LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 18 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Projektavimas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-04-21
Projektavimo ir konsultacijų uždaroji akcinė bendrovė „Viltekta"

Mūsų firma projektuoja visuomeninius ir gyvenamuosius pastatus, pramonės, susisiekimo bei inžinerinius statinius. Kompleksiškai atliekame ir įstatymine tvarka suderiname visas projektų dalis: statybinių konstrukcijų, šildymo ir vėdinimo, oro kondicionavimo, vandentiekio ir kanalizacijos, elektrotechnikos, nuotolinio ryšio, apsauginės ir gaisrinės signalizacijos, inžinerinės sistemos valdymo, aplinkos apsaugos ir kt.

Projektavimo procesas kompiuterizuotas. Rengdami projektus ir bendraudami su partneriais bei užsakovais naudojame šiuolaikines skaitmenines technologijas. Objektus projektuojame ir su užsienio firmomis. Pavyzdžiui, viešbutis „Reval Hotel Lietuva“ projektuotas su Švedijos SWECO firma. Šiuo metu projektuodami prekybos centrą „Megą“ Kaune, bendradarbiaujame su Londono firmos „Chapman Taylor“ architektais. Projektus rengiame ir užsienio kalbomis, priklausomai nuo to, su kokių šalių partneriais bendradarbiaujame. Dirbome ir dirbame su įžymiais Lietuvos architektais Vytautu Čekanausku, Algimantu Nasvyčiu, Vytautu Nasvyčiu, Česlovu Mazūru, Justinu Šeiboku, Andriumi Gudaičiu, Edmondu Stasiuliu, Arūnu Paslaičiu, Gediminu Baravyku, Leonidu Merkinu, Leonardu Vaičiu ir kt., kurie garsėjo reikšmingais ir drąsiais projektais, dirbdami buvusiame Miestų statybos projektavimo institute. Šio instituto Vilniaus – antrojo skyriaus - pagrindu 1992 metais įkūrėme savarankišką uždarąją akcinę bendrovę „Viltektą“. Firmai, turinčiai 38 metų darbo patirtį, patikimas svarbių Lietuvos pastatų projektavimas: Lietuvos viešbučio statybos ir rekonstrukcijos, Operos ir baleto teatro, Sporto ir verslo centro „Forum palace“, Vilniaus centrinio stadiono, transporto tunelio po Gedimino prospektu ties Seimo rūmais ir kt. Iš viso dabar „Viltektos“ sąraše daugiau nei 70 reikšmingų šalies objektų projektai ir jų nuolat gausėja.

Auganti ir nuolat atsinaujinanti Lietuvos projektavimo firma „Viltekta“ savo ateitį sieja su pajėgiu 40 aukštos kvalifikacijos specialistų kolektyvu, didelę patirtį turinčiais čia paminėtais ir jaunesniais gabiais šalies architektais: Gintaru Čaikausku, Rolandu Paleku, Sauliumi Mikštu ir kt. bei plačiais tarptautiniais ryšiais.

UAB „Viltekta“ savo veiklą grindžia šiuolaikiniais vadybos metodais, todėl daug dėmesio skiria ruošiamų projektų kokybės kontrolei ir aplinkosaugos sritims.

Svarbiausias faktorius, leidžiantis mums kokybiškai dirbti, yra mūsų darbuotojų profesionalumas ir atsakomybė. Pagrindinis mūsų kokybės politikos tikslas – patenkinti Užsakovų lūkesčius, atliekant darbus kokybiškai, kvalifikuotai, laikantis nustatytų terminų ir standartų.

Šių tikslų realizavimui bendrovėje įdiegta kokybės vadybos sistema, atitinkanti tarptautinio kokybės vadybos standarto ISO 9001 : 2000 reikalavimus.

UAB „Viltekta“ atsako už savo priimamų projektinių sprendimų įtaką aplinkai. Mes išskyrėm tokius reikšmingus savo veiklos (projektavimo) aplinkosaugos aspektus, kaip:

* priimami projektiniai sprendiniai įtakoja statinio realizavimo poveikį aplinkai (statybos metu);

* priimami projektiniai sprendiniai įtakoja ūkinės veiklos poveikį aplinkai (pastato eksploatacijos metu)

* Atsižvelgdama į šiuos aspektus, bendrovė numatė veiksmus ir priemones poveikiui aplinkai valdyti, pagal standarto ISO 14001 : 2004 reikalavimus.

2006 metų vasario 28 dieną, UAB „Viltekta“ suteikti tarptautiniai sertifikatai, patvirtinantys, kad bendrovės vadyba atitinka ISO 9001 : 2000 ir ISO 14001 : 2004 reikalavimus.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Meilė bloguose (6)    Transportas (125)    Mokslai (1219)    Skandalai (476)    Skolininkai (12)    Lietuvoje (16)    Kandidatai į prezidentus (5)    Kelnaitės (2)    Vadovavimas (185)    Bibilija (10)    Grybai (3)    Turizmas (151)    Hakeriai (273)    Ekologiškas maistas (2)    Kaziuko mugė (3)    Technologijos (1819)    Žemės grobstymai (50)    Spiritizmas (4)    Kompiuterių virusai (52)    Pedagogika (21)    Tamplierių ordinas (7)    Joninės (6)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Katės (33)    Emigrantai (22)    Mama ir vaikas (48)    E - komercija (87)    Lietuvos istorija (110)    Korupcija (22)    Vadyba (89)    Džiazo muzikos grupės (11)    Skirmantas Valiulis (32)    Lietuvoje (5)    Grožio salonai (6)    Interneto dizainas (5)    Krikščionys demokratai (3)    Nokia (24)    Meino meškėnas (2)    Klonavimas (10)    Seimo Pirmininkas (2)    Visuotinė istorija (44)    Mazda (2)    Zigmas Vaišvila (10)    Antanas Terleckas (2)    Tamplieriai (7)    Erotiniai šokiai (23)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Viskis (8)    Užsienyje (50)    Lotynų šokiai (5)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!