LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Renginiai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-03-29
Melagių dieną švęsk su "Atviru melų ratu"
Balandžio 1 dieną 18 val. Menų spaustuvėje - specialiai melagių dienai skirtas spektaklis "Atviras melų ratas". Ir melagius, ir tiesos ieškotojus į sumeluotų-išgalvotų-realiai patirtų istorijų ratą įsilieti kviečia LMTA ketvirtakursiai ir Auksiniu scenos kryžiumi apdovanotas režisierius Aidas Giniotis.

Teatro laboratorija "Atviras melų ratas" – tarsi gyvas organizmas, kaskart vis kitoks, kvėpuojantis tai užsitęsusios žiemos, tai pavasarinėmis nuotaikomis. Jau paskutinį kartą šį sezoną rodomas spektaklis kviečia dar kartą paklausyti jaunatviškų išpažinčių apie jaunųjų aktorių potyrius nuo pirmo atsisėdimo ant puoduko iki pirmojo bučinio skonio - ir palieka žiūrovams spręsti, kurios iš jų yra tikros, o kurios - begėdiškai melagingos.

"Atviras melų ratas" – tarsi šviesos blykstelėjimai, atskleidžiantys vieną ar kitą epizodą kažkieno gyvenime, kur neatskiriamai susipynę prisiminimai, dabartis, fantazijos ir tikrovė. Savęs ir kitų pažinimo, praeities ir dabarties, melo ir tiesos karoliukai jungiasi į spektaklio vėrinį, kuris apima ir aktorių pasakojamus, ir žiūrovų mintyse gimusius neišsakytus prisiminimus.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Lengvosios muzikos grupės (27)    Vadyba (89)    Aikido (14)    Turizmo agentūros (10)    Aviacija (38)    Šatrija (4)    Spiritizmas (4)    Rokeriai (3)    Korupcija (22)    Politika (363)    Religija ir tikėjimai (315)    Naršyklės (7)    Skolininkai (12)    Vampyrai (9)    Kompiuterio ergonomika (8)    Kazino (10)    Poltergeistai (2)    Aerobika (3)    Skinheadai (9)    P2P tinklai (2)    Viktor Uspaskich (61)    Šventasis Pranciškus (3)    Lobių ieškotojai (3)    Foje (3)    Ekologiški produktai (2)    Vytautas Bogušis (12)    Įdomybės (87)    Dektinė (2)    Panayiotis Zavosas (2)    Tibetas (10)    Sony Ericcson (40)    Kaziuko mugė (3)    Draudimas (7)    Teatrai (21)    Metalas (22)    Elektronika (8)    Prevencija (14)    Lietuvoje (43)    Arkliai (12)    Žmogaus teisės (52)    Auklėjimas (7)    Antanas Terleckas (2)    Lietuvoje (5)    Biologija (222)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Arūnas Valinskas (4)    Pedagogika (21)    Gatvės šokiai (5)    Vorai (2)    Politika (26)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!