LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (72 dalis) Paloma Picasso

Paloma Picasso

Garsi dizainerė ir verslininkė Paloma Picasso gimė 1949 m. Paryžiuje. Jos motina buvo dailininkė ir rašytoja Francoise Gilot, o tėvas žymus dailininkas Pablo Picasso. Savo vaikystę Paloma Picasso praleido Prancūzijoje apsupta menininkų ir intelektualų. Jos tėvas Pablo Picasso įamžino Paloma daugelyje savo sėkmingiausių paveikslų, vieni iš jų: „Paloma with an Orange" ir „Paloma in Blue". Netrukus po universiteto baigimo Paloma ypač susidomėjo papuošalais ir jų kūryba, o 1969 m. jau sukūrė pirmąją savo kolekciją kartu su Yves St. Laurent, vėliau ėmė kurti juvelyrinius papuošalus kompanijai „Tiffany & Co". Šiandien Paloma žino visas pasaulis, ji unikali dizainerė, kūrybinga asmenybė, ekstravagantiška, išskirtinė. 1988 – aisiais buvo pripažinta pačia elegantiškiausia pasaulio moterimi, ir iki šių dienų tokia išliko. Paloma Picasso stilius savitas ir būdingas tik jai. Ji dievina kontrastus. Jos mėgstamiausias metalas – auksas, o mėgstamiausios spalvos – raudona, juoda ir auksinė. 1978 – aisiais Paloma sukūrė šeimą su argentiniečių dramaturgu ir verslininku Rafael Lopez-Cambil, kuris padėjo Palomai versle ir dvidešimt vienerius metus sėkmingai jam vadovavo. Tiesa, 1999 m. sutuoktiniai nusprendė pasukti skirtingais keliais. Įdomu tai, kad po skyrybų Paloma Picasso savo buvusiam vyrui sumokėjo 500 milijonų dolerių. Ši pinigų suma iki šių dienų išliko didžiausia, kurią tik kada buvo sumokėjusi moteris už sutikimą skirtis. Nuo to laiko, kai 1980 - aisiais įregistravo savo prekės ženklą, Paloma sukūrė savo vardo kvepalus ir daugybę puikių papuošalų. Jos kvepalai – klasikiniai ir prašmatnūs, o kiekvienas kvepalų buteliukas – tarsi meno kūrinys ir mažas šedevras garsios dizainerės Paloma Picasso.

Paloma Picasso Eau de Parfum

„Kvepalai – ypač svarbūs. Jie tarsi parašas", - sakė Paloma Picasso, garsaus dailininko duktė, pristačiusi savo kvepalus. Teigiama, kad moteriškas, jausmingas aromatas atspindi Paloma Picasso asmenybę, charakterį, skonį, pomėgius. Jis elegantiškas, prašmatnus, jausmingas ir paslaptingas, jis apgaubia ir spinduliuoja šilumą bei nežabotą aistrą. Nepaprastas kvapas Paloma Picasso pabrėžia stiliaus savitumą ir įkvepia pasitikėjimo savimi. Raudonos spalvos kvepalų dėžutė pasirinkta neatsitiktinai – tai mėgstamiausia Paloma Picasso spalva, o juodos spalvos motyvai vyraujantys ant kvepalų buteliuko simbolizuoja jėgą.

Sudedamosios dalys
Kalendros, skudučiai, kvapnusis gvazdikmedis, bergamotės, bulgarinės rožės, citrinos, kvapiosios kanangos, mimozos, jazminai, hiacintai, sodinės briedragės, pačiuliai, santalai, kvapieji auksabarzdžiai, mediena, bebrų sekretas, civetų sekretas, muskusas.

Kvapas
Žavus, prašmatnus, elegantiškas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    NLP (8)    Arkliai (12)    Go-go (10)    Siamo katės (2)    Grybų patiekalai (6)    Dieta (33)    Euro naujienos (2)    Akvariumai (58)    Interneto komentarai (2)    Švietimas (1281)    Šaulys (7)    Susitaikymas (9)    Grupės (81)    Žemgrobiai (6)    Žmonės (241)    Kaukazo aviganis (2)    TELE-2 (7)    Meilė bloguose (6)    Logistika (12)    Literatūra (239)    Emigrantai (22)    Skorpionas (7)    Mokykla be narkotikų (20)    Tiškevičiai (18)    Trys karaliai (5)    NSO (33)    Apatinis trikotažas (17)    Rasos (2)    Vadyba (89)    Gyvūnai (174)    Sony Ericcson (40)    Imtynės (29)    Feng šui (7)    Panayiotis Zavosas (2)    Velykos (10)    Auklėjimas (7)    Grožio salonai (6)    Hipiai (9)    Įdomybės (87)    Telekomunikacijos (188)    „Lietuvos” kino teatras (13)    Melagių diena (3)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Televizija (17)    Dailė (34)    Airija (9)    Visuotinė istorija (44)    Dalia Grybauskaitė (16)    Chiromantija (3)    EBSW (40)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!