LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (66 dalis) Mont Blanc

Mont Blanc

Mont Blanc – tarsi sinonimas prabangos, kokybės, meistriškumo, nesenstančio stiliaus ir elegancijos. Nepaisant plataus kompanijos „Mont Blanc" gaminių asortimento, visų pirma „Mont Blanc" – tai plunksnakočių ir rašiklių gamintojas, nuo kurių gamybos ir prasidėjo šios kompanijos, įkurtos 1906 m. Vokietijoje, istorija. Tuomet jos pavadinimas buvo „Simplo Filler Pen Company", kurią įkūrė inžinierius Eberstein'as. Kompanijos finansinė padėtis palaipsniui sunkėjo, ir Eberstein'ui teko ieškoti partnerių, galinčių investuoti į jo verslą. 1909 m. vienas iš investuotojų netikėtai mirė, o pats kompanijos įkūrėjas Eberstein'as, apkaltintas pinigų grobstymu, pabėgo kartu su šeima į JAV. Dėl šios istorijos oficialiu kompanijos „Mont Blanc" įkūrėju yra vadinamas bankininkas Klaus Johannes Voss. Būtent jis pasirinko kompanijos simboliu aukščiausio Europos kalno viršūnę – „Mont Blanc". Nepaisant nusistovėjusių tradicijų Klaus Johannes Voss nusprendė, plunksnakočių plunksnas žymėti ne aukso praba, o skaičiais „4810", atspindinčiais aukštį aukščiausio Europos kalno viršūnės – „Mont Blanc", simbolizuojančios aukščiausią rašymo meno viršūnę. Šiandien kompanija „Mont Blanc" garsėja puikiais odos ir juvelyriniais dirbiniais, laikrodžiais, akiniais ir net kvepalais bei vyrams skirta kosmetika. Kvepalų „Presence" klasikinis buteliukas puikiai žiūrisi net ant rašomojo stalo, o kvapas primena kalnų orą ir yra toks pats gaivus, tyras ir lengvas.

Mont Blanc Individuelle Femme Eau de Toilette

Seksualus ir žadinantis geismą, intriguojantis ir traukiantis kvapas Individuelle Femme pabrėžia savimi pasitikinčios ir savo taisykles kuriančios moters stiprią asmenybę. Unikalus gėlių natų ir rytietiškų medienos akordų derinys atskleidžia moteriškumo paslaptį, pažadina aistrą, seksualumą ir gebėjimą gundyti. Individuelle Femme žavesiui tiesiog neįmanoma atsispirti.

Sudedamosios dalys
Raudonieji serbentai, rausvieji pipirai, lotosų žiedai, rožės, pačiuliai, ambra, muskusas, vanilė.

Kvapas
Žadinantis geismą, užburiantis, paslaptingas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Vilniaus bendruomenės (4)    Z.Jurgelevičiaus rubrika (23)    Grybai (3)    Įvaikinimas (3)    Roko muzikos grupės (10)    Šventės (117)    Moters diena (4)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Ekonomika (5)    Statyba (29)    Vampyrai (9)    Transportas (125)    Žindymas (14)    Gatvės šokiai (5)    Astronomija (46)    Barai (7)    Aviacija (38)    Kornreksai (3)    Krišnaizmas (3)    Dektinė (2)    Komunikacija (166)    Dvarai (36)    Politologija (64)    Fajetai (2)    Kino kritika (10)    Projektavimas (7)    Kelionių organizatoriai (6)    Grybų patiekalai (6)    Policija (2)    Stilius (86)    Teisėtvarka (24)    Užsienyje (50)    Informaciniai karai (11)    Siemens (6)    Kokainas (6)    Klaviatūros (11)    Vynas (16)    LNK (2)    Nešiojami kompiuteriai (12)    P2P tinklai (2)    Paukščių gripas (21)    Saugus internetas (11)    Lobių ieškotojai (3)    Metalinės muzikos grupės (8)    Religija ir tikėjimai (315)    Gyvenimo džiaugsmas (2)    Žydai (32)    Kalėdos (12)    EBSW (40)    Gimimo diena (3)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!