LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (83 dalis) Thierry Mugler

Thierry Mugler

Thierry Mugler'is tikriausiai vienintelis dizaineris, teigiantis, kad jam nereikia įkvėpimo šaltinio, nes „Intelektas – pagrindinis išraiškos tarnas". Thierry Mugler'is gimė 1948 m. Pracūzijoje. Dizainerio profesijos pasirinkimą įtakojo tai, kad nuo vaikystės Thierry Mugler'is šoko baletą, o sulaukęs devyniolikos metų ėmė mokytis dekoratyvinių menų mokykloje, kurioje daugiau sužinojo apie dizainą. Vėliau Thierry Mugler'io karjera klostėsi, kaip ir daugelio žymių dizainerių. 1968 m. jis pradėjo dirbti didelėje parduotuvėje „Gudule" (Paryžiuje) ir tuo pat metu žinių sėmėsi iš žinomų Paryžiaus, Milano ir Londono dizainerių. Thierry Mugler'is daug keliavo, bet 1971 m. sugrįžo į Paryžių pasiryžęs pristatyti savo pirmąją kolekciją pavadinimu „Café de Paris". Žymius kvepalus „Angel", kurie iki šių dienų pripažįstami pasaulinės parfumerijos klasika, Thierry Mugler'is sukūrė 1992 m. Kvepalų „Angel" neįmanoma supainioti su jokiais kitais kvepalais ir netgi, daugelio manymu, jie turi nepaprastų ir mistiškų galių. Dizaineriui Thierry Mugler šis parfumerijos šedevras tapo tarsi jo filosofijos išraiška. Thierry Mugler kvepalus „Angel" lydėjo nepaprasta sėkmė ir dizaineris ilgą laiko tarpą nekūrė naujų kvapų, o tik pristatydavo naujas garsiųjų kvepalų „Angel" interpretacijas. Tik 2005 m. buvo išleistas naujas kvapas „Alien", kurio pavadinimas taip pat atspindini dizainerio Thierry Mugler filosofiją – „kitas", „svetimšalis", „kitoks" - dizaineris, pralenkiantis, paneigiantis, ir tuo pačiu atspindintis šiuolaikinę madą.

Thierry Mugler Angel Eau de Parfum

Angel – tai pirmieji Thierry'o Muglero kvepalai, žadinantys švelnius vaikystės prisiminimus bei fantastišką begalybės jausmą. Naują kvepalų rūšį, vadinamą „Rytų gurmanai", pristatę Angel gundo mus tiek angelišku kvapu, glūdinčiu mūsų atsiminimų gelmėje, tiek geismą žadinančiu aistros dvelksmu.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, medus, gervuogės, vanilė, karamelė, pačiuliai, šokoladas, kumarinas.

Kvapas
Tyras, švelnus, nekaltas.

Thierry Mugler Angel Fetish Star Eau de Parfum

1992 m. THIERRY MUGLER pristatyti kvepalai Angel Fetish Star žavi gaivinamu rytietišku kvapu. Skirti kvėpintis dieną.

Sudedamosios dalys
Medus, šokoladas, karamelė, vanilė, santalai, pačiuliai, citrusai, melionai, persikai, slyvos.

Kvapas
Gaivinamas, rytietiškas, medienos.

Thierry Mugler Angel Forever Eau de Parfum

Kvapas Angel Forever kviečia pasinerti į stebuklingą pasaulį, kupiną svajonių ir gražių vaikystės prisiminimų. Angel Forever gundo tiek angelišku kvapu, glūdinčiu mūsų atsiminimų gelmėje, tiek geismą žadinančiu aistros dvelksmu.

Sudedamosios dalys
Santalai, melionai, slyvos, vanilė, persikai.

Kvapas
Tyras, švelnus, nekaltas.

Thierry Mugler Angel Innocent Eau de Parfum

Nekaltas, tyras ir žaismingas kvapas Angel Innocent tarsi nauja dangiška Angel kvepalų interpretacija. Išsaugojęs kvepalų Angel akordus, tyrumą ir švelnumą kvapas Angel Innocent tiesiog užburia „kibirkščiuojančiu" angelišku aromatu.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, mandarinai, gervuogės, juodieji serbentai, muskusas, cukruoti migdolai, pasifloros.

Kvapas
Nerūpestingas, „kibirkščiuojantis", nepaprastai „skanus".

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Meilė (138)    Prevencija (14)    Rašytojai (11)    Kazino (10)    Mazda (2)    Moterims (34)    Regbis (4)    Džiaugsmas (2)    Lotynų šokiai (5)    Politika (26)    KGB (35)    Pasakos (60)    Klubai (5)    Dektinė (2)    Euro naujienos (2)    Žmogaus klonavimas (2)    Miestai (14)    Kriptografija (3)    Pavydas (5)    Maudymosi kostiumėliai (7)    Įdomybės (87)    Dieta (33)    Turizmas (151)    Delfinologija (4)    Ožiaragis (7)    Įžymūs žmonės (68)    Vasario 16 (12)    Gyvenimo džiaugsmas (2)    Mistika (446)    Parapsichologai (7)    LICS (17)    Prezidento rinkimai 2009 (12)    Chiromantija (3)    Konditerija (10)    Jausmai (27)    Fotografija (17)    Turizmo agentūros (10)    Meilė bloguose (6)    Sony Ericcson (40)    Kompiuteriai (148)    Shidokan (3)    Kompiuterinis saugumas (43)    Opel (4)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Sektos žudikės (6)    Vandenis (7)    Velniai (9)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Erich Fromm (5)    Sportas (180)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!