LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (79 dalis) Rochas

Rochas

Mados namus „Rochas" 1925 metais įkūrė Marcel Rochas, naujo elegancijos kodo kūrėjas, ryžtingai įvedęs gryno silueto, subtilios, šiuolaikiškos ir pasitikinčios savimi moters madą. Talentingas ir sėkmės lydimas dizaineris kūrė tokioms Holivudo žvaigždėms kaip Joan Crawford, Jean Harlow, Carole Lombard. Net trisdešimt metų iki pat 1955 – ųjų Marcel Rochas karaliavo Paryžiaus madose. Po talentingo dizainerio ir įkūrėjo mirties mados namai „Rochas" sugrįžo į mados pasaulį dėka dizainerio Peter O'Brien, kuris dar vaikystėje nesiskirdavo su pieštuku ir nuolat kažką piešė. Jam puikiai sekėsi piešti karikatūras, bet labiausiai jo dėmesį prikaustydavo prabangios vakarinės suknelės. Kurdamas jų eskizus Peter O'Brien svajodavo, jog kada nors jie išvys dienos šviesą ir taps atradimu. Šiai svajonei buvo lemta išsipildyti. Suvokiant, kad drabužio, kaip ir kvapo, pasirinkimas visiškai priklauso nuo tos, kuri juos nešioja, Peter O'Brien, naujosios kūrėjų kartos atstovas, buvo įpareigotas pasirūpinti, kad ta moteris, kuri nuo pat „Rochas" veiklos pradžios buvo pagrindinis mados namų rūpestis, taptų dar gražesnė, trokštamesnė, ir labiau švytinti. „Rochas" tarsi atskleista gyvenimo magija: kai akimirka tampa nepaprasta, o patirtis – nepamirštama, įvyksta kai kas ypatingo. Tai ir vadinama magija. „Rochas" – tai mados namai atlaikę laiko išbandymus ir garsėjantys ne tik drabužių kolekcijomis, bet ir puikiais kvepalais. Dar 1944 m. pasirodė pirmieji šių mados namų kvepalai, kuriuos pats Marcel Rochas dedikavo savo žmonai Helene. Po šių kvepalų pasaulį išvydo ir kiti Rochas parfumerijos šedevrai: kvepalai „Madame Rochas", kvepalai „Byzance", kvepalai „Eau de Rochas" ir kt.

Rochas Femme Eau de Toilette

Dar 1944 m. pasirodė pirmieji mados namų Rochas kvepalai Femme, kuriuos pats mados namų įkūrėjas Marcel Rochas dedikavo savo žmonai Helene. Sunkiais laikais pasirodę kvepalai Rochas Femme tarsi tapo simboliu atgimstančio moteriškumo ir laimėjimo. Išskirtinis, prašmatnus aromatas iš naujo priminė moterims, kad jos yra dailioji lytis, kad joms nebūtina nuolat išlikti stiprioms, o svarbu didžiuotis savo moteriškumu.

Sudedamosios dalys
Persikai, slyvos, santalai, dalbergijos, citrinos, rožės, jazminai, sodinės briedragės, pačiuliai, muskusas, ambra, cibetas, oda.

Kvapas
Romantiškas, moteriškas, prašmatnus.

Rochas Tocade Eau de Toilette

Rytietiško ir gėlių kvapo kvepalai Tocade buvo sukurti 1994 m. Tai geismą žadinantis, jausmingas aromatas skirtas gyvenimu besidžiaugiančioms, neslepiančioms savo moteriškumo ir aistringoms moterims. Švelnus Tocade aromatas puikiai tiks romantiškam pasimatymui su mylimuoju.

Sudedamosios dalys
Žalumynai, bergamotės, frezijos, snapučiai, jazminai, vilkdalgiai, magnolijos, pakalnutės, ambra, muskusas, kedras, pačiuliai, vanilė.

Kvapas
Romantiškas, rafinuotas.

Rochas Madame Rochas Eau de Toilette

Helene Rochas jau būdama našle ir „Rochas" prezidente, po savo vyro, talentingo dizainerio Marcel Rochas, mirties nepalūžo ir išliko stipri. Ji pati sukūrė kvepalų kompoziciją ir pati pasirinko įpakavimą bei savo ranka užrašė: Madame Rochas. Pirmą kartą kvepalai Madame Rochas pasirodė dar 1960 m., o dar kartą buvo išleisti 1989 - aisiais. Galbūt kažkam gali pasirodyti, kad pavadinti kvepalus savo vardu yra įžūlu ir net savanaudiška, bet ji norėjo parodyti pasauliui, kokia ji stipri ir šia stiprybe pasidalinti su kitais.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, citrinos, sausmedžiai, jazminai, rožės, tuberozos, pakalnutės, vilkdalgiai, kvapiosios kanangos, žibuoklės, narcizai, santalai, auksabarzdžiai, muskusas, kedras, sodinės briedragės, tongapupės.

Kvapas
Romantiškas, prašmatnus, švelnus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Kompiuteriai (148)    Kaimo turizmas (5)    Subkultūros (99)    Šunų veislės (52)    Viešieji ryšiai (20)    Hipnozė (10)    Sportas (180)    Kriptografija (3)    Interneto dienoraščiai (2)    Pagalba ir prevencija (124)    Meilė (138)    Kompiuterių virusai (52)    Logistika (12)    Parapsichologija (22)    Ištikimybė (4)    Vilius Navickas (2)    Katės (33)    Melagių diena (3)    Lotynų kalba (11)    Savižudybė (12)    Romas (3)    Kazino (10)    Švietimas (1281)    Valdas Adamkus (11)    Seimo rinkimai (4)    TELE-2 (7)    Optinis ryšys (12)    Miestų bendruomenės (7)    Seimo Pirmininkas (2)    Joga (56)    Katalikybė (49)    Saugus internetas (11)    Tibetas (10)    Konditerija (10)    Namų vaizdo technika (2)    Modemai (8)    Interjero dizainas (13)    Chiromantija (3)    Medžioklė (63)    Vox Populi (14)    Aukštasis mokslas (13)    Duomenų apsauga (3)    Partizanai (12)    Erotika (8)    Žmonės (241)    Priklausomybė (3)    Astrologija (27)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Teatrai (21)    Hip hop dance (4)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!