LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Naudingi patarimai. Mityba
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-01-15
Naudingi patarimai kepant pyragus ir tortus

Norint išvengti kai kurių bendrų klaidų, svarbu atminti:

  • Prieš pradedant darbą, visi būtini produktai ir indai turi būti po ranka.
  • Kepant pirmajį kartą griežtai laikykitės recepto nuorodų – nedarykite pakeitimų savo nuožiūra.
  • Jei recepte nurodyta tam tikros talpos kepimo forma, stenkitės būtent tokią ir naudoti, kitaip rezultatas bus neprognozuojamas.
  • Prieš pradedant kepti įkaitinkite orkaitę.
  • Jei kepate tortą/pyragą, skardelę reikėtų statyti orkaitės centre.
  • Ar kepinys iškepęs, tikrinkite ne anksčiau iki nurodyto recepte laiko likus dešimčiai minučių. Tikrinkite šiltu peiliu ir netrankykite orkaitės durelių.
  • Purius biskvitus tikrinkite lengvai spustelėję pirštu pyrago paviršių: jei spyruokliuoja – jis iškepęs, jei pirštas palieka įdubimą – dar ne.
  • Tortus/pyragus su dideliu kiekiu vaisių reikia tikrinti atidžiai įsiklausius: jei jie orkaitėje “šnypčia” ar “dainuoja” – dar neiškepę. Taip pat stebėkite kada pyragas atšoks nuo formos sienelių.
  • Išėmę gaminį iš orkaitės, palikite jį formoje mažiausiai dešimčiai minučių. Per tą laiką kepinys “sutvirtės” ir lengvai išsiims. Tortą/pyragą reikėtų pastatyti ant grotelių, kad iš apačios cirkuliuotų oras ir jis šiek tiek apdžiūtų. Gaminius su dideliu kiekiu vaisių reikia pilnai atšaldyti formoje.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Mokesčiai (8)    Žvaigždės (19)    Taksas (2)    Ekonomika (259)    Aikido (14)    Gotai (17)    Kompiuteriai (148)    Jautis (7)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Žemės ūkis (33)    Kanapės (15)    Proza (157)    AMD (3)    Eurointegracija (5)    Šokoladas (10)    Atviras kodas (23)    Politologija (64)    Paukščių gripas (21)    Kompiuterių virusai (52)    Modemai (8)    Avinas (7)    Egiptas (24)    Bankinės technologijos (11)    Buto remontas (3)    Kornreksai (3)    Meilė (138)    Mistika (9)    TV3 (4)    Atleidimas (4)    Džiazo muzikos grupės (11)    Šunys (67)    Laivyba (17)    Šamanai (7)    Garso sistemos (15)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Valdas Adamkus (11)    Liberalai demokratai (3)    Windows (7)    Duomenų apsauga (3)    Žirgų sportas (4)    NLP (8)    Dieta (33)    Kelionių pasiūlymai (7)    Ožiaragis (7)    Krašto apsauga (27)    Budizmas (73)    Kazino (10)    Arkliai (12)    Fajetai (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!