LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (70 dalis) Oscar de la Renta

Oscar de la Renta

Vienas žymiausių dizainerių Oscar de la Renta gimė 1932 m. Dominikos Respublikoje. Jo motina buvo kilusi iš Dominikos, o tėvas iš Puerto Riko. Sulaukęs aštuoniolikos metų jis persikėlė į Ispaniją ir įstojo mokytis į San Fernando menų akademiją. Gyvendamas Ispanijoje susidomėjo dizainu ir mada, pradėjo piešti eskizus žymiems Ispanijos mados namams. Netrukus jam nusišypsojo laimė ir Oscar de la Renta gavo pasiūlymą dirbti pas žymų ispanų dizainerį Cristobal Balenciaga. Po metų Oscar de la Renta išvyko iš Ispanijos ir įsidarbino Paryžiaus mados namuose „Lanvin". Vėliau persikėlė į Niujorką ir perėjo dirbti į žymius „Elizabeth Arden" mados namus. Tik 1965 m. Oscar de la Renta įgyvendino svajonę: sukūrė savo prekės ženklą bei atidarė mados namus. Oscar de la Renta dizainerio talentą pripažino daugelis šalių. Iki šių dienų Oscar de la Renta garsėja ne tik sukurtais drabužiais, bet ir kvepalais bei aksesuarais. Pirmieji dizainerio kvepalai „Oscar" buvo sukurti dar 1977 m. Oscar de la Renta teigė, kad kvepalų kūrimas yra tarsi suknelės modeliavimas, bet turi daugiau intymumo, nes prilygsta antrai odai ir padeda moterims išreikšti save.

Oscar de la Renta Eau de Toilette

Sukurti kvapą Oscar įkvėpė dizainerio Oscar de la Renta vaikystės prisiminimai ir vešlūs Santo Domingo sodai. Rafinuotas, moteriškas Oscar aromatas lyg nepaprasto grožio gėlių puokštė šių laikų moterims.

Sudedamosios dalys
Bazilikai, kalendros, galbaninės ferulos, persikai, gardenijos, kvapiosios kanangos, jazminai, tuberozos, rožės, rozmarinai, ciklamenai, levandos, orchidėjos, miramedžiai, gvazdikai, pačiuliai, santalai, kvapieji auksabarzdžiai, ambra.

Kvapas
Žadinantis jausmus, romantiškas, moteriškas.

Oscar de la Renta Volupte Eau de Toilette

1992 – aisiais pasirodęs kvapas Volupte apjungia Rytus ir Vakarus. Mistiškas Volupte aromatas tarsi stebuklingas fėjos sparnų prisilietimas. Nepaprastas kvapas skirtas moterims, kurios nori pabrėžti savo moteriškumą ir ne tik...

Sudedamosios dalys
Mimozos, melionai, mandarinai, frezijos, kvepenės, gvazdikai, jazminai, heliotropai, kvapiosios kanangos, pakalnutės, santalai, ambra, pačiuliai, smilkalai.

Kvapas
Romantiškas, tinka kvėpintis dieną ir vakare.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Eurointegracija (5)    Draugystė (10)    Emo (10)    Archeologija (42)    Hipnozė (10)    Monitoriai (11)    Imtynės (29)    KGB (35)    Matematika (2)    Hip hop dance (4)    Garso ir vaizdo technika (2)    Meilė bloguose (6)    Foje (3)    Meilė (138)    Poetai (11)    Bildukai (3)    Mama ir vaikas (48)    Lobiai (12)    Katės (33)    Filatelija (11)    Vasario 16 (12)    Vilius Navickas (2)    Metalinės muzikos grupės (8)    6 branduolių (3)    Tiškevičiai (18)    Žinių visuomenė (14)    Krikščionybė (135)    Lietuvoje (5)    Mitingai (5)    Džiazo muzikos grupės (11)    Krizė (59)    Valdas Adamkus (11)    Trys karaliai (5)    Mada (4)    Egiptas (24)    Transportas (125)    Sąmokslo teorijos (19)    Aviacija (38)    Šventės (117)    Shidokan (3)    Kompiuterio ergonomika (8)    Maudymosi kostiumėliai (7)    Antanas Terleckas (2)    Kazimiera Prunskienė (13)    Stalo žaidimai (7)    Žydai (32)    Kanapės (15)    Erotika (8)    Vampyrai (9)    Erich Fromm (5)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!