LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (49 dalis) Jil Sander

Jil Sander No. 4 Eau de Parfum

No. 4 - vieni sėkmingiausių Jil Sander kvepalų pasirodę dar 1990 –aisiais. Prašmatnus, sodrus ir unikalus kvapas moterims, įkūnijantis gražiausias gyvenimo akimirkas. Vos tik pasirodę kvepalai No. 4 užkariavo daugelio moterų širdis ir tapo prabangos bei prašmatnumo simboliu.

Sudedamosios dalys
Slyvos, persikai, anyžiai, kalendros, rožės, našlaitės, tuberozos, kvapieji pipirai, apelsinų žiedai, heliotropai, jazminai, ambra, kedras, santalai, vanilė, cibetas.

Kvapas
Prašmatnus, sodrus, unikalus.

Jil Sander Sensations Eau De Toilette

Žadinantis jausmus, atgaivinantis kūną ir sielą kvapas Sensations skirtas moterims vertinančioms ramybę, tyrumą ir paprastumą, mėgstančioms pasinerti į tylą ir džiaugtis laiku, skirtu tik sau. Sensations pasaulis kupinas malonių ritualų, pripildytas aromatų ir pojūčių, pažadinančių moters jausmus, atgaivinančių jos sielą ir kūną, leidžiančių mėgautis savimi. Palepinkite save puikiu Sensations aromatu ir laiku, skirtu tik sau.

Sudedamosios dalys
Mandarinai, avietės, bergamotės, jazminai, apelsinų žiedai, ambra, vanilė, muskusas, tongapupės, kedras.

Kvapas
Žadinantis jausmus, tyras, vaiskus.


Jil Sander Style Eau de Parfum

Kvapas Style įkūnija eleganciją ir tikrą, nesuvaidintą prabangą. Unikalus ir subtilus aromatas, slypintis futuristiniame kvepalų buteliuke. Sukurtas šiuolaikiškoms ir stilingoms moterims, kupinoms pasitikėjimo savimi, kurioms tiesiog nereikia pabrėžti seksualumo. Moterims, kurių asmenybė ir charizma tiesiog nuginkluoja vyrus, o kvepalų Style skleidžiamas aromatas suteikia dar daugiau žavesio.

Sudedamosios dalys
Frezijos, mangai, kardamonas, švelnieji piruliai, našlaitės, magnolijos, vilkdalgiai, jazminai, vanilė, ambra, muskusas.

Kvapas
Elegantiškas, harmoningas, jausmingas.

Jil Sander Sun Men Eau de Toilette

Kvapas Sun – tai vasaros saulėtos dienos ir laimingiausios vasaros akimirkos įkalintos kvepalų buteliuke. Tai ypatingas kvapas, kuris nukelia į saulėtas vasaros dienas, bet kuriuo metų laiku, ir pripildo ryškių spalvų bei džiaugsmo kiekvieną dieną. Tarsi atgaiva mintims, kūnui ir sielai - dinamiški ir įmantrūs, vasara dvelkiantys ir viliojantys kvepalai Sun neabejotinai užburs gaiviu ir jausmingu citrusų, medienos ir prieskonių kvapų deriniu, kuriam dar daugiau žavesio suteikia švelnus jūros dvelksmas.

Sudedamosios dalys
Kvapieji rozmarinai, bergamotės, muskatai, kardamonas, jostrai, kedras, ambra, muskusas.

Kvapas
„Švytintis”, viliojantis, jausmingas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Pramogos (191)    Tamplierių ordinas (7)    Kandidatai į prezidentus (5)    Krizė (59)    Astronomija (46)    Skamp (16)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Skaneriai (5)    Gatvės šokiai (5)    Rašytojai (11)    Reinkarnacija (6)    Velykos (10)    IT parodos (10)    Pagonybė (3)    Užsienyje (2)    Lotynų kalba (11)    SSL sertifikatai (6)    Bučiniai (31)    Euro naujienos (2)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Klonavimas (10)    Kulinarija (181)    Interneto tinklai (4)    Žindymas (14)    Kaukazo aviganis (2)    Katalikybė (49)    Televizija (17)    Spiritizmas (4)    Teisė (61)    Breakdance (4)    Narkotikai (97)    Pelės (5)    Priklausomybė (3)    Policija (2)    Viskis (8)    Religija ir tikėjimai (315)    Go-go (10)    Vilniaus bendruomenės (4)    Atviras kodas (23)    Islamas (31)    Opel (4)    Gaisrininkai (7)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Atsiprašymas (3)    Kvepalai (10)    Kokainas (6)    EBSW (40)    Optinis ryšys (12)    Kelionių organizatoriai (6)    Psichiatrija (64)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!