LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (76 dalis) Prince Matchabelli

Prince Matchabelli

Italų kino ir teatro aktorė Norina Gilli (Maria Carmi) gimė 1880 m. Florencijoje. Jos tėvas buvo italas, o motina kilusi iš Austrijos. Aktorinio meno paslapčių Norina Gilli mokėsi Vokietijoje. Baigusi mokslus nusprendė pasirinkti Maria Carmi slapyvardį, o vėliau dar buvo žinoma kaip kunigaikštienė Matchabelli. Po tai, kai Norina Gilli gavo Madonos vaidmenį spektaklyje „Stebuklas", jos karjera pradėjo įsibėgėti, o populiarumas nuolat augo. Netrukus Norina Gilli ištekėjo už pjesės autoriaus ir dramaturgo Charles Volmellera. Po palankaus žiūrovų vertinimo ir didelės sėkmės Charles Volmellera nusprendė pjesę ekranizuoti ir 1912 – aisiais Norina Gilli nusišypsojo sėkmė debiutuoti kine. Tačiau nepaisant sėkmingos karjeros, jos asmeninis gyvenimas nebuvo toks puikus. Po Pirmojo pasaulinio karo ji išsiskyrė su vyru ir dar kartą ryžosi ištekėti už gruzinų kunigaikščio Georgi Matchabelli. Nauja santuoka atnešė naujus pokyčius. Norina Gilli tapusi kunigaikštiene Matchabelli kartu su nauju vyru įkūrė kompaniją "Prince Matchabelli". 1926 – aisiais pristatė kvepalus „Princess Norina", kurių buteliuko dizainą Norina Gilli sukūrė pati. Na, o praėjus dvidešimt šešeriems metams nuo pirmųjų kvepalų pasirodymo „Prince Matchabelli" 1952 - aisiais pristatė kvapą „Wind Song", kuris tapo vienu žinomiausių ir populiariausių šios kompanijos kvapų.

Prince Matchabelli Cachet Eau de Toilette

Prince Matchabelli kvapas Cachet pirmą kartą buvo pristatytas 1970 – aisiais. Tai išskirtinis kvapas kaip ir moteris, kuriai jis sukurtas. Cachet aromatas – tarsi parašas, žavus jos asmenybės atspindys.

Sudedamosios dalys
Žalumynai, prieskoniai, galbaninės ferulos, pačiuliai, vilkdalgiai, jazminai, kvapieji auksabarzdžiai, rožės, oda, ambra, muskusas, civetų sekretas, sodinės briedragės.

Kvapas
Rafinuotas, išskirtinis.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Hipiai (9)    Medžioklė (63)    Garso sistemos (15)    Astronomija (46)    Meilė (138)    Menas būti kartu (2)    Erotiniai šokiai (23)    Krišnaizmas (3)    Hip hop dance (4)    Žala sveikatai (16)    Pramogos (191)    Žmogaus teisės (52)    Sportas (8)    Opijatai (13)    Šventieji (10)    Pramoginiai šokiai (2)    Advokatai (10)    Bankrotas (2)    Įvaikinimas (3)    Skolininkai (12)    Šventasis Kazimieras (2)    Egzorcizmas (11)    Apatinis trikotažas (17)    Barai (7)    Partijos (41)    Taksas (2)    Žuvys (7)    Lietuvoje (16)    Lotynų šokiai (5)    Fajetai (2)    Elektroninės šiukšlės (10)    Mokykla be narkotikų (20)    Homeopatija (5)    Atviras kodas (23)    Spausdintuvai (12)    Ekonomika (5)    Euro naujienos (2)    Sodininkystė (22)    Civilinė sauga (7)    Trys karaliai (5)    Šaulys (7)    Augalai (8)    Airija (9)    Omnitel (12)    Emigrantai (22)    Automobiliai (41)    Parapsichologai (7)    Užgavėnes (9)    Erich Fromm (5)    Ekologija (15)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!