LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (81 dalis) Sean John

Sean John

Garsus hip-hop'o pasaulio atstovas – atlikėjas ir prodiuseris, gana sėkmingas verslininkas Sean'as Kombs'as, taip pat žinomas, kaip Puff Daddy, o vėliau pakeitęs savo slapyvardį į P. Diddy, gimė 1970 m. Harleme. Jis niekada neabejojo savo projektų sėkme ir dabar yra žinomas ne tik kaip atlikėjas, bet ir kaip prekės ženklo „Sean John" savininkas. 1998 m. jis pradėjo kurti vyriškų drabužių linijas, o „Sean John Combs" – taip pavadinta drabužių linija, nominuota apdovanojimui už geriausią dizaino idėją. „Jeigu kažkas vilkės sportinį kostiumą, aš noriu, kad net už trijų rajonų matytųsi, kad tai čempiono kostiumas" – sako Sean'as Kombs'as. 2006 m. jis sukūrė ir pristatė vyriškus kvepalus „Unforigivable", kurie per neįtikėtinai trumpą laiką tapo žinomi ir populiarūs. Sean'as Kombs'as teigia, kad kvepalai „Unforigivable" idealiai atspindi prekės ženklo „Sean John" energiją, seksualumą ir eleganciją. „Tuomet, kai mes nusprendėme sukurti kvepalus, aš norėjau sukelti revoliuciją parfumerijos pasaulyje. Aš norėjau sukurti tokį kvapą, įpakavimą ir reklamą, kokių dar nebuvo. Aš pasiklioviau savo dizainerio bei atlikėjo patirtimis ir pristačiau kvepalus „Unforigivable" kaip muzikinį albumą. Ir štai mes sukūrėme tikrą hitą!" – sako Sean'as Kombs'as.

Sean John Unforgivable Woman

Sean'as Kombs'as kažkada prasitarė, kad sukurti moterims skirtus kvepalus Unforgivable jį įkvėpė moteris paplūdimyje besimėgaujanti kokteiliu „pina colada". „Aš manau, kad „pina colada" turi magiškų galių: aš nepažįstu nei vieno žmogaus, kuris nepralinksmėtų užuodęs „pina colada" kvapą", – teigia pats Sean'as Kombs'as. Jausmingas kvapas Unforgivable skirtas žaismingoms, gyvenimu besidžiaugiančioms ir aistringoms moterims.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, apelsinai, juodųjų serbentų lapai, greipfrutai, obuoliai, agurkai, pina colada, apelsinų žiedai, jazminai, našlaitės, pakalnutės, frezijos, ciklamenai, ambra, tongapupės, seišelinės lodoicės sėklos, vanilė, kedras, santalai, kerpės, pačiuliai, auksabarzdžiai, vilkdalgiai.

Kvapas
Žadinantis geismą, jaudinantis, nepamirštamas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Simbolika (2)    Moters diena (4)    Kelionių įspūdžiai (26)    Kalbos kultūra (39)    Kaziuko mugė (3)    Wing Tsun (14)    Saugus internetas (11)    Stilius (86)    Krišnaizmas (3)    Sel (10)    Spiritizmas (4)    Radvilos (32)    Politika (26)    Žmonės (241)    Shotokan (11)    Turizmo agentūros (10)    Namų vaizdo technika (2)    KGB (35)    Žemės grobstymai (50)    Lietuvių fantastika (11)    Dailė (34)    Telekomunikacijos (188)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Žvejyba (30)    Televizija (17)    Velniai (9)    Lotynų kalba (11)    Romas (3)    Programos (61)    Arūnas Valinskas (4)    Internetas (184)    Dvyniai (9)    Opel (4)    Viešnia iš ateities (2)    Kovo 11 (4)    Alkoholizmas (15)    Grupės (81)    Bankinės technologijos (11)    Interneto komentarai (2)    Pankai (6)    Viešieji ryšiai (20)    Archeologija (42)    Bildukai (3)    Transportas (125)    Liberalai demokratai (3)    Striptizas (8)    Elektroninės šiukšlės (10)    Mergelė (7)    Mityba (43)    Žala sveikatai (16)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!