LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (62 dalis) Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey gimė 1970 m. Sulaukusi septyniolikos metų ji persikraustė į Niujorką tvirtai tikėdama, kad taps garsia dainininke. Naujame didelių galimybių mieste Mariah Carey dažniausiai buvo kviečiama atlikti pritariamojo vokalo partijas, tačiau įrašinėjant vienos dainininkės muzikinį albumą Mariah Carey pastebėjo Tomis Moltola kompanijos „Columbia Records" vadovas. Kalbama, kad Tomis Moltola iš karto įsimylėjo Mariah Carey balsą ir jau 1990 m. būsimoji žvaigždė pradėjo įrašinėti savo debiutinį albumą. Muzikinio albumo „Emotions" sėkmė padėjo Mariah patekti į pasaulinės muzikos elitą. 1993 m. Mariah Carey ir Tomis Moltola susituokė. Po santuokos dainininkė išleido trečiąjį savo albumą „Music Box", kuris iki šių dienų yra pripažįstamas geriausiu dainininkės darbu. Pirmuosius savo kvepalus sukurtus kartu su kompanijos „International Flavors & Fragrances" parfumeriais Carlos Benaim ir Loc Dong populiari dainininkė pristatė 2007 m. Dainininkė Mariah Carey teigia: „Aš niekada anksčiau nenaudojau kvepalų, nes daugelis iš jų tiesiog dirgino mano odą. Šiais kvepalais aš galiu kvėpintis ir tai pirmieji kvepalai, kuriuos naudoju".

Mariah Carey M Eau de Parfum

„Kvepalams sukurti reikia panaudoti ne vieną natą, – sako atlikėja – tai lyg nuostabi melodija." Kvepalai Mariah Carey M sudaryti iš įvairių egzotinių kvapų derinio: Taityje augančios gėlės tiare, švelnios svilarožės, marokietiškų smilkalų ir gintaro. Kvapas toks pats kerintis ir jausmingas, kaip ir dainininkė. M aromatas – tarsi dar viena Mariah Carey daina savo gerbėjams.

Sudedamosios dalys
Taitinės gardenijos, svilarožės, gintaras, gardenijos, pačiuliai, marokietiški smilkalai.

Kvapas
Romantiškas, kerintis, jausmingas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Mama ir vaikas (48)    Namų vaizdo technika (2)    Vaistai (15)    Amerikos lietuviai (7)    Stalo žaidimai (7)    Dieta (33)    Laikrodžiai (3)    Trys karaliai (5)    Drakonai (36)    Melagių diena (3)    Lietuvių fantastika (11)    Lobių ieškotojai (3)    Opel (4)    Atviras kodas (23)    Technologijos (1819)    Kaziuko mugė (3)    Sąmokslo teorijos (19)    Parapsichologai (7)    Šunų veislės (52)    Sektos (12)    Lietuvių valgiai (28)    TELE-2 (7)    Dvyniai (9)    Krašto apsauga (27)    Atleidimo svarba (2)    Šamanai (7)    Velniai (9)    Škotų aviganis (3)    Gatvės šokiai (5)    EBSW (40)    Kreditai (2)    Picerijos (4)    Siemens (6)    Dažasvydis (3)    Fizika (11)    Medžioklė (63)    Likeris (2)    Filatelija (11)    Bučiniai (31)    Maudymosi kostiumėliai (7)    Žinių visuomenė (14)    Kelionių pasiūlymai (7)    Zigmas Vaišvila (10)    Vampyrai (9)    Religija ir tikėjimai (315)    Mokykla be narkotikų (20)    Šventasis Kazimieras (2)    Filmai (91)    Opijatai (13)    Dailė (34)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!