LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-06-18
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (67 dalis) Moschino

Moschino

Dizainerio Franco Moschino provokuojantis, ironiškas stilius tapo tarsi pasipriešinimo klasikinės mados diktatui simboliu. Net ir tie kritikai, kurie manė, kad Franco Moschino sukurtų drabužių stilius yra tarsi provokacija be ateities, pripažino dizainerio išskirtinumą ir unikalumą. Franco Moschino gimė 1950 m. netoli Milano. Sulaukęs 33 metų Franco Moschino 1983 m. pristatė moteriškų drabužių kolekciją ir įregistravo savo prekės ženklą, taip prasidėjo kelias į šlovę. 1985 m. dizaineris pristatęs moteriškų drabužių kolekciją „Cheap and Chic" privertė į madą pažvelgti kitu kampu. Nuolat kovodamas su stereotipais, nusistovėjusiomis taisyklėmis, nepakęsdamas „aklo sekimo" mada, jis mados pasaulyje buvo pramintas „infant terrible" („sunkus vaikas"). Pirmuosius kvepalus „Moschino" sukūrė po dviejų metų po kolekcijos „Cheap and Chic" pristatymo. Dizainerio kvepalai pasižymi dinamiškumu ir vos juntamu jausmingumu. Dizainerio Franco Moschino šį pasaulį paliko 1994 m., bet jo maištingas stilius išliko. Po jo mirties mados namams ėmė vadovauti Rossella Jardini, buvusi Franco Moschino partnerė. Ji išleido žymius kvepalus „The Chip and Chic" ir kvepalus „Oh! De Moschino", sukūrė vyrišką liniją „Uomo?" ir sportinių drabužių liniją „Moschino Life". 2003 m. pasirodė ir pirmieji šių mados namų laikrodžiai. Pagrindinis kompanijos Moschino šūkis, kuris išlieka aktualus ir šiandien - „Madinga – tai, kas Jums patinka".

Moschino Hippy Fizz Eau de Toilette

Ryškios, drąsios spalvos ir aistra gyvenimui. Hippy Fizz tarsi geros nuotaikos užtaisas. Tai kvapas, kuris įkūnija permainas ir jausmą, užplūstantį artėjant pavasariui. Energijos kupinas gėlių aromatas Hippy Fizz skirtas aistringoms ir kiekviena gyvenimo akimirka besidžiaugiančioms moterims.

Sudedamosios dalys
Aviečių lapai, rožės, žibuoklės, magnolijos, lotosai, kedras, sodinės briedragės, muskusas.

Kvapas
Džiaugsmingas, gaivus, „kibirkščiuojantis".

Moschino Cheap n Chic I Love Love Eau de Toilette

Šis kvapas sukurtas įsimylėjusiai, žaismingai, provokuojančiai, seksualiai ir koketiškai moteriai. Šiek tiek ironiškas, gundantis, paslaptingas kvapas Cheap & Chic I Love Love tarsi stebuklingas kokteilis, suteiks Jums ypatingo žavesio ir padės suprasti meilės kalbą.

Sudedamosios dalys
Paprastosios pakalnutės, liūnmeldis, arbatinės rožės, cinamono lapai, citrinmedis, muskusas, kedras, greipfrutai, apelsinai.

Kvapas
Romantiškas, jaunatviškas, gaivus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Interneto komentarai (2)    Feng šui (7)    Taksas (2)    Buto remontas (3)    Programos (61)    Visuotinė istorija (44)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Kazimiera Prunskienė (13)    Shidokan (3)    Anglų kalba (35)    Firmos (12)    Šventasis Pranciškus (3)    Proza (157)    Homeopatija (5)    Vaistai (15)    Škotų aviganis (3)    Joninės (6)    Mama ir vaikas (48)    Literatūra (239)    Interneto dienoraščiai (2)    Romas Kalanta (4)    Pagalba ir prevencija (124)    Omnitel (12)    Teisė (61)    Mokesčiai (8)    Viktor Uspaskich (61)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)    Mitingai (5)    Šventės (117)    P2P tinklai (2)    Duomenų apsauga (3)    Mistika (9)    Vox Populi (14)    Kabala (6)    Dvarai (36)    Tiškevičiai (18)    Toyota (2)    Atmintis (4)    Lietuvoje (43)    Ekologiški produktai (2)    Žinių visuomenė (14)    Kanapės (15)    Nešiojami kompiuteriai (12)    Naujieji metai (12)    Psichiatrija (64)    Bibilija (10)    Novelės (102)    Operacinės sistemos (50)    Džiazo muzikos grupės (11)    Kazino (10)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!