LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (64 dalis) Michael Kors

Michael Kors

Žymus dizaineris Michael Kors gimė 1959 m. Amerikoje. Mados kūrėjo karjerą Michael Kors pradėjo būdamas 19 metų ir jau daugiau nei 28 metus kuria savo gerbėjams – jauniems ir vyresnio amžiaus, turtingiems ir neturtingiems. Humoro jausmo nestokojantis dizaineris save vadina pačiu seniausiu iš jaunųjų dizainerių Niujorke. „Būtina daryti tai, ko norisi, bet svarbu nepamiršti, kad klientams taip pat turi būti malonu. Nereikia bandyti įtilpti į mados rėmus, nes dažnai prioritetai ir skonis kinta", - teigia dizaineris. Prekės ženklas „Michael Kors" buvo sukurtas 1981 m. Savo sėkmingomis drabužių kolekcijomis ir prabangiais kvepalais Michael Kors tiesiog užkariavo pasaulį. Kai 1998 m. kompanija „Celine" pasiūlė dizaineriui sukurti pret-a-porte kolekciją, Michael Kors susidorojo ir su šia užduotimi. Jam pavyko užkariauti Paryžių, kuris atviras naujovėms, bet kelia aukštus reikalavimus. Prekės ženklas „Michael Kors" šiandien apima ne tik drabužių kolekcijas, bet ir akinius, laikrodžius, rankines, batus ir parfumeriją. Kompanijos „Michael Kors" gaminius renkasi tokios įžymybės kaip Catherine Zeta-Jones, Gwyneth Paltrow, Liv Tyler, Jessica Simpson, Sharon Stone, Barbra Streisand ir kt. Pirmuosius savo kvepalus, pasirodžiusius 2000 – aisiais, Michael Kors skyrė moterims, o po metų pasirodė ir pirmasis Michael Kors kvapas skirtas vyrams. 2005 – aisiais pristatyti išsiskiriantys gaiva bei jausmingumu kvepalai „Island Michael Kors"yra pelnę FIFI apdovanojimą.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Toyota (2)    Kandidatai į prezidentus (5)    Runkeliai (18)    Restoranai (5)    Gyvūnai (174)    Ištikimybė (4)    Katės (33)    Aikido (14)    Vabzdžiai (5)    Technologijos (1819)    Shotokan (11)    Masonai (7)    Miestų bendruomenės (7)    Parapsichologai (7)    „Lietuvos” kino teatras (13)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Filatelija (11)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Stomatologija (6)    Melagių diena (3)    Užsienyje (50)    Modemai (8)    Viktor Uspaskich (61)    Kovo 11 (4)    Prokuratūra (4)    Ekonomika (259)    Pedagogika (21)    Politologija (64)    Stalo žaidimai (7)    Amfetaminas (2)    Eurointegracija (5)    Grybų patiekalai (6)    Bitė (5)    Žirgų sportas (4)    Velniai (9)    Įvaikinimas (3)    Šokoladas (10)    NLP (8)    Švietimas (1281)    Gintaras Beresnevičius (26)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Metalinės muzikos grupės (8)    Liūtas (7)    Krikščionybė (135)    Energetika (13)    Akvariumai (58)    2009 metų horoskopas (15)    Politika (363)    Meilė bloguose (6)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!