LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (64 dalis) Max Mara

Max Mara

Mados namus „Max Mara" 1951 m. įkūrė Achille Maranotti. Tegiama, jog pavadinimui „Max Mara" buvo panaudotos pirmosios įkūrėjo pavardės raidės ir populiaraus personažo grafo Maxo, kuris retai būdavo blaivus, bet visada stilingas ir pasitempęs, vardas. Pradžioje 1950 – ųjų daugelis dizainerių, diktuojančių madas, turėjo siaurą ratą klientų, jie kurdavo aristokratams, Holivudo žvaigždėms ir aukštuomenei. Achille Maranotti nusprendė sukurti madingus, patogius ir prieinamus visiems drabužius, jis galvojo, kad madingai ir gražiai rengtis nori ne tik žvaigždės, bet ir paprasti žmonės. Pirmoji drabužių kolekcija, pasirodžiusi 1951 m. buvo itin sėkminga ir sulaukė didelio pripažinimo. Nuo to laiko kompanija „Max Mara" sparčiai augo ir jau daugiau kaip 50 metų mados namų „Max Mara" vardas neatsiejamas nuo visos Italijos mados istorijos. Pirmieji mados namų „Max Mara" kvepalai pasaulį išvydo 2004 – aisiais. Stilingas ir elegantiškas kvapas nepavaldus laikui ir puikiai pabrėžiantis pasikvėpinusios moters žavesį, individualumą ir jos stilių. Kvepalai „Max Mara" universalūs kaip ir drabužių linijos, puikiai tinka bet kuriai progai, tiek dieną, tiek romantiškam pasimatymui vakare. „Max Mara" moteris stilinga, graži ir elegantiška.

Max Mara Eau de Parfum

Pirmieji vienų garsiausių Italijos mados namų Max Mara vardiniai kvepalai pasirodė 2004-aisiais. Klasikiniai, laikui nepavaldūs Max Mara kvepalai pabrėžia jais pasikvėpinusios moters žavesį, individualumą, jos stilių ir žadina jausmus.

Sudedamosios dalys
Imbierai, citrusai, magnolijos, lelijos, muskusas, orchidėjos, cukrus.

Kvapas
Nesenstantis, tinkamas visais metų laikais.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Antanas Terleckas (2)    Statyba (29)    Geografija (22)    Striptizas (8)    Mokslininkai (2)    Vandenis (7)    Sektos (12)    Žemės ūkis (33)    Visuotinė istorija (44)    Žuvininkystė (2)    Tibetas (10)    Krišnaizmas (3)    Kaziuko mugė (3)    Mitingai (5)    Fotografija (17)    Klubai (8)    „Lietuvos” kino teatras (13)    Alkoholizmas (15)    Pavydas (5)    Filmai (91)    Astrologija (27)    Fizika (11)    Lietuva (2)    Kompiuteriai (148)    Metalistai (8)    AMD (3)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Erich Fromm (5)    Ištikimybė (4)    Pramoginiai šokiai (2)    Arūnas Valinskas (4)    Neištikimybė (2)    Barai (7)    Vasario 16 (12)    Gimimo diena (3)    Kovos menai (72)    Nešiojami kompiuteriai (12)    Svarstyklės (7)    Domenai (11)    Užsienyje (50)    Filologija (2)    Viešieji ryšiai (20)    Vynas (16)    Džiaugsmas (2)    Viskis (8)    Lietuvos istorija (110)    Linux/Unix (34)    Teisėtvarka (24)    Modemai (8)    Komunikacija (166)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!