LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (77 dalis) Ralph Lauren

Ralph Lauren

Ralphas Lipschitzas gimė 1939 m. Niujorke. Jam dar esant paaugliui, tėvas nusprendė pakeisti šeimos pavardę į amerikietiškesnę – LAUREN, kuri dabar žinoma visame pasaulyje kai kalbama apie aukščiausią madą. Baigęs mokslus ir tarnybą armijoje, Ralph'as iš karto ėmėsi veiklos, susijusios su drabužių kūrimu. Iš pradžių Ralph Lauren'as buvo prašomas susiaurinti savo kūrinius ir nuimti niekam nežinomą prekių ženklą, tačiau dizaineris griežtai atsisakė. Jo pastangos pasiteisino ir jo naujoviški kaklaraiščiai ėmė sparčiai populiarėti. Taip gimė naujas prekių ženklas – POLO. RALPH LAUREN prekės ženklas POLO tapo vienu žinomiausių ir populiariausių.

Ralph Lauren Pure Turquise Eau de Parfum

Atraskite kvepalų Pure Turquoise slepiamą grožį, magiją ir neblėstantį žavesį.

Pure Turquoise – tarsi nepaprasto grožio brangakmenis: šaltas, ramus ir išlaikytas, bet kartu šiltas ir viliojantis, jausmingas ir provokuojantis, prašmatnus ir rafinuotas. Skleidžiantis eleganciją kvapas Pure Turquoise neabejotinai pabrėš jais pasikvėpinusios moters asmenybės savitumą ir žavesį.

Sudedamosios dalys
Juodieji serbentai, žibuoklių žiedlapiai, pakalnutės, kaktusų žiedai, banguotieji kertuočiai, apelsinų žiedai, bulgarinės rožės, lelijos, pačiuliai, karpotasis beržas, ambra, kvapioji vanilė, romas.

Kvapas
Jausmingas, provokuojantis, rafinuotas.

Ralph Lauren Rocks Eau de Toilette

Ralph Rocks, įkvėpti nepriklausomo kūrybingo maištininko, žavi įdomiu, maištauti skatinančiu kvapų deriniu, kuri sudaro „vibruojantis" vaisių ir sodrus gėlių kvapas, slopinamas šilto ambros, kokosų pieno ir seksualaus medienos dvelksmo.

Sudedamosios dalys
Pasifloros, kiviai, citrusai, žali rasoti palmių lapai, frezijos, apelsinų žiedai, hiacintai, kokosų pienas, saulėja išblukusi mediena, ambra, baltieji santalai.

Kvapas
Įžūlus, „virpantis", teikiantis energijos.

Ralph Lauren Ralph Eau de Toilette

Svajonė. Iššūkis. Juokas. Meilė.

Išbandykite kvepalus, kurių kvapas toks pat ryškus, kaip ir Jūs. Supintas iš nuostabaus obelų lapų, viliojančio mandarinų, žavaus rausvažiedžių magnolijų, gundančio purpurinių frezijų kvapo ir švelnaus muskuso dvelksmo.

Sudedamosios dalys
Obelų lapai, geltonžiedės frezijos, mandarinai, japoninės lokvos, kvepenės, magnolijos, liepžiedžiai, purpurinės frezijos, boronijos, muskusas, baltieji vilkdalgiai.

Kvapas
Ryškus gėlių.

Ralph Lauren Romance Eau de Parfum

Moteriški Ralph Lauren Romance primena nesenstantį meilės eliksyrą. Atraskite geismą žadinantį kvapą, supintą iš švelnaus lyg aksomas medienos, ekstravagantiško gėlių ir gundančio muskuso dvelksmo.

Sudedamosios dalys
Rožės, medetkos, imbierai, ramunėlių aliejus, geltonosios frezijos, baltosios žibuoklės, lotosų žiedai, viendienės, pačiuliai, sodinės briedragės, muskusas.

Kvapas
Nesenstantis, tinkamas visais metų laikais.

Ralph Lauren Safari Eau de Parfum

Skirtas dievinančioms romantiškas keliones ir tolimuosius kraštus Ralph Lauren kvapas Safari pasaulį išvydo 1990 – aisiais. Kvapas Safari tarsi įkūnija laisvę, nuotykius ir atradimo džiaugsmą.

Sudedamosios dalys
Galbaninės ferulos, mandarinai, hiacintai, rožės, narcizai, vilkdalgiai, auksabarzdžiai, samanos, tongapupės, stirakai.

Kvapas
Romantiškas, tinka kvėpintis dieną.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Konditerija (10)    Hip hop dance (4)    Teisė (61)    Romas Kalanta (4)    Teisėtvarka (24)    Liūtas (7)    Kalėdos (12)    Tinklapiai (13)    Gintaras Beresnevičius (26)    Medžioklė (63)    Programavimas (20)    Skinheadai (9)    Windows (7)    Mama ir vaikas (48)    Pasakos (60)    Go-go (10)    Rasos (2)    Šventasis Antanas (2)    BTV (3)    Energetika (13)    Televizija (17)    Kovos menai (72)    Matematika (2)    Joga (56)    Filologija (2)    Kačių veislės (25)    Ožiaragis (7)    LICS (17)    Trys karaliai (5)    MTV (5)    Rašytojai (11)    Seimo Pirmininkas (2)    „Laisvės kryžkelės“ (10)    Liberalai demokratai (3)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Arūnas Valinskas (4)    Kovo 11 (4)    Raganos (12)    Krišnaizmas (3)    Užgavėnes (9)    Kornreksai (3)    Krikščionybė (135)    Seimo rinkimai (4)    Liberalų sąjūdis (5)    Katalikybė (49)    Interneto komentarai (2)    Kriptografija (3)    Jausmai (27)    Kaimo turizmas (5)    Šunys (67)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!