LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (47 dalis) Jean Charles Brosseau

Jean Charles Brosseau

Žymus dizaineris Jean Charles Brosseau baigęs aukštosios mados mokyklą Paryžiuje 1955 – aisiais įkūrė savo prekės ženklą ir įsteigė mados namus. Parfumerijos pasaulyje debiutavo 1981–aisiais pristatęs pirmuosius išskirtinius kvepalus „Ombre Rose“. Šie kvepalai sulaukė tokios didelės sėkmės ir puikių atsiliepimų, jog pats dizaineris prisipažino, kad buvo maloniai nustebintas ir to nesitikėjo. „Ombre Rose“ tapo vienais iš perkamiausių kvepalų Prancūzijoje, JAV, Vidurio Rytuose. Šis Jean Charles Brosseau sukurtas parfumerijos šedevras priskiriamas prie aukščiausios klasės kvepalų ir prilyginamas jau klasika tapusiems: „Chanel No.5“, „Guerlain Samsara“, „Yves Saint-Laurent Opium“, „Nina Ricci L'Air du Temps“, „Dior Diorissimo“...

Jean Charles Brosseau Ombre Rose L'Original Eau de Toilette

Jean Charles Brosseau teigia, kad kvepalai yra magiškas kūrinys: jie nematomi, jų negalima paliesti, bet jie žadina jausmus ir visam laikui išlieka atmintyje. Ombre Rose L'Original – tai puikus derinys prašmatnaus kvapo, poetiško pavadinimo ir kvepalų buteliuko formos. Legenda byloja, kad pats Jean Charles Brosseau paprašė parfumerių, kad jie sukurtų kvapą, kuris primintų mylimą senelę, jos pudrą, sausainius ir šeimos pietus.
 
Sudedamosios dalys 
Persikai, juodosios dalbergijos mediena, palergonijos, santalai, florenciniai vilkdalgiai, kvapieji auksabarzdžiai, kvapiosios kanangos, paprastosios pakalnutės, kedras, rožės, medus, vilkdalgiai, tongapupės, cinamonas, muskusas, vanilė, heliotropai.
 
Kvapas
Prabangus, romantiškas, moteriškas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Maxima (10)    LICS (17)    Džiaugsmas (2)    Dektinė (2)    Liemenėlės (3)    Klaviatūros (11)    IT parodos (10)    Darbo partija (4)    Arkliai (12)    Motociklai (12)    Sektos žudikės (6)    TELE-2 (7)    Vaistai (15)    Krizė (59)    Lietuvoje (16)    Bitė (5)    Programavimas (20)    Narkotikai (97)    Dalia Grybauskaitė (16)    Vestuvės (16)    Omnitel (12)    Parašiutizmas (15)    Sveikata (313)    Švietimas (1281)    Fotografija (17)    Mada (4)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Bendravimas (743)    Metalinės muzikos grupės (8)    Skamp (16)    Geografija (22)    Baikeriai (8)    Rasos (2)    Masonai (7)    Prokuratūra (4)    Architektūra (11)    Wing Tsun (14)    Visuotinė istorija (44)    Literatūra (239)    Vorai (2)    Lobiai (12)    Korupcija (22)    Draudimas (7)    Užsienyje (2)    Medžioklė (63)    Projektavimas (7)    Vaiduokliai (23)    Vytautas Landsbergis (6)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Vytautas Bogušis (12)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!