LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Nokia
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-02-11
"Nokia" plečia muzikinių telefonų seriją pristatydama "Nokia 5630 XpressMusic"

Espoo, Suomija - Pasaulinė mobiliųjų telefonų lyderė "Nokia" pristatė naują muzikinį telefoną "Nokia 5630 XpressMusic". Itin plono korpuso modelis išsiskiria muzikos valdymo ir garso kokybe, taip pat turi specialias mobiliųjų pramogų ir dalinimosi turiniu – nuotraukomis, vaizdo įrašais ir kt. – funkcijas.

Kaip ir daugumoje ankstesnių "XpressMusic" telefonų serijos modelių, "Nokia 5630 XpressMusic" korpuso šone įdiegti muzikos valdymo klavišai. Surasti ir paleisti dainą galima ne tik šiais klavišais, bet ir balso komandomis – ištarus atlikėjo ar dainos pavadinimą, telefonas suranda įrašą atmintinėje ir įjungia grotuvą ("Say and Play" funkcija).

"Nokia 5630 XpressMusic" komplektuojamas su 4 GB talpos atminties kortele (išplečiama iki 16 GB), kurioje telpa iki 3 tūkst. įrašų. Telefonas taip pat atpažįsta visus pagrindinius skaitmeninius muzikos formatus, prie jo galima prijungti ausines per standartinę 3,5 mm AV jungtį.

Naujajame modelyje įdiegta keletas esminių savybių, kuriomis išsiskyrė lietimu valdomas "Nokia 5800 XpressMusic" muzikinis telefonas, ką tik pasirodęs prekyboje Lietuvoje. Naujojo modelio darbalaukyje įdiegta "kontaktų juosta", kuri leidžia įtraukti net 20 asmenų, su kuriais dažniausiai tenka bendrauti, ir matyti visą bendravimo istoriją – nuo skambučių laikų ir SMS žinučių iki persiųstų nuotraukų ir el. laiškų. Darbalaukio apačioje yra tiesioginių nuorodų juosta, kurioje sudėtos pagrindinės pramoginės programos – pasirinkus ikoną galima greitai paleisti muzikos įrašų grotuvą, radiją, interneto naršyklę, nuotraukų albumą ar "N-Gage" žaidimų platformą. Per ją pasiekiami didžiausių leidėjų siūlomi mobilieji žaidimai.

Stilingo dizaino muzikiniame telefone integruota 3,2 megapikselių kamera su blykste. Užfiksuotomis nuotraukomis ar vaizdo klipais galima patogiai dalintis per populiarias interneto bendruomenes, tokias kaip "Share on Ovi", "Flickr" ar "Facebook".

"Nokia 5630 XpressMusic" telefonas prekyboje pasirodys 2009 m. antrąjį ketvirtį. Naujojo prietaiso kaina, be mokesčių ir subsidijų, sieks 199 eurus (apie 690 litų).

Apie "Nokia"

Kompanija "Nokia" yra pasaulinė mobiliųjų komunikacijų lyderė, vykdanti interneto ir komunikacijos pramonės kaitos ir plėtros politiką. "Nokia" kuria mobiliuosius įrenginius kartu su paslaugomis ir programine įranga, kurios suteikia žmonėms galimybę mėgautis muzika, navigacija, vaizdo įrašais, televizija, fotografija, žaidimais, pasinaudoti verslo mobilumo privalumais. "Nokia" siekia kurti ir siūlyti vartotojams interneto paslaugas, taip pat įvairių sprendimų bei programinės įrangos verslo sektoriui. Kompanija taip pat tiekia komunikacijos tinklų įrangą per "Nokia Siemens Networks".

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Striptizas (8)    Kalbos kultūra (39)    Viktor Uspaskich (61)    Projektavimas (7)    Ginklai (22)    Opijatai (13)    Paukščiai (5)    Depresija (29)    Politika (26)    Kelnaitės (2)    Eurointegracija (5)    Aikido (14)    Metalinės muzikos grupės (8)    Lietuvoje (43)    Vaiduokliai (23)    Žuvininkystė (2)    Foje (3)    Laikrodžiai (3)    Įžymūs žmonės (68)    Alus (22)    Įvaikinimas (3)    Atmintis (4)    Skamp (16)    Kačių veislės (25)    Bendruomenės (158)    Arbata (10)    Omnitel (12)    Prezidento rinkimai (6)    Kaziuko mugė (3)    Islamas (31)    Kandidatai į prezidentus (5)    Literatūra (239)    Likeris (2)    Apskaita (15)    Žuvys (7)    Švietimas (1281)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Poetai (11)    Lotynų kalba (11)    Proza (157)    Bendravimas (743)    Televizoriai (2)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)    Naršyklės (7)    Sportiniai šokiai (2)    Bildukai (3)    Ekologiškas maistas (2)    Vaiko sveikata (8)    Lietuvos istorija (110)    Tadas Blinda (10)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!