LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
Akimirkos sentencija
Mūsų progresas vertinamas ne pagal tų, kurie turi daug, pertekliaus didėjimą, o pagal tai, ar mes sugebame pakankamai aprūpinti tuos, kurie turi per mažai.
T. Ruzveltas
Draugai
Matulaičio bažnyčia
Lietuvių Tautinio Jaunimo Sąjunga
Tautinės krypties portalas
Etninės kultūros erdvė
Biržų krašto naujienos
Slaptai.lt - unikalus leidinys
Lietuvių sąjunga „Tauta ir Tėvynė“
Lietuvos žaliųjų judėjimas
Žaliosios minties laikraštis
Istorijos puslapiai
Receptai, patiekalai, kulinarija.
Skanus.lt
Reklama
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (63 dalis) Mary Kate and Ashley

Mary Kate and Ashley

Dvynės seserys Ashley ir Mary-Kate Olsen gimė 1986 m. Losandžele (JAV). Tiesa, Mary-Kate keliomis minutėmis yra jaunesnė už seserį Ashley. Taip pat jos turi dar vieną vyresnį brolį ir jaunesnę seserį. Aktorių karjerą Ashley ir Mary-Kate pradėjo, kai joms buvo tik devyni mėnesiai. Abi seserys pasikeisdamos atliko tą patį vaidmenį filme „Full House". Įdomu tai, jog šio filmo prodiuseriai nenorėjo, kad žiūrovai suprastų, jog tą patį vaidmenį atlieka dvynės, todėl ilgą laiką titruose šalia kitų aktorių pavardžių buvo nurodoma, jog vaidina „Mary-Kate Ashley Olsen". Tiesa išaiškėjo tik tuomet, kai dvynės seserys abi gavo skirtingus vaidmenis filme „To Grandmother's House We Go". Mielos ir žavios dvynės seserys greitai užkariavo žiūrovų širdis ir netrukus tapo tikromis žvaigždėmis. 1993 m. pristatomas detektyvinis serialas „The Adventures of Mary-Kate & Ashley", po to filmas „Double Double, Toil & Trouble" ir daugelis kitų. 2000 m. prekyboje pasirodė kartu su kompanija „Mattel" sukurtos lėlės Ashley ir Mary-Kate, kurios sulaukė didelio susidomėjimo. Nenuostabu, kad dvynės seserys įėjo į Amerikos istoriją kaip jauniausios milijonierės. Ashley ir Mary-Kate Olsen neapsiribojo tik aktorių karjera ir 2004 m. kartu su kompanija „Coty" pristatė pirmuosius savo kvepalus „Mary-Kate and Ashley One" ir „Mary-Kate and Ashley Two", kurie netrukus rinkoje užėmė aukščiausias pozicijas tarp paaugliams skirtų produktų, o 2007 – aisiais nustebino visus nuosava drabužių linija „The Row".

Mary Kate and Ashley L. A. Style Eau de Toilette

Vienos garsiausių pasaulyje dvynės seserys Ashley ir Mary-Kate Olsen pristatė išskirtinį ir jų gyvenimo stilių atspindintį kvapą L. A. Style. Madingas, šiuolaikiškas ir lengvas aromatas L. A. Style pasižymi vasaros vaisių ir gėlių natų harmonija. L. A. Style neabejotinai nukels į saulėtą paplūdimį, juk, tai laisvės ir vasaros aromatas. Nesvarbu, koks Jūsų stilius, tai aromatas, kurį iškart pamilsit.

Sudedamosios dalys
Mangai, peruvinės gvajavos, sultingi mandarinai, kvepenės, rausvosios gardenijos, sausmedžiai, muskusas, santalai.

Kvapas
Lengvas, šiuolaikiškas, elegantiškas.

Mary Kate and Ashley N. Y. Chic Eau de Toilette

Vienų garsiausių pasaulyje dvynių Ashley ir Mary-Kate Olsen kvapas N. Y. Chic įkūnija nepaprastai greitą gyvenimo tempą ir eklektišką stilių. N. Y. Chic - tai kvapas stilingai didmiesčio merginai.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, rausvieji pipirai, laukinės rožės, bijūnai, lotosai, kedras, santalai, ambra.

Kvapas
Puikiai tinka kvėpintis dieną, subtiliai gaivus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Dieta (33)    Vilniaus bendruomenės (4)    Literatūra (239)    Šachmatai (11)    Tinklapiai (13)    Meilė bloguose (6)    Hipnozė (10)    Žmogaus teisės (18)    Korupcija (22)    Vynas (16)    Mistika (446)    Įdomybės (87)    NLP (8)    Chemija (5)    Krašto apsauga (27)    Žindymas (14)    Politikai (183)    Islamas (31)    Viskis (8)    Kvepalai (10)    Siemens (6)    Paukščiai (5)    Bitė (5)    Vandenis (7)    Kovo 8 (3)    Klubai (5)    Valdas Adamkus (11)    Sveikata (313)    Vytautas Landsbergis (6)    Šokiai (56)    Biologija (222)    Monitoriai (11)    Garso ir vaizdo technika (2)    Istorija (154)    Logistika (12)    Grybai (3)    Teisė (61)    Wing Tsun (14)    Gotai (17)    Šventasis Antanas (2)    Atleidimo svarba (2)    Novelės (102)    Bendravimas (743)    Telekomunikacijos (188)    Mokesčiai (8)    Breakdance (4)    Bankrotas (2)    Nusikaltimai (6)    Alkoholizmas (15)    Klaviatūros (11)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!