LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (60 dalis) Lolita Lempicka

Lolita Lempicka

Lolita Lempicka kviečia mus pakeliauti po pasaulį, kupiną pirmapradžio moteriškumo, jausmų, žavių fantazijų ir vaikystės prisiminimų. Dizainerė Lolita Lempicka, kurios tikrasis vardas yra Josiane Pividal, gimė 1954 m. Prancūzijoje. Pirmąsias drabužių siuvimo paslaptis ji sužinojo iš savo motinos. Nuo 1970 m. Lolita Lempicka ėmė taisyti dėvėtus drabužius, prikeldama juos naujam gyvenimui ir suteikdama originalumo ir išskirtinumo. Prekės ženklą „Lolita Lempicka" 1983 m. sugalvojo kartu su vyru, pasirinkdama V. Nabokovo knygos „Lolita" herojės vardą ir žinomos dailininkės Tamaros de Lempickos pavardę. Pirmąją parduotuvę Paryžiuje Lolita Lempicka atidarė 1984 m. Dizainerės kuriamų drabužių stilius dažnai atspindi 1940-ųjų metų dvasią, bet kartu yra šiuolaikiškas su „lengvu nostalgijos prieskoniu". Siekdama, kad jos drabužiai būtų prieinami įvairaus amžiaus ir socialinės padėties klientėms, ji 1995 m. pristatė drabužių liniją pavadinimu „Lolita Studio Design (L.S.D.)". Pirmieji kvepalai „Lolita Lempicka" pasaulį išvydo 1997 metais. Šis aromatas artimas Lolitos Lempickos kūrybos filosofijai, atspindi moters norą žavėti, atitrūkti nuo realybės ir atsiduoti svajonėms. Būtent už šiuos kvepalus 1998 m. Lolita Lempicka gavo „Fragrance Foundatio" ir „American FIFI" apdovanojimus.

Lolita Lempicka Eau de Parfum

Lolita Lempicka – tai kerintys ir viliojantys kvepalai, kuriuose subtiliai dera saldus gebenių lapų, anyžių, švelnus žibuoklių ir vilkdalgių kvapas, vainikuojamas vos juntamo vanilės ir muskuso dvelksmo. Šie geismą žadinantys kvepalai žavi tyrumu bei lengvumu.

Sudedamosios dalys
Gebenių lapai, anyžiai, vyšnios, žibuoklės, vilkdalgiai, kvapieji auksabarzdžiai, tongapupės, vanilė, muskusas.

Kvapas
Žadinantis geismą, romantiškas, kerintis.

Lolita Lempicka Eau de Toilette

Lolita Lempicka – tai kerintis ir viliojantis aromatas, kuriame subtiliai dera saldus gebenių lapų, anyžių, švelnus žibuoklių ir vilkdalgių kvapas, vainikuojamas vos juntamo vanilės ir muskuso dvelksmo. Šie geismą žadinantis kvapas žavi tyrumu bei lengvumu.

Sudedamosios dalys
Gebenių lapai, anyžiai, vyšnios, žibuoklės, vilkdalgiai, kvapieji auksabarzdžiai, tongapupės, vanilė, muskusas.

Kvapas
Žadinantis geismą, romantiškas, kerintis.

Lolita Lempicka 'L' Eau de Parfum

Tarsi eliksyras, užvaldantis jausmus ir sielą. „Jis primena man nepakartojamas akimirkas, kai saulės spinduliai bučiavo mano odą, o jūros bangos palikdavo sūroką skonį ant mano lūpų. Tai kvapas apie kurį aš taip ilgai svajojau...", - teigė Lolita Lempicka pristačiusi dar vieną nepaprastą kvapą 'L'. Šis kvapas įkūnija seną jūreivių mitą apie jūroje gyvenančią undinę. 'L' aromatas sukurtas moteriai, kuri nepriklausoma ir valiūkiška, laisva ir „nesugaunama".

Sudedamosios dalys
Apelsinai, cinamonas, šiurkštusis klemalis, vanilė, brangi mediena, muskusas.

Kvapas
Nepaprastas, „nesugaunamas", išlaisvinantis.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Shotokan (11)    Mobilūs ryšiai (193)    Grupės (81)    Liberalai demokratai (3)    Prokuratūra (4)    Žuvys (7)    Vaizdo sistemos (34)    Samsung (3)    Šventasis Pranciškus (3)    Statyba (29)    Atviras kodas (23)    Zigmas Vaišvila (10)    Foje (3)    Restoranai (5)    Tiškevičiai (18)    Raganos (12)    Feng šui (7)    Žemės ūkis (33)    Budizmas (73)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Pagonybė (3)    Turizmas (151)    Išpažintis (16)    Nokia (24)    Šokiai (56)    NSO (33)    Viktor Uspaskich (61)    Krašto apsauga (27)    Amfetaminas (2)    TV3 (4)    Duomenų apsauga (3)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Kandidatai į prezidentus (5)    Avinas (7)    Astrologija (27)    Telekomunikacijos (188)    Svarstyklės (7)    Mistika (9)    Kinų horoskopas (14)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Kačių veislės (25)    Žinių visuomenė (14)    Kalėdos (12)    Avalynė (7)    Lobių ieškotojai (3)    Bankinės technologijos (11)    Atmintis (4)    Spausdintuvai (12)    Vasario 16 (12)    Maudymosi kostiumėliai (7)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!