LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (82 dalis) Stella McCartney

Stella McCartney

Stella McCartney, buvusio „The Beatles" grupės nario duktė, gimė 1972 m. Stella McCartney augo toli nuo didmiesčio šurmulio ir šou verslo pasaulio. Seras Paulas McCartney ilgai bandė nuslėpti savo tarptautinę šlovę nuo dukters Stellos, tačiau netrukus ji viską suprato pati. Mada Stella McCartney susidomėjo dar vaikystėje. Būdama 15 m. ji išvyko iš gimtosios Anglijos į Paryžių, kur įsidarbino pas garsų dizainerį Kristianą Lakrua (Christian Lacroix). Vėliau dirbo žurnalo „Vogue" redakcijoje. 1995 m. baigė garsųjį menų ir dizaino koledžą Saint Martin's ir praėjus dviems metams po koledžo baigimo buvo paskirta legendinių mados namų „Chloe" pagrindine dizainere. „Chloe" mados namams Stella buvo tarsi vėjo gūsis, atnešęs moteriškos romantikos ir flirto. 2001 m. balandį „Gucci Group" pasiūlė Stella McCartney sukurti asmeninę liniją ir ji sutiko. Kiekvienas Stella McCartney žingsnis plačiai aprašomas spaudoje, o jos sukurti daiktai tapo populiarūs dar ir todėl, kad juos nešioja Stella McCartney draugės, kurios dar labiau žinomos nei pati dizainerė. Stella McCartney sukūrė ne tik savo drabužių, avalynės, sportinių aksesuarų, bet ir kosmetikos bei parfumerijos linijas. Sukūrusi kvepalus „Stella", kvepalus „Rose Absolute" ir kvepalus „Sheer" Stella McCartney išleido ir naują kvapą pavadinimu „In Two", susidedantį iš dviejų: kvapiojo vandens „In Two Peony" ir kvepalų „Stella In Two Amber", kuriuos galima naudoti kartu ir kiekvieną atskirai.

Stella McCartney Stella In Two

Nuostabus svaigus Stella In Two kvapas primena ryto rasą. Iš pradžių užplūdęs bijūnų ir juodųjų pipirų kvapas sudaro nuostabų kontrastą pačiulių ir ambros dvelksmui, kuris suteikia tualetiniam vandeniui geismingumo. Išsiskiria savitumu, kuris idealiai dera jaunai savimi pasitikinčiai ir iš prigimties žaviai moteriai, kuri turi savitą stilių ir suteikia jai būdingų bruožų viskam, prie ko prisiliečia.

Sudedamosios dalys
Bijūnai, juodieji pipirai, ambra, pačiuliai, mediena.

Kvapas
Romantiškas, unikalus, žadinantis geismą.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Delfinologija (4)    Mokesčiai (8)    Tiškevičiai (18)    Kinų horoskopas (14)    Kabala (6)    Fajetai (2)    Feng šui (7)    Lietuvių valgiai (28)    Moterims (34)    Augalai (8)    Ekologiški produktai (2)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Šamanai (7)    Dailė (34)    Ožiaragis (7)    Bildukai (3)    Televizoriai (2)    Motociklai (12)    Jautis (2)    Civilinė sauga (7)    Imtynės (29)    Turizmo agentūros (10)    Aikido (14)    Škotų aviganis (3)    Technologijos (1819)    Politika (363)    Vytautas Landsbergis (6)    Katarai (2)    Katės (33)    Tėvynės sąjunga (4)    Vytautas Bogušis (12)    Velykos (10)    Kovos menai (72)    Aerobika (3)    Meino meškėnas (2)    Naršyklės (7)    Bankrotas (2)    Restoranai (5)    Sportas (8)    Komunikacija (166)    Viktor Uspaskich (61)    Geologija (20)    Egiptas (24)    Šventieji (10)    Katalikybė (49)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Mazda (2)    Žemės grobstymai (50)    Pelės (5)    Kailiniai (15)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!