LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 16 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (91 dalis) Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent

Yves Henri Donat Mathieu Saint Laurent – tai nepaprastas dizaineris, o genijus turintis elegantišką širdį. Jis gimė 1936 m. rugpjūčio 1 d. Orane, prancūziškajame Alžyre, aristokratiškos kilmės, vietinės gražuolės ir prancūzo, kino teatrų savininko, šeimoje. Yves Saint Laurent šuolis į mados pasaulį buvo nįtikėtinai greitas. Dar būdamas septyniolikos prestižiniame madų konkurse laimėjo pirmąjį savo prizą už juodos kokteilių suknelės modelį. Tuomet jį ir pastebėjo "Vogue" leidėjas Michelis de Brunhoffas, kuris pristatė jaunuolį Chrisitianui Diorui (Chrisitian Dior). Nuo 1955 m. Yves Saint Laurent tampa Christian Dior padėjėju, o po Ch. Dioro mirties 1957 m. jis paskiriamas kompanijos „Dior" meno direktoriumi. 1958 m. parodęs savo pirmąją kolekciją, Yves Saint Laurent sulaukė didelio pasisekimo. Pierre'u Bergč Yves'o draugas pasiūlė dizaineriui kurti kolekcijas, pažymėtas prekės ženklu YSL, ir atidaryti taip pavadintus mados namus. Būtent savo draugo paskatintas 1961 m. kartu su juo atidaro "Yves Saint Laurent" mados namus. Yves Saint Laurent labai gerbė savo profesiją, savo karjerą vertino kaip kovą už eleganciją. Per savo veiklos metus mados pasaulio legenda tapęs dizaineris sukūrė daugiau kaip 4 tūkst. modelių, o 1964 m. pasirodo ir pirmieji kvepalai YSL. Sakoma, kad moterys turi būti dėkingos Coco Chanel už laisvę, o Yves Saint Laurent – už stiprybę. Nuo 1970 m. dizaineris pradėjo kurti madingus kasdienius drabužius ("pret-a-porte"), tapo mados karaliumi, draugavo su viso pasaulio įžymybėmis. Nepaisant to, dizaineris nuolat kartojo, kad gražiausias moters drabužis yra vyro, kuris ją apkabina, rankos. 2002 m. sausį Yves Saint Laurent paskelbė apie savo pasitraukimą iš mados pasaulio, buvo parodyti paskutiniai dizainerio modeliai.

YSL Young Sexy Lovely Eau de Toilette

Kupinas džiaugsmo ir madingas, 2007-aisiais sukurtas kvapas Young Sexy Lovely skirtas jaunoms, dievinančioms madą, pasitikinčioms savo skoniu moterims. Tai gaivus ir skanus aromatas pasižymintis sultingų, prinokusių kriaušių, mandarinų ir juodųjų serbentų kvapų deriniu apsuptu vyšnių žiedų aromatu.

Sudedamosios dalys
Juodieji serbentai, kriaušės, italiniai mandarinai, vyšnių žiedai, persikai, magnolijos, muskusas, ambra, kedras.

Kvapas
Romantiškas, gėlių ir vaisių, skirtas kvėpintis dieną.

Yves Saint Laurent Baby Doll Eau de Toilette

Baby Doll sukurti moteriai, kuri širdyje išsaugojo jaunystę – patyrusiai, tačiau jaunatviškai nerūpestingai. Moteriai, kurios anksti subrendęs grožis ir jausmingumas traukia visų dėmesį, ir kuri yra vakarėlių siela. Baby Doll slypi nuostabiame briaunotame sukučio formos krištolo flakone auksiniu kamšteliu.

Sudedamosios dalys
Migdolų žiedai, amariliai, ambra, mimozos, baltieji bijūnai.

Kvapas
Brandus, nuostabus, pavergiantis.

Yves Saint Laurent NU Eau de Parfum

Kvepalai Nu skirti paslaptingai ir visada gebančiai valdyti moteriai. Tiek jų kvapas, tiek stulbinančiai neįprastas flakonas yra šiuolaikiška dizainerio Tomo Fordo vizija. Kontrastingos Nu kvapo spalvos atsiskleidžia pamažu, jis prašmatnus ir besąlygiškai moteriškas.

Sudedamosios dalys
Smilkalai, laukinės orchidėjos, bergamotės.

Kvapas
Prašmatnus, moteriškas, paslaptingas.

Yves Saint Laurent Paris Eau de Toilette

Nepataisomas romantikas Yves'as Saint Laurent'as kvepalus Paris sukūrė 1983 m. ir dedikavo juos įkvėpimo bei meilės miestui Paryžiui. Paris skirti kiekvienai moteriai, kad ir kur ji gyventų. Tai romantiška simfonija, tobula 232 kvapų „orkestruotė", sukurta nepaprastai meniškai. Tarsi didžiulė rožių puokštė Paris skleidžia nepaprastą šilumą ir švelnumą.

Sudedamosios dalys
Rožės, gudobelės, mimozos, žibuoklės, santalai, samanos, vilkdalgiai, ambra, muskusas.

Kvapas
Švelnus, šiltas, romantiškas.

Yves Saint Laurent Elle Eau de Parfum

Nenuspėjamas ir unikalus kvapas Elle skirtas moterims mėgstančioms kontrastus, atsiduodančioms aistrai ir troškimams, šiuolaikiškoms ir žinančioms, ko nori. „Elle" moteris drąsi, ryžtinga, įkūnija moteriškumą, išskirtinį stilių ir prabangą.

Sudedamosios dalys
Bijūnai, ličiai, raudonosios uogos, frezijos, jazminai, pačiuliai, kvapieji auksabarzdžiai, muskusinės ybiškės.

Kvapas
Drąsus, šiuolaikiškas, moteriškas.

Yves Saint Laurent Cinema Eau de Parfum

Kvapas Cinema paverčia kiekvieną moterį žvaigžde. Yves Saint Laurent sukūrė šį aromatą tarsi nusilenkdamas grožiui, malonumui ir gundymui. Skirtas moteriai, kuri žino savo grožio galias ir mėgaujasi gundymo žaidimais, kuri pasitiki savimi ir nebijo būti dėmesio centre.

Sudedamosios dalys
Klementinai, migdolų žiedai, ciklamenai, jazminai, bijūnai, amariliai, gintaras, muskusas, vanilė.

Kvapas
Gėlių, nepamirštamas, jausmingas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Filmai (91)    Krikščionybė (135)    Baikeriai (8)    Spausdintuvai (12)    Žemės grobstymai (50)    Partizanai (12)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Kabala (6)    Paukščiai (5)    Pramogos (191)    Vilius Navickas (2)    Turizmas (151)    Žydai (32)    Vorai (2)    Kulinarija (181)    Sektos (12)    Kreditai (2)    Šventieji (10)    Vox Populi (14)    Foje (3)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Poetai (11)    Duomenų apsauga (3)    Viktor Uspaskich (61)    Kompiuteriai (148)    Atleidimas (4)    Erich Fromm (5)    Švietimas (1281)    Arūnas Valinskas (4)    Žirgų sportas (4)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Kornreksai (3)    AMD (3)    Amfetaminas (2)    Sekimas ir privatumas (12)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)    Kultūra (749)    Konditerija (10)    Ekonomika (259)    Užgavėnes (9)    Technologijos (1819)    Žmogaus teisės (18)    Politika (26)    IT parodos (10)    Pagalba ir prevencija (124)    Drakonai (36)    Zigmas Vaišvila (10)    Žemgrobiai (6)    Džiazo muzikos grupės (11)    Mokslininkai (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!