LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 17 d., trečiadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Lietuvoje
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-06-24
"LT United" singlas "We Are the Winners" – jau auksinis!
Grupės "LT United" vos prieš dvi savaites išleistas singlas "We Are the Winners" jau parduotas auksiniu tiražu. Populiariausios šių metų lietuviškos dainos "We Are the Winners" kompaktinė plokštelė birželio 7 dieną buvo pristatyta koncertu Vilniuje Katedros aikštėje. Singlas "We Are the Winners", kurį išleido muzikos vadybos agentūra M.P.3, Lietuvoje jau parduotas per 3000 vienetų tiražu ir netrukus turėtų tapti platininiu.

Šių metų "Eurovizijos" dainų konkurse efektingai nuskambėjęs "LT United" kūrinys "We Are the Winners" šiai grupei pelnė europinį pripažinimą. Šios dainos kompaktinis singlas išleistas ne tik Lietuvoje, bet ir Suomijoje, taip pat platinamas Olandijoje ir pasaulinėse internet parduotuvėse. Praėjusią savaitę savo koncerte Belgijoje dainą "We Are the Winners" daugiatūkstantinei auditorijai stadione dainavo Robbie Williamsas.

Šiuo metu "LT United" įrašų studijoje baigia naujos dainos įrašus. Antrasis "LT United" kūrinys vadinsis "Fashion Show". Šią dainą klausytojams numatoma pristatyti jau kitą savaitę.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Ožiaragis (7)    Radvilos (32)    Dvyniai (9)    Turizmas (151)    Barai (7)    Lietuvių fantastika (11)    Intel (6)    Telekomunikacijos (188)    Dailė (34)    Viešieji ryšiai (20)    Gimimo diena (3)    Šaudymas iš lanko (2)    Viešnia iš ateities (2)    Romas Kalanta (4)    Kalbos kultūra (39)    Simbolika (2)    Foje (3)    Liberalai demokratai (3)    Avalynė (7)    Smurtas mokyklose (10)    Krišnaizmas (3)    Dalia Grybauskaitė (16)    Sel (10)    Šventės (117)    MTV (5)    Kačių veislės (25)    Mitingai (5)    Jurga Ivanauskaitė (17)    Tibetas (10)    Mistika (9)    Kulinarija (181)    Neištikimybė (2)    Gaisrininkai (7)    Žvaigždės (19)    Filologija (2)    Turizmo agentūros (10)    Sveikata (313)    Muzika (196)    Vabzdžiai (5)    Optinis ryšys (12)    Kovo 11 (4)    Depresija (29)    Žmonės (241)    Amerikos lietuviai (7)    Homeopatija (5)    Mokėjimo kortelės (7)    Paukščių gripas (21)    Televizija (17)    Rašytojai (11)    Stomatologija (6)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!