LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (57 dalis) Lacoste

Lacoste

Pirmą kartą marškinėliai su žaliu krokodilu, sukurti Rene Lacoste, pasirodė dar 1933 m. Per keletą dešimtmečių šis krokodilas tapo ne tik prekės ženklo „Lacoste“ logotipu, bet ir simboliu nepriekaištingo stiliaus. Rene Lacoste gimė 1904 m. Paryžiuje. Būdamas penkiolikos metų jis išvyko į Angliją pas savo tėvą ir susidomėjo tenisu. Tėvai nedraudė Rene Lacoste žaisti teniso, bet iškėlė sąlyga - per trumpą laiko tarpą pasiekti gerų rezultatų. Rene Lacoste tiesiog „dievino“ tenisą, perskaitė gausybę literatūros ir nuolat treniravosi. 1923 m. jį pakvietė į Prancūzijos rinktinę ir netrukus Rene Lacoste jau dalyvavo atvirame teniso čempionate Prancūzijoje. Dėl agresyvaus žaidimo stiliaus Rene Lacoste buvo pramintas "krokodilu“. Jis įtikino vieną iš savo draugų sukurti ženkliuką, kuriame būtų pavaizduotas krokodilas, grėsmingai pravertais nasrais. Taip gimė vienas žymiausių prekės ženklų logotipų. Rene Lacoste buvo kūrybiškas žmogus: būtent jis sugalvojo sukurti polo marškinėlius, su kuriais pasirodė teniso kortuose ir sukėlė didelį susidomėjimą. Nauji marškinėliai buvo ne tik patogesni nei anksčiau dėvėti, bet ir patrauklesni. 1933 m. Rene Lacoste su draugu pradėjo gaminti polo marškinėlius, papuoštus žaliu krokodilu. Tai buvo drąsus ir naujas žingsnis. Kompanija išaugo ir 1984 m. prekės ženklo „Lacoste“ gerbėjams pristatė pirmuosius kvepalus, skirtus vyrams, kurie pasitiki savimi, yra nuolat lydimi sėkmės ir elegantiški.

Lacoste Dream of Pink Eau de Toilette

Sukurti ribotos serijos Lacoste kvapą Dream of Pink įkvėpė svajonės. Šis rožinis aromatas skirtas jaunoms, degančioms aistra gyvenimui ir energijos kupinoms moterims. Išskirtinis, moteriškas, gėlių ir vaisių Dream of Pink aromatas tarsi eleksyras, sukurtas iš svajonių, šviesos, puikios nuotaikos ir laisvės.

Sudedamosios dalys
Saldžios raudonos uogos, šalta arbata, lotosai, rožės, santalai, muskusas.
 
Kvapas
Spinduliuojantis, išskirtinis, moteriškas.

Lacoste Touch of Pink Eau de Toilette

Touch of Pink linksmai moteriai suteikia laisvės ir nepriklausomybės jausmą. Moteriškas jazminų ir žibuoklių dvelksmas susilieja su gaiviu kalendrų lapų ir raudonųjų apelsinų kvapu. Galiausiai apgaubia švelnus santalų, muskuso ir vanilės kvapas.
 
Sudedamosios dalys
Kalendrų lapai, raudonieji apelsinai, kardamonai, jazminai, žibuoklių lapai, morkų sėklų aliejus, santalai, muskusas, vanilė.
 
Kvapas
Keistas, „drąsus“, žavus.

Lacoste Inspiration Eau de Parfum

Inspiration atskleidžia moteriškos laisvės esmę ir įkvepia moteris flirtuoti su gyvenimu. Jų kvapas toks pat „daugiabriaunis“, kaip ir moteris, kuriai jis sukurtas.

Sudedamosios dalys
Rausvieji pipirai, granatai, slyvos, mandarinai, pakalnutės, jazminai, bijūnai, kvapiosios tuberozos, vanilė, santalai, muskusas, vilkdalgiai.

Kvapas
Žadinantis geismą, išlaisvinantis, viliojantis.

Lacoste Pour Femme Eau de Parfum

2003 metais pasirodę moteriški kvepalai Lacoste subtiliai kvepia gėlėmis ir švelniai dvelkia prieskoniais. Lacoste skirti moteriai, turinčiai unikalų stiliaus pojūtį.

Sudedamosios dalys
Greipfrutai, italinės bergamotės, slyvos, obuoliai, kadagių uogos, kardamonai, rausvieji pipirai, cinamonas, romas, santalai, vanilės ankštys, muskusas.

Kvapas
Žaismingas, švelnus, nepamirštamas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Jautis (7)    Filologija (2)    Amerikos lietuviai (7)    Helouvynas (7)    Kūdikio maitinimas (3)    Laikrodžiai (3)    Škotų aviganis (3)    Interneto tinklai (4)    Miestai (14)    Programos (61)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Spauda (3)    Švedija (9)    Mama ir vaikas (48)    Raganos (12)    Mokesčiai (8)    Kaukazo aviganis (2)    Maxima (10)    Masonai (7)    Maudymosi kostiumėliai (7)    Namų vaizdo technika (2)    Melagių diena (3)    Dieta (33)    Bankinės technologijos (11)    Mitingai (5)    Psichologija (89)    Klubai (5)    Užsienyje (50)    Džiaugsmas (2)    Barai (7)    Simbolika (2)    Joninės (6)    Auklėjimas (7)    Naršyklės (7)    Delfinologija (4)    Gatvės šokiai (5)    Romas Kalanta (4)    Sveikata (313)    Linux/Unix (34)    Sodininkystė (22)    Skaneriai (5)    Žemės grobstymai (50)    Kulinarija (181)    Taksas (2)    Gyvūnai (174)    Žuvys (7)    Policija (2)    Šatrija (4)    Netolerancija (6)    Informaciniai karai (11)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!