LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (65 dalis) Miss Sixty

Miss Sixty

Kompaniją "Miss Sixty" 1989 m. įkūrė du italų dizaineriai Wichy Hassan ir Renato Rossi. Prekės ženklas "Miss Sixty" atsirado 1991 m. ir buvo skirtas prekės ženklo „Energie" moteriškų drabužių linijai. Šiuo metu "Miss Sixty" prekės ženklas yra italų kompanijos „Sixty Group" nuosavybė. "Miss Sixty" prekės ženklo drabužiai – tai moteriškas, seksualus ir imantrus stilius, turintis ir šiek tiek ironijos, skirta merginoms, kurios neturi laiko persirengti tris kartus per dieną ir renkasi ryškų bei individualų drabužių stilių. 2001 m. buvo pristatyta "Miss Sixty" prekės ženklo batų kolekcija. O visai neseniai kompanija „Coty Beauty" pristatė naujus prekės ženklo "Miss Sixty" kvepalus pavadinimu „Rock Muse". Šie nauji kvepalai sukurti moteriai, kuri turi tiek vidinės energijos, kad gali tapti net roko muzikanto mūza. Kvepalų pavadinimas yra simboliškas. Kuri gi moteris atsisakytų pabūti mūza, pajusti savo unikalumą ir reikšmę labai svarbiam žmogui. Kiti prekės ženklo Miss Sixty kvepalai: „Miss Sixty Elixir", „Miss Sixty Flower Power".

Miss Sixty Elixir Eau de Toilette

Itin naujoviško vaisių ir rytietiško kvapo MISS SIXTY kvepalai Elixir meta iššūkį tradicijoms ir spinduliuoja ypatingą moteriškumą. Išdrįskite jais pasikvėpinti, ir Jus apgaubs gundantis kvapas, skatinantis aplinkinius išdrįsti prieiti, suteikiantis paslaptingumo ir intriguojantis, kad ir kur eitumėte.

Sudedamosios dalys
Rabarbarai, raudonieji serbentai, kvapieji pelėžirniai, heliotropai, ambra, palisandras.

Kvapas
Gaivus, gundantis, intriguojantis.

Miss Sixty Eau de Toilette

Stilingas ir žengiantis koja kojon su mada kvapas Miss Sixty pasirodė 2005 – aisiais. Skirtas mėgstančioms flirtuoti, žaismingoms ir jausmų neslepiančioms moterims. Miss Sixty aromatas – svaiginantis, įdomus ir šiuolaikiškas, tinka kvėpintis tiek dieną, tiek vakare ir kiekvienai progai.

Sudedamosios dalys
Raudonieji serbentai, heliotropai, ambra, juodoji dalbergija, rabarbarai.

Kvapas
Žaismingas, šiuolaikiškas, jausmingas.

Miss Sixty Rock Muse Eau de Toilette

Kiekvienam roko muzikantui svarbu turėti savo mūzą, kuri įkvėptų sukurti pačią gražiausią muziką, geriausius dainos žodžius. Kompanija „Coty Beauty" pristatė aistringą, temperamentingą ir karštą Miss Sixty kvapą Rock Muse, skirtą moteriai, kuri turi tiek energijos, jog gali tapti net roko muzikanto mūza. Ji išskirtinė ir žaisminga, kerinti ir jausminga. Kvepalai Rock Muse gali būti puiki dovana Jūsų mūzai.

Sudedamosios dalys
Greipfrutai, bergamotės, raudonieji serbentai, heliotropai, jazminai, paragvajinis bugienis, rožės, pačiuliai, santalai, kvapieji auksabarzdžiai, muskusas, „basmati" ryžiai.

Kvapas
Įkvepiantis, žadinantis jausmus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Kompiuterių virusai (52)    Šunys (67)    Picerijos (4)    LNK (2)    Šaudymas iš lanko (2)    Aerobika (3)    Specialiosios tarnybos (36)    Variakojis (11)    Programos (61)    Miniatiūros (7)    Prevencija (14)    Kelionių organizatoriai (6)    Homeopatija (5)    Domenai (11)    Krašto apsauga (27)    Erotiniai šokiai (23)    Lietuvoje (43)    Advokatai (10)    Avinas (7)    Teisė (61)    Viktor Uspaskich (61)    Šventieji (10)    Žvaigždės (19)    NSO (33)    Maxima (10)    Tamplierių ordinas (7)    Atmintis (4)    Kompiuterinis saugumas (43)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Neištikimybė (2)    Žinių visuomenė (14)    Subkultūros (99)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Procesoriai (28)    Gotai (17)    Moterims (34)    Mityba (43)    Vandens slidės (2)    P2P tinklai (2)    Sąmokslo teorija (19)    Politikai (183)    Kailiniai (15)    Viešnia iš ateities (2)    Bildukai (3)    Arkliai (12)    Kinų horoskopas (14)    Filmai (91)    Rasos (2)    Aviacija (38)    Dvarai (36)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!