LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (73 dalis) Paris Hilton

Paris Hilton

PARIS HILTON gimė 1981 m. vasario 17 d. Ricko ir Kathy Hiltonų šeimoje. Vos gimusi mažoji Paris tapo „Hilton" viešbučių tinklo įkūrėjo, proanūke ir turto paveldėtoja. Pabaigusi vidurinę mokyklą PARIS HILTON nesižavėjo mintimi apie mokslus universitete. Ji svajojo tik apie vieną – kaip tapti įžymybe. Taigi, jaunoji turtuolė pradėjo dirbti modeliu, aktyviai fotografuotis tokių žurnalų kaip FHM ir People viršeliams. PARIS HILTON pagarsėjo kaip aktyvi beprotiškų aukštuomenės vakarėlių, kurių nuotraukomis bei komentarais mirgėdavo visa spauda, dalyvė bei rengėja. PARIS HILTON yra ne kartą užfiksuota šokanti ant baro, šėlstanti pusnuogė ar tiesiog dėvinti marškinėlius su užrašu „Turi kokaino?". Šiuo metu PARIS HILTON yra susižadėjusi su graikų milijardieriumi Parry Latsis. Sužadėtuvių proga jis mylimajai padovanojo 6 milijonų dolerių vertės žiedą su brilijantais ir įteikė raktus nuo puikaus namo Beverly Hills'e, kainavusio viso labo 12 milijonų dolerių...

Paris Hilton Eau de Parfum

Šie „kibirkščiuojantys" kvepalai įkūnija jų kūrėją. Pakankamai prašmatnūs, kad tiktų linksminantis „karščiausiuose" klubuose, taip pat moteriški ir koketiški. O toms, kurios nelinkusios kliautis likimu ir pačios nori valdyti padėtį, į šį magišką eliksyrą įmaišyta slapta sudedamoji dalis – tokia, kuri neabejotinai sustiprins šiais kvepalais pasikvėpinusios moters žavesį.

Sudedamosios dalys
Sušalę obuoliai, persikų nektaras, skystas ozonas, pakalnutės, frezijos, mimozos, jazminai, tuberozos, muskusas, santalai, kvapiosios kanangos, sodinės briedragės, feromonai.

Kvapas
Prašmatnus, seksualus, paslaptingas.

Paris Hilton Just Me Eau de Parfum

Aukštuomenės merginai būdingas Just Me kvapas užburia iš karto. Jis trykšta jaunatviška energija, todėl idealiai tinka kvėpintis tiek dieną, tiek vakare. Jis diktuoja madą ir keri, nes yra būtent toks, kokio reikia savimi pasitikinčiai moteriai, tokiai, kokia tampa Paris.Tai kvapas, kuris apsuka galvas. Kai Jūsų paklaus, koks tai kvapas, šypsodamasi atsakykite: „Jis tiesiog skirtas man – Just Me".

Sudedamosios dalys
Avietės, bergamotės, rausvieji pipirai, žibuoklės, pakalnutės, vilkdalgiai, frezijų žiedlapiai, baltosios rožės, kvapieji kekuočiai, Taičio vanilė, egiptiniai santalai, muskusas, šviesi mediena.

Kvapas
Naujoviškas, jaunatviškas, seksualus.

Paris Hilton Heiress Eau de Parfum

Kvapas Heiress – tai dar vieni gėlių ir vaisių kvepalai įkūnijantys jų kūrėję. 2006 – aisiais pasirodęs vakarėlių liūtės Paris Hilton kvapas Heiress puikiai tinka kvėpintis tiek dieną, tiek vakare. Heiress aromatas neabejotinai sustiprins šiais kvepalais pasikvėpinusios moters žavesį.

Sudedamosios dalys
Apelsinai, mimozos, pasifloros, persikai, sausmedžiai, stambiažiedžiai jazminaičiai, kvapiosios kanangos, taitinės gardenijos, tongapupės, baltoji mediena, kvapiųjų našlaičių lapai.

Kvapas
Žadinantis geismą, seksualus, „kibirkščiuojantis".

Paris Hilton Can Can Eau de Parfum

Sukurti naujausią kvapą Can Can skandalingą vakarėlių liūtę Paris Hilton įkvėpė legendinis kino filmas „Mulen Ružas", nepaprastos dekoracijos, prabangūs kostiumai ir įspūdingas šou. Kvapas Can Can tarsi sukuria nesibaigiančios šventės įspūdį, įsuka į jausmų sūkurį, kur meilę ir neapykantą skiria plonytė linija, o pabaiga tiesiog nenuspėjama. Can Can kvapas provokuoja jausmingu atvirumu ir žavi jaudinančia elegancija. Tai lyg užburiantis veiksmas, dinamiškas ir sukrečiantis.

Sudedamosios dalys
Juodieji serbentai, nektarinai, laukinė orchidėja, muskusas, ambra, mediena.

Kvapas
Žadinantis jausmus. Tinka vakarui ir dienai.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Poetai (11)    Žvejyba (30)    Turizmo agentūros (10)    Kino kritika (10)    Feng šui (7)    Religija ir tikėjimai (315)    Interneto komentarai (2)    Zigmas Vaišvila (10)    Kačių veislės (25)    Skirmantas Valiulis (32)    KGB (35)    Gaisrininkai (7)    Vaizdo sistemos (34)    Ekologinis ūkis (2)    Burtai (8)    2009 metų horoskopas (15)    Stilius (86)    Teisėtvarka (24)    Avalynė (7)    Šventasis Antanas (2)    Pramoginiai šokiai (2)    Žemės ūkis (33)    Šventasis Pranciškus (3)    Bankrotas (2)    Užsienyje (50)    Breakdance (4)    Reinkarnacija (6)    Šventasis Kazimieras (2)    Valdas Adamkus (11)    Kinas (193)    Tamplierių ordinas (7)    Visuotinė istorija (44)    Žmonės (241)    Istorija (154)    Turizmas (151)    Ožiaragis (7)    Firmos (12)    Žinių visuomenė (14)    Taksas (2)    Kandidatai į prezidentus (5)    Žindymas (14)    Internetas (184)    Ekonomika (259)    Medžioklė (63)    Mitingai (5)    Lietuvių fantastika (11)    Elektroninės muzikos grupės (3)    Rokeriai (3)    P2P tinklai (2)    Užsienyje (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!