LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (75 dalis) Prada

Prada

Italų mados namus PRADA 1913 m. įkūrė Mario Prada, kurių pavadinimas iš pradžių buvo „Fratelli Prada" („Broliai Prada"), o pagrindinė kompanijos veikla - aksesuarų gamyba iš odos. Mados namai Prada išgarsėjo tuomet, kai 1978 m. kompaniją paveldėjo įkūrėjo Mario Prada anūkė Miucchia Prada. Ji išplėtė gamybą ir 1985 m. pradėjo gaminti aksesuarus iš nailono, kurie tapo ypatingai populiarūs Europoje, o maža juoda rankinė buvo pripažinta bestseleriu mados pasaulyje. Po ketverių metų Miucchia Prada sukūrė rudens-žiemos drabužių kolekciją, išsiskiriančią paprastumu, elegancija ir patogumu. Ši kolekcija atkreipė kritikų dėmesį, o kolekcijos drabužių modeliai buvo išgraibstyti akimirksniu. 1992 m. mados namai Prada pristatė kolekciją pavadinimu „Miu Miu", skirtą jaunoms merginoms. Laiku bėgant Miucchia Prada įkurė kompaniją „Prada Group", kuriai priklausė skirtingi prekės ženklai: „Fendi", „Helmut Lang", „Jil Sander" ir „Azzedine Alaia", tačiau šiandien nuosavybės teisės į šiuos prekės ženklus yra parduotos kitiems mados namams. Pirmieji prekės ženklo „Prada" kvepalai buvo pristatyti 2000 m. Jų tiražas buvo nedidelis ir juos galima buvo įsigyti tik Prada butikuose. Tik nuo 2004 m. pasirodžiusius kvepalus „Prada" galima surasti ir kitose prestižinėse parduotuvėse.

Prada Tendre Natural Eau de Parfum

Tendre primena Prada sukurtus moteriškus kvepalus, kuriuose kiekvienos iš keturių svarbiausių sudedamųjų dalių kvapas virsta nepaprastai įdomiu ir hipnotizuojančiu.

Sudedamosios dalys
Benzoinė derva, slyvos, indonezinių pačiulių lapai, verbenos, kedrai, gauruotieji švitrūnai, kardamonai, paragvajinių bugienių lapai, baltieji santalai, jazminai, kvapieji auksabarzdžiai.

Kvapas
Klasikinis, tyras, hipnotizuojantis.

Prada Natural Spray Eau de Parfum

Prada atnešė į kvepalų pasaulį unikalų tradicijų ir naujovių derinį – sukūrusi vakardienos ir rytdienos kvepalus iš naujo atrado senovinį parfumerijos meną. Sukurti šiuos kvepalus įkvėpė praeitis ir iš jos gimstanti ateitis – juose susilieja atsiminimai, tikrovė ir galimybės.

Sudedamosios dalys
Bergamočių, apelsinų, aitriųjų apelsinų ir santalų aliejus, mandarinų žiedai, indinės mimozos, rožės, švelnieji piruliai, Peru balzammedžiai, pačiulių aliejus, aviečių žiedai, gauruotieji švitrūnai, tongapupės, vanilė, muskusas.

Kvapas
Klasikinis, tyras, masinantis.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Kornreksai (3)    Paieškos sistemos (14)    Katės (33)    Ožiaragis (7)    Parašiutizmas (15)    Aiškiaregiai (11)    Ekologija (15)    Proza (157)    Seimo Pirmininkas (2)    Medžioklė (63)    Lobių ieškotojai (3)    Jurga Ivanauskaitė (17)    Teisėtvarka (24)    Burtai (8)    Pyktis (6)    Šventieji (10)    Astrologija (27)    Nokia (24)    Sodininkystė (22)    Archeologija (42)    Kreditai (2)    Vox Populi (14)    Arkliai (12)    Bitė (5)    Dvyniai (9)    Žuvininkystė (2)    Škotų aviganis (3)    Krizė (59)    Shotokan (11)    Pagalba ir prevencija (124)    Vaizdo sistemos (34)    Sel (10)    Reklama internete (18)    Roko muzikos grupės (10)    Erich Fromm (5)    Kovos menai (72)    Kalėdos (12)    2009 metų horoskopas (15)    Reinkarnacija (6)    Bildukai (3)    Klubai (8)    Meilė bloguose (6)    Gatvės šokiai (5)    Teisė (61)    Kačių veislės (25)    Lietuvoje (5)    Amfetaminas (2)    Liberalų sąjūdis (5)    NSO (33)    Mokslai (1219)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!