LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Reklama internete
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2008-03-06
Reklamos internete kaina ir nauda

Kalbant šia tema reikėtu pabandyti apibrėžti kas tai yra gerai išreklamuotas tinklapis. One.lt, Delfi.lt, lrytas.lt ? Bet čia reikėtu nepamiršti kokios sumos investuotos į šiuos projektus ir kiek laiko jie gyvuoja. Galiausiai kiek išleidžiama kiekvieną mėnesį jų išlaikymui. Neradau informacijos apie konkrečius skaičius, bet sumos tikrai siekia ne vieną dešimtį tūkstančių i mėnėsį. Galiu tik spėti, kad nuo šių projektų pražios jau investuotas ne vienas milijonas litų i jų nuolatinį palaikymą, reklamą, modernizavimą. Vargu ar dauguma pasiryžtu tokiom investicijom, kai nėra jokios garantijos kad projektas tikrai pavyks. Gerai paieškojus galima rasti ne vieną portalą kuris, nežiurint į investuojamas sumas, taip ir nesugebėjo isitvirtinti.

Na o jei kalbėti apie vidutinius tinklapius tai reali suma būtu nuo 1000 iki 5000 litų i mėnesį. Vidutiniskai apie 3000 litų. Ką galima už tai gauti? Norint pasiekti maksimalių rezultatų reiketu sudaryti sutarti metams, tai būtu apie 36000 litų už metus. Už tokią sumą jus sulauktumėt daugybę potencialių klientų, kurie ne šiap lanko ivairius tinklapius, bet ieško konkrečios prekės ir yra didelė tikimybė , kad jie pasirinks būtent jūsų kompaniją. Priklausomai nuo jūsų verslo srities galite sulaukti nuo 1000 iki 10000 ir daugiau potencialių klientų apsilankymų i mėnesį. Per metus susidarytu vidutiniškai 50000 potencialių klientų. Kuri dar reklamos rūšis gali jums pasiūlyti pasiekti už tokius pinigus tokį kiekį realiai jūsų prekėmis ar paslaugomis besidominčiu žmonių ratą? Iš esmės interneto reklama ne itin skiriasi nuo reklamos laikrasčiuose, radijuje ar televizijoje.Bet reklamos kainą vienam potencialiam klientui pasiekti gerokai mažesnė.

Žinoma yra ir savų minusų. Interneto reklama nebus pakankamai efektyvi jei jūs teikiate kirpyklos paslaugas Kretingoje. Bet jei jūsų verslas neapsiriboja vienu mažu miestu, jei jusų tikslas yra aprėpti maksimalų potencialių klientų ratą tai reklama internete vienas iš efektyviausių būdų.

Nesenai atliktų tyrimų doumenimis apie 50 procentų darbingo amžiaus žmonių ieško informacijos apie juos dominančias prekes ar paslaugas internete. Ar jūs tikrai norite prarasti tokį kiekį potencialių klientų ?

Štai ir pamastykim ar tikrai taip jau brangu reklamuotis internete.

Na ir žinoma be reklamos internete reikėtu pasirūpinti ir tinklapio išvaizda, patogumu klientams, savalaikiu informacijos atnaujinimu ir užsakimų priėmimu.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    LNK (2)    Vandenis (7)    Ekologija (15)    Optinis ryšys (12)    Mistika (446)    Draudimas (7)    Lietuvoje (43)    Džiazo muzikos grupės (11)    Parapsichologai (7)    Specialiosios tarnybos (36)    Gaisrininkai (7)    Žmogaus teisės (52)    Mazda (2)    Meino meškėnas (2)    Kelionių pasiūlymai (7)    Prancūzų buldogas (2)    BTV (3)    Sportas (180)    Tibetas (10)    Filosofija (326)    Kompiuterių virusai (52)    Partijos (41)    Nusikaltimai (6)    LICS (17)    Viskis (8)    Stomatologija (6)    Feng šui (7)    Hipnozė (10)    Kaziuko mugė (3)    Metalas (22)    Kvepalai (10)    Civilinė sauga (7)    Šventasis Antanas (2)    Likeris (2)    Skamp (16)    Auklėjimas (7)    NLP (8)    Aiškiaregiai (11)    Visuotinė istorija (44)    Rinkimai (23)    Domenai (11)    Aviacija (38)    AMD (3)    Skaneriai (5)    Kreditai (2)    Muzika (196)    Atsiprašymas (3)    Ožiaragis (7)    Šamanai (7)    Islamas (31)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!