LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  NSO
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-03-24
Išslaptinti nauji duomenys apie NSO stebėjimus D. Britanijoje

Didžiosios Britanijos gynybos ministerija išslaptino dar kelis naujus dokumentus, kuriuose yra liudijimų apie nenustatytų skraidančių objektų (NSO) stebėjimą.

Pagal vieną iš šių dokumentų, 1989 metų lapkritį „nepaprastai išsigandusi" moteris paskambino BBC atstovams Safolko grafystėje ir pareiškė, kad bendravo su vyru, kuris pareiškė, kad yra ateivis. Ji sakė, kad susitiko šviesiaplaukį vyrą, kalbantį su skandinavišku akcentu, kai vedžiojo šunį. Vyras papasakojo, jog visuomenės dėmesį atkreipę ratai kviečių laukuose lieka, kai atvyksta į Žemę tokie, kaip jis, ir pridūrė, kad atvyko su draugiškais ketinimais. Nežinomasis taip pat pranešė, jog ją užkalbino, nes pamanė, kad reikia tai padaryti, nors jam buvo pasakyta nebendrauti su žmonėmis. Kai moteris parbėgo namo, išgirdo garsų dūzgimą ir pamatė didelį balioną, įkaitusį iki oranžinės spalvos ir pakilusį į orą.

Šis liudijimas užfiksuotas policijos ir apsaugos ministerijos dokumentuose su žyme, kaip „ganėtinai neįprastas".

Po trejų metų du Hitrou oro uosto Londone dispečeriai pareiškė, kad matė juodą bumerango formos NSO. Jis iš pradžių nejudėjo, o vėliau pasislėpė rytmetinės saulės spinduliuose.

Savaite anksčiau keli vienas kito nepažįstantys žmonės pareiškė, kad matė ant kelio Linkolnšyro grafystėje panašų trikampį objektą su trimis signalinėmis šviesomis. Kai kurie žmonės sustabdė mašinas ir iš jų išlipo, tikėdamiesi geriau įžiūrėti keistą objektą. Tačiau jis apsisuko aplink savo ašį ir dideliu greičiu (įvardinama kaip 500 mylių per valandą) nuskriejo šiaurės-vakarų kryptimi.

Kiti „NSO stebėjimai" turi logiškus paaiškinimus. Pavyzdžiui 1990 metų lapkritį kariai, pilotavę šešių šalies KOP lėktuvų grupę, pareiškė, kad matė didžiulį NSO, kuris juos pralenkė virš Vokietijos teritorijos. Tuomet jie nusprendė, jog tai tikriausiai slaptas JAV lėktuvas, kurio nefiksuoja radarai. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad tai buvo vienos SSRS raketų, iškėlusių į orbitą dirbtinį palydovą, degančios nuolaužos.

Panašus įvykis nutiko 1993 metų kovo 31 dieną, kuomet daugelis žmonių pranešinėjo apie judančias ugnis pietvakarių Anglijos danguje. Vėliau paaiškėjo, jog gyventojai stebėjo krentančias Rusijos palydovo liekanas.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Prancūzų buldogas (2)    Žemgrobiai (6)    Lietuvių valgiai (28)    Kulinarija (181)    Kanapės (15)    Smurtas mokyklose (10)    Grybų patiekalai (6)    Tadas Blinda (10)    Kabala (6)    Moters diena (4)    Hobi (106)    Garso ir vaizdo technika (2)    Maxima (10)    Rytietiški šokiai (16)    Homeopatija (5)    Duomenų apsauga (3)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Visuotinė istorija (44)    Parapsichologai (7)    Sektos žudikės (6)    Lotynų šokiai (5)    Škotų aviganis (3)    Regbis (4)    Bildukai (3)    Nešiojami kompiuteriai (12)    Jautis (2)    Pirmoji meilė (3)    Žuvininkystė (2)    Egzorcizmas (11)    Romas Kalanta (4)    Omnitel (12)    Antanas Terleckas (2)    Liberalai demokratai (3)    Mistika (446)    Variakojis (11)    Mokslininkai (2)    Foje (3)    Soliariumai (5)    Istorija (154)    Mokesčiai (8)    Pedagogika (21)    Grupės (81)    Emigrantai (22)    Stalo žaidimai (7)    Žmogaus teisės (52)    Siemens (6)    Fizika (11)    Meninė gimnastika (14)    Turizmo agentūros (10)    Melagių diena (3)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!