LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (90 dalis) Vivienne Westwood

Vivienne Westwood

Nuo 1990-ųjų Westwood triskart buvo nominuota Didžiosios Britanijos metų dizainerės apdovanojimui, 1992 metais ji ištekėjo... ir šįkart už 25 metais jaunesnio mados studento Andreaso Kronthalerio. Pora iki šiol ne tik kartu gyvena, bet ir abu kuria bei pristato savo unikalias kolekcijas. Net ir šiandien, būdama 66-erių, Vivienne tikrai negresia tapti nuobodžia rūbų kūrėja. Seksualumo ir klasikos dermė, epochų samplaika, drąsūs avangardinės mados sprendimai - Vivienne Westwood kurto drabužio neįmanoma neatpažinti.

Vivienne Westwood Boudoir Eau de Parfum

Prabangus, jausmingas, svaiginantis kvapas Boudoir skirtas stipriai, seksualiai moteriai, kuri nebijo pabrėžti savo moteriškumo. „Slaptame kambaryje – savo buduare aš palieku visą pasaulį už durų ir tampu savimi" – teigia ekscentriškoji dizainerė Vivienne Westwood. Kvapas Boudoir tarsi atspindi ir įkūnija šią būseną, o kvepalų buteliukas simbolizuoja karališką valdžią ir moterišką jėgą. Pagrindinis tikslas, kurio buvo siekiama kuriant šį kvapą – priversti vyrus atsisukti į pro šalį einančią moterį, pasikvėpinusią kvepalais Boudoir. Išbandykite Boudoir aromato galią.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, hiacintai, apelsinų žiedai, jazminai, turkiška rožė, narcizai, tikrieji gvazdikai, florencinis vilkdalgis, kardamonas, blakinė kalendra, pačiuliai, baltasis santalas, tabako lapai, cinamonas, vanilė.

Kvapas
Moteriškas, romantiškas, skirtas kvėpintis dieną ir vakare.

Vivienne Westwood Sin Garden Eau de Parfum

Kvapas Sin Garden tarsi įkūnija pavasarinę nuotaiką ir ypatingą metą, kai sodai pasipuošia pirmaisiais žiedais. 2007 m. pristatytą kvapą Sin Garden sukūrė parfumerė Marie Salamagne.

Sudedamosios dalys
Rausvieji pipirai, frezijos, baltasis santalas, ambra, muskusas, ąžuolo samanos.

Kvapas
Skirtas kvėpintis dieną.

Vivienne Westwood Let It Rock Eau de Parfum

„Mada – vienintelis būdas išsiskirti iš kitų", - teigia Vivienne Westwood, kuri kvepalus Let it Rock sukūrė vadovaudamasi šiuo šūkiu. Maištininkas ir neprisitaikėlis, nepaklusnus ir siautulingas kvapas Let it Rock nepanašus į nieką kitą. Jis tarsi priešinasi nusistovėjusioms tradicijoms ir provokuoja. Lyg su lūpų dažais užrašytas kvapo Let it Rock pavadinimas dar labiau pabrėžia, kad jis ne toks, kaip visi.

Sudedamosios dalys
Raudonieji mandarinai, frezijos, pačiuliai, jazminai, ambra.

Kvapas
Skirtas drąsioms ir šiuolaikiškoms moterims.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Egzorcizmas (11)    Laivyba (17)    Klaviatūros (11)    Gotai (17)    Geografija (22)    Grožio salonai (6)    Vaizdo kortos (3)    Dvyniai (9)    Klubai (5)    Turizmo agentūros (10)    Politika (26)    Gaisrininkai (7)    Lotynų kalba (11)    Pankai (6)    Vadyba (89)    Viešieji ryšiai (20)    Chiromantija (3)    Šatrija (4)    Arūnas Valinskas (4)    Šaulys (7)    Opel (4)    MTV (5)    Kaukazo aviganis (2)    Eurointegracija (5)    Ginklai (22)    Hakeriai (273)    Emigrantai (22)    Menas būti kartu (2)    Prezidento rinkimai (6)    Kulinarija (181)    Fotografija (17)    Sportas (8)    Fajetai (2)    Rašytojai (11)    Melagių diena (3)    Laikrodžiai (3)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Kalėdos (12)    Imtynės (29)    Policija (2)    LICS (17)    Pagalba ir prevencija (124)    Vandenis (7)    Lietuvoje (16)    Įvaikinimas (3)    Šamanai (7)    Žirgų sportas (4)    Restoranai (5)    Nusikaltimai (6)    Liberalų sąjūdis (5)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!