaus Frensio Fordo Kopolos komedijoje „Džekas“. Tam, kad gautų vaidmenį filme „Selena“, Jennifer teko praeiti sudėtingą atranką ir nurungti net dvidešimt tūkstančių kandidačių. Už vaidmenį šiame filme Jennifer Lopez gavo milijono dolerių honorarą ir tapo daugiausiai uždirbančia Lotynų Amerikos aktore visame Holivude. Tačiau Jennifer Lopez neapsiribojo vien tik sėkme kino filmuose ir 1999 m. išleido pirmąjį savo muzikinį albumą „On the 6“, o 2001 m. kartu su Andy Hilfiger, žymaus dizainerio broliu, pristatė pirmą drabužių kolekciją. Apie pirmuosius savo kvepalus „Glow by J. Lo“ Jennifer Lopez yra pasakiusi: „Aš norėjau, kad kvapas būtų gaivus, bet tuo pačiu seksualus ir jausmingas – kažkas panašaus į jausmą, kai išeini iš dušo ir jautiesi pačia seksualiausia moterimi visame pasaulyje“

J. Lo Glow After Dark Eau de Toilette

Sukurti Glow After Dark įkvėpė draugus siejantis ryšys, ir naktines linksmybes dievinančių merginų nuotykiai bei joms atsiveriančios galimybės.

Sudedamosios dalys
Mandarinai, pasifloros, jazminai, bijūnai, rožės, apelsinų žiedai, muskusas, samanos, šviesi mediena, pačiuliai.
 
Kvapas
Šiltas, žadinantis geismą, seksualus.

J. Lo Live Eau de Parfum

Rytietiško ir gėlių kvapo kvepalai Live skleidžia svaiginančią energiją, žadina geismą ir intymumą. Apie flakoną žaismingai besivejantys „kaspinai” simbolizuoja šokį – jo energiją ir judesį. 

Sudedamosios dalys
Italiniai apelsinai, sicilinės citrinos, ananasai, žibuoklės, raudonieji serbentai, bijūnai, tongapupės, santalai.

Kvapas
Rytietiškas, žadinantis geismą, intymus.

J. Lo Shimmer Limited Edition Eau de Toilette

Švęsdama penkmetį savo pirmųjų kvepalų Glow by J. Lo žymi dainininkė Jennifer Lopez pristatė savo gerbėjams ribotos serijos kvapą J. Lo Shimmer. Nors naujame kvepalų buteliuke slypi pirmųjų kvepalų Glow by J. Lo aromatas, J. Lo Shimmer išsiskiria tuo, jog suteikia odai spindesio. Kvepalų buteliukas sukurtas iš matinio švelnaus kreminio atspalvio stiklo papuoštas žymiuoju užrašu su „Swarovski“ kristalais.
 
Sudedamosios dalys
Apelsinų žiedai, rausvieji greipfrutai, rožės, santalai, ambra, jazminai, vanilė, muskusas, vilkdalgiai.
 
Kvapas
Žadinantis geismą, gaivus, suteikiantis spindesio.

J. Lo Live Lux Eau de Parfum

Prabangūs kvepalai Live Luxe slypi ryškiame dekadentiškai atrodančiame flakone. Iš pradžių pasklidęs skanus viliojantis sultingų kriaušių ir persikų aromatas susilieja su žaviu pakalnučių ir egzotišku frezijų dvelksmu.

Sudedamosios dalys
Kriaušės, persikai, pakalnutės, frezijos.

Kvapas
Ryškus, skanus, viliojantis.

J. Lo Deseo Eau de Parfum

Jennifer Lopez kvapo Deseo pavadinimas reiškia „norą“, „svajonę“, t.y. tai, ko trokštate. „Šis žodis labai tinkamas apibūdinti dabartinį mano gyvenimo periodą. Aš noriu bendrauti su žmonėmis, įkvėpti juos, siekti daugiau ir niekada nesustoti. Štai kas slypi šiame žodyje”, - teigia Jennifer. Šie kvepalai, kaip teigia pati žvaigždė, primena kvapus, tvyrančius jos sode, o kvepalų buteliuko forma simbolizuoja almazą.
 
Sudedamosios dalys 
Bambuko lapai, sicilinės bergamotės, kvapieji mandarinai, frezijos, stambiažiedžiai jazminaičiai, rausvoji gardenija, apelsinų žiedai, akacijos, palergonijos, muskusas, santalai, ambra, samanos, atlasinis kedras, pačiuliai.

Kvapas 
Romantiškas, skirtas kvėpintis dieną.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Egzorcizmas (11)    Mobilūs ryšiai (193)    Politika (363)    Feng šui (7)    Parapsichologija (22)    Žmogaus klonavimas (2)    Šokoladas (10)    Viskis (8)    Astrologija (27)    Katės (33)    Gaisrininkai (7)    Muzika (196)    Barai (7)    Ištikimybė (4)    Savivaldybių rinkimai (9)    Operacinės sistemos (50)    P2P tinklai (2)    Lietuva (2)    Transportas (125)    Klonavimas (10)    Grupės (81)    Liūtas (7)    Katalikybė (49)    Mada (4)    Lietuvoje (16)    Dektinė (2)    Burtai (8)    Interneto dienoraščiai (2)    Tinklapiai (13)    Klubai (8)    Kultūra (749)    Sekimas ir privatumas (12)    Vilius Navickas (2)    Vampyrai (9)    Klubai (5)    Joninės (6)    Spiritizmas (4)    Apatinis trikotažas (17)    Rinkimai (23)    Emigrantai (22)    Stalo žaidimai (7)    Gyvūnai (174)    Draudimas (7)    Šokiai (56)    Kelionių pasiūlymai (7)    Parašiutizmas (15)    Kailiniai (15)    Filologija (2)    Ginklai (22)    Amerikos lietuviai (7)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!