LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Nekilnojamasis turtas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-04-30
Naujiena nekilnojamo turto rinkoje
Vis labiau artėjant euro įvedimui, kalbos apie jo įtaką šalies ekonomikai bei nekilnojamojo turto rinkai netyla. Bankų ir nekilnojamojo turto specialistai kone kasdien pateikia vis naujų argumentų kuo valiutos pakeitimas bus mums naudingas (valiutos kurso rizikos panaikinimas; rinkos skaidrumas, paprastesnės prekybos ir investavimo sąlygos visoje euro zonoje, masto ekonomija; spartesnė Lietuvos finansų rinkos raida ir kt.) , o kuo ne (euro įvedimas yra infliaciją skatinantis veiksnys; įvedant eurą bus įvykdyta devalvacija; prarandamas pinigų politikos savarankiškumas ir pan.).

Pats euro įvedimo faktas kaip savarankiškas reiškinys vargu ar gali tiesiogiai daryti pastebimą įtaką nekilnojamojo turto rinkai. Didžiausią poveikį rinkai (kurį galima priskirti euro įvedimui) turi mažai pagrįstos pačių gyventojų baimės bei išankstinės nuostatos dėl "galimo itin didelio kainų augimo prieš ir po euro įvedimo". Psichologiniai veiksniai susiję su euro įvedimu jau dabar turi įtakos rinkos dalyvių elgsenai. Išankstinių klaidingų nuostatų bei lūkesčių įtakos rinkai eliminavimas (bent jau sumažinimas), šviečiamoji kampanija (tiek iš valstybės, tiek iš nepriklausomų ekspertų pusės) – tai vienos svarbiausių užduočių rinkos tolygaus vystymosi užtikrinimui.

Paslaugų sferoje po truputį bandoma sieti kainas litais su kainomis eurais, ir taip palaipsniui pratinti paslaugų vartotojus prie kainų pasikeitimo. Nekilnojamojo turto paslaugų sektoriuje šią "lengvatą" pirmoji pradėjo teikti nekilnojamojo turto bendrovė Ober-Haus. Anot, gyvenamojo departamento vadovo Remigijaus Pletero, ši paslauga leis NT rinkos dalyviams adaptuotis prie anksčiau ar vėliau įvyksiančių pasikeitimų monetarinėje sferoje. Nuo šiol, kiekvienas, kuris ieškos nekilnojamojo turto galės iškart matyti pasirinkto turto kainas tiek litais, tiek eurais. Manome, kad tai abipusė nauda, leisianti išvengti galimų nesusipratimų tarp turto pardavėjų ir pirkėjų dėl objekto pardavimo ar nuomos kainų.

"Ober-Haus" yra didžiausia nekilnojamojo turto bendrovė, dirbanti Baltijos šalyse ir Lenkijoje nuo 1994 metų. Daugiau nei trisdešimtyje įmonės biurų Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje dirba virš 300 nekilnojamojo turto ekspertų. Šiuo metu Lietuvoje Ober-Haus turi biurus visuose didžiausiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Palangoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. Bendrovės tikslas - stiprinti didžiausios regione nekilnojamojo turto bendrovės pozicijas, teikiant savo klientams aukščiausios kokybės nekilnojamojo turto paslaugas.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Foje (3)    Bibilija (10)    Vaizdo sistemos (34)    Dailė (34)    Gatvės šokiai (5)    Prevencija (14)    Vadovavimas (185)    Renginiai (31)    Vartotojai (29)    Amfetaminas (2)    EBSW (40)    Kaukazo aviganis (2)    Leo LT (12)    Velniai (9)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Filatelija (11)    Hipnozė (10)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Aviacija (38)    Reklama internete (18)    Emo (10)    Atleidimo svarba (2)    Bučiniai (31)    Nekilnojamasis turtas (22)    Reinkarnacija (6)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Sel (10)    Nokia (24)    Modemai (8)    Pavydas (5)    Laikrodžiai (3)    Motociklai (12)    Vynas (16)    Liūtas (7)    Liberalų sąjūdis (5)    Mokesčiai (8)    Alus (22)    Mama ir vaikas (48)    Parapsichologija (22)    Monitoriai (11)    Vitaminai (2)    Breakdance (4)    Pyktis (6)    Optinis ryšys (12)    Elektroninės šiukšlės (10)    Smurtas mokyklose (10)    Tibetas (10)    Regbis (4)    Skorpionas (7)    Šokiai (56)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!