LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 18 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Pirmasis bučinys
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-05-01
Pirmojo bučinio ypatumai

Visiems aišku, kad pirmasis poros bučinys turi didelę reikšmę tolimesniems santykiams. Jis gali turėti tiek teigiamos, tiek neigiamos įtakos. Visos moterys trokšta vyro, kuris moka gerai ir aistringai bučiuotis. Mes pateiksime jums keletą patarimų kaip per pasimatymą pirmą kartą pabučiuoti patinkančią merginą. Taipogi pateiksime ir dažniausiai pasitaikančių šios srities klaidų, taigi sėkmės nesusimaunant.

PER DAUG ENTUZIAZMO

Kaip visada, būkite vyriškas, tačiau parodykite šiek tiek susivaržymo, kai ruošitės pirmam bučiniui. Jokia panelė nenori bučiuotis su žvėrimi–maniaku. Netgi galite leisti jai parodyti kažkiek iniciatyvos, jeigu tik įmanoma. Dažnai yra sudėtinga įvertinti situaciją ir nuspėti, ar mergina yra pasiruošusi iki ryto trunkančioms glamonėms, taigi, jeigu pernelyg abejojate, geriau bučinį atidėkite kitam pasimatymui. Būtinai pasakykite jai, kad šauniai kartu su ja praleidote vakarą. Tokiu būdu sužavėsite merginą (kažkodėl gero berniuko įvaizdis tokioje situacijose pasiteisina) ir tikėtina, jog ji pati jus pabučiuos.

PER MAŽAI ENTUZIAZMO

Taip pat turite būti atsargus ir nesugadinti visko vaizduodamas per daug abejingą. Negalite parodyti, jog jums visiškai nerūpi, kaip viskas klostysis toliau – tai geriausiai pasiteisinantis atvejis, kai norite sugadinti visą reikalą. Turite parodyti susidomėjimą, tačiau subtiliai. Jeigu atliksite veiksmą be jokių požymių, nurodančių, jog tai, ką darote, yra būtent tai, ko norite, neabejotinai liksite „ant ledo" – emocionalumas, vyrai, tokiose veiklose kaip bučiavimasis yra BŪTINAS. Stenkitės atrasti entuziazmo skalėje aukso vidurį.

NE TAS MOMENTAS

Dažnai situacija pakrypsta į neigiamą pusę, kai kas nors įvyksta ne vietoje ir ne laiku. Bučinys – ne išimtis. Pirmasis bučinys neturi būti staigmena, todėl palaukite tinkamo momento. Tinkamu momentu negalima pavadinti to laiko, kai restorane mergina pilna burna valgo arba kai jūs esate stebimi jos kambariokės ar kokios kitokios publikos. Kai lenksitės link jos veido pabučiuoti, merginos dėmesys turi būti sukaustytas ties jumis, o ne ties bandymu susirasti rankinėje raktus.

NEPERSISTENKITE

Jeigu jums pavyko sklandžiai priartėti prie merginos ir tinkamai ją pabučiuoti, nesumanykite visko iškart sugadinti – bučiuojant ją pirmą kartą nelieskite jos krūtinės ir užpakalio – tai taipogi netinkamas elgesys panelės atžvilgiu. Geriau rinkitės švelnų apkabinimą per liemenį, pečius, lieskite galvą ir glostykite plaukus. Tai intymu, tačiau ne drastiška, todėl pirmajam bučiniui turi tik teigiamos įtakos.

PASIRŪPINKITE HIGIENA

Jeigu einate į pasimatymą ,turite tiesiog švytėti švara ir tvarkingumu. Jeigu turite blogą burnos kvapą, deja, tai gali tapti jūsų pirmu ir paskutiniu bučiniu. Taip pat nesugalvokite akivaizdžiai naudotis gaivinamosiomis burnos priemonėmis, pavyzdžiui, neieškokite kramtomosios gumos kišenėje artėjant link jos namų durų – atrodysite kaip kvailys. Tačiau jausdamas, jog burnoje siaučia kažkas panašaus į uraganą, geriau susiimkite. Galite susitvarkyti burnos higieną tarkim nuėjęs į restorano tualetą. Dar vienas svarbus faktas – nepamirškite, jog bučinio metu joks pašalinis daiktas, netgi itin gaivi kramtomoji guma negali trukdyti pagrindiniam veiksmui.

Kaip ten bebūtų, bučinys yra tik bučinys, todėl nereikia šio veiksmo pernelyg sureikšminti. Juk esate vyrai, o ne rožinės princesės, naiviai svajojančios apie tobulus bučinius ir glamones. Tačiau, kaip jau minėjome, pirmas poros bučinys turi didelę reikšmę jos tolimesniems santykiams, todėl bus tik geriau, jeigu pasistengsite dėl kuo geresnės jo kokybės.

Autorius - E.J

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Regbis (4)    Imtynės (29)    Striptizas (8)    Skaneriai (5)    Kinų horoskopas (14)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Žuvys (7)    Jautis (2)    Joga (56)    Roko muzikos grupės (10)    Muzika (196)    Akvariumai (58)    Mokėjimo kortelės (7)    Paukščiai (5)    Alkoholizmas (15)    Poltergeistai (2)    Mistika (9)    Trys karaliai (5)    Zodiako ženklai (88)    Teisėtvarka (24)    Reinkarnacija (6)    Lobių ieškotojai (3)    Pramoginiai šokiai (2)    Darbdaviai (10)    Dvarai (36)    Mokslai (1219)    Informaciniai karai (11)    Vadyba (89)    Lietuvių fantastika (11)    Kitos šventės (7)    Lobiai (12)    Paukščių gripas (21)    Erotika (8)    Krizė (59)    Sektos (12)    Kovo 11 (4)    Klaviatūros (11)    Šatrija (4)    Fizika (11)    Renginiai (31)    Klonavimas (10)    Siamo katės (2)    Naujieji metai (12)    Arbata (10)    Avalynė (7)    Rokeriai (3)    Bendruomenės (158)    Džiaugsmas (2)    Lietuva (2)    NLP (8)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!