LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (84 dalis) Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger'is gimė 1951 m. mažame miestelyje netoli Niujorko. Jis buvo antrasis vaikas šeimoje, kurioje be Tommy Hilfiger'io dar augo aštuoni vaikai. Sulaukęs aštuoniolikos metų jis metė mokslus ir pradėjo dirbti vietinėje drabužių parduotuvėje. Po šios parduotuvės uždarymo jis perėjo dirbti į butiką „Brown's" ir netrukus atidarė nuosavą parduotuvę „The People's Place". Nepaisant to, kad Tommy Hilfiger'io parduotuvė buvo populiari jaunimo tarpe, būsimam dizaineriui nepavyko parduoti daugiau nei nupirkti. Sulaukęs 25 metų Tommy Hilfiger'is bankrutavo. Kartu su savo žmona 1979-aisiais jis persikėlė į Niujorką. Pirmąją autorinę kolekciją Tommy Hilfiger'is pristatė 1985 m. ir nuo to laiko plėtė pasiūlą. Pradėjo prekiauti vyriškais, , vaikiškais drabužiais, džinsais ir kvepalais. 1995-aisias CFDA (Amerikos dizainerių taryba) išrinko Tommy Hilfiger vyriškų rūbų metų dizaineriu. Nuo 1996 m. Tommy Hilfiger'is pradėjo kurti pirmuosius moteriškus drabužius ir išleido kvepalus „Tommy Girl". Vėliau buvo sukurti ir šiek tiek lengvesni bei vasariški kvepalai „Tommy Girl Summer".

Tommy Hilfiger Tommy Girl Cologne Spray

Kvapas Tommy Girl atspindi šiuolaikišką, universalų ir kupiną energijos dizainerio Tommy Hilfiger stilių. Gaivus, teikiantis energijos Tommy Girl aromatas skirtas aktyvioms moterims. Tommy Girl – tai kvapas, kuriuo galite kvėpintis tiek dieną, tiek vakare, mieste ir už miesto, eidama į dalykinį susitikimą ir romantišką pasimatymą, darbe ir atostogų metu. Kvapas Tommy Girl - tarsi nepriklausomybės atspindys.

Sudedamosios dalys
Juodieji serbentai, japoninės kamelijos, mandarinai, obelų žiedai, sausmedžiai, lelijos, našlaitės, mėtos, greipfrutai, citrusai, rožės, magnolijos, oda, santalai, jazminai, kedras.

Kvapas
Teikiantis energijos, gaivus.

Tommy Hilfiger True Star Eau de Parfum

Savo nepaprastam parfumerijos šedevrui dizaineris Tommy Hilfiger išrinko skambų ir daug žadantį pavadinimą – „True Star". Šis išskirtinis, ambicingas ir prašmatnus aromatas idealiai įkūnija šiuolaikinę, stilingą, seksualią ir pasitikinčią savimi moterį. Moterį, kuriai negali atsispirti joks vyras, o dažnas net nesusimąstęs pasiryžtų atiduoti savo širdį. „Kibirkščiuojantis" ir nenusakomas kvapas True Star atskleis naujas Jūsų asmenybės puses.

Sudedamosios dalys
Melionai, citrusai, sausmedžiai, muskusas.

Kvapas
Savimi pasitikinčiai geismingai moteriai, kuri didžiuojasi savo moteriškumu.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Teatrai (21)    Klubai (5)    Internetas (184)    Bankinės technologijos (11)    Savivaldybių rinkimai 2007 (9)    Rašytojai (11)    Kailiniai (15)    Parapsichologija (22)    Narkotikai (97)    Partijos (41)    Wing Tsun (14)    Medžioklė (63)    Foje (3)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Proza (157)    Meilė bloguose (6)    Stomatologija (6)    Policija (2)    Programavimas (20)    Amfetaminas (2)    Joga (56)    Meino meškėnas (2)    Išpažintis (16)    Interneto dienoraščiai (2)    Rinkimai (23)    Bendruomenės (158)    Literatūra (239)    Šachmatai (11)    Mitingai (5)    Reinkarnacija (6)    Renginiai (31)    Klaviatūros (11)    Šunų veislės (52)    Darbo partija (4)    Žmogaus teisės (52)    Baikeriai (8)    Aerobika (3)    Pyktis (6)    Nokia (24)    Gyvenimo džiaugsmas (2)    Zigmas Vaišvila (10)    Gimimo diena (3)    Šventasis Kazimieras (2)    Mama ir vaikas (48)    Kietieji diskai (17)    Susitaikymas (9)    Akvariumai (58)    Vytautas Bogušis (12)    Užsienyje (50)    Interneto komentarai (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!