LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Romantika
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-10-20
Ar žinote, kad ir vyrai būna romantiški?
Ar tiesa, kad vyrai nemėgsta romantikos?
  • Ar vyrai verkia kartu su Jumis, žiurėdami romantiškus Holivudo filmus?
  • Ar jie apkabina Jus, kai Jums to reikia?
  • Ar jie praleidžia Jus pirmas pro duris, kai einate į kavinę?
  • Ar jie šnabžda Jums švelnius žodelius prieš miegą?
  • Ar jie bent jau žino kaip elgtis???

Sužinokite, kaip vyrai supranta romantiką ir išmokite pažvelgti į tarpusavio santykius nauju žvilgsniu.

Ar gali pasaka virsti realybe?

Romantika ir vyrai nedera ar bent bent jau neatitinka moteriškų kriterijų, kurie susiformavo vaikystėje prisiskaičius pasakų. Pasaka skiriasi nuo "žiaurios" realybės, kurioje Jūsų fantazijos negali taip paprastai išsipildyti. Galite pasiguosti lietingą dieną su sena gera drauge žiūrėdamos romantiškus Holivudo filmus. Svajos apie romantišką meilę turi būti išsaugotos!

Ar tarp vyrų ir romantikos plyti praraja?

Jūsų ilgametė stebėjimų patirtis rodo, jog vyrai pirmenybę teikia alui, sofai ir nuotoliniam televizoriaus valdymo pulteliui. Ar tai tiesa?

Pažiūrėkime, ką apie tai sako vyrų ir moterų santykių specialistai.

1. Komplimentai

Tiesiausias kelias į vyro širdį yra per jo ego. Vyrai mėgsta komplimentus, tačiau dažniausiai to neparodo. Viduje vyrai yra minkšti. Apdovanokite vyrą komplimentu, kai jis bus to vertas - patikėkite, vyras bus daugiau nei dėkingas!

2. Juodas šokoladas

Pieniškas šokoladas yra skirtas vaikams, o juodas - įsimylėjėliams. Taip yra dėl didesnio kakavos kiekio sudėtyje, o tai reiškia daugiau feniletinamino, cheminės medžiagos, kuri sukelia tokius pat jausmus, kaip įsimylėjus.

3. Dovanos, kurias sunku gauti

Gal būt vyras liūdi dėl senos komiksų knygelės, kuri dingo persikraustant? Gal būt jis kažką kolekcionuoja?

Vyrai mėgsta dovanas, kurias sunku gauti ir Jums reikia įdėti pastangų norint jas surasti. Vyrai ir moterys skirtingai suvokia romantiką: moterims romantika - „švelnūs prisilietimai", o vyrai romantiką supranta praktiškai.

4. Jūs su Jo rūbais

Po vakarienės apsivilkite savo išrinktojo marškiniais. Tai tikrai veikia! Įvykių eiga gali pakrypti netgi labai malonia linkme...

5. Juokingas filmas

Toks pat humoro jausmas yra vienas iš dalykų, kuris padeda daugeliui porų išlaikyti gerus santykius. Kai sutiksite žmogų, besijuokiantį iš tų pačių dalykų kaip ir Jūs, žinokite, kad judviejų santykiai turi ateitį.

6. Gera atmintis

Viena nuotrauka atstoja tūkstantį žodžių. Nuotrauka, kurioje esate kartu su savo išrinktuoju gali daryti stebuklus ir priminti daugelį dalykų: įvykius, jausmus ir pan. Pasidėkite judviejų nuotrauką matomoje vietoje.

7. Tradicinis vakaras mieste

Eikite pašokti. Tačiau rinkitės ne naktinį klubą, o šokių salę. Kai būsite apsupti teigiamos energijos, geros muzikos, įvairaus amžiaus porų, pagerės ne tik nuotaika, bet ir santykiai.

8. Aukšti pastatai

Vyrai mėgsta didelius daiktus. Kartu pasikelkite į viršutinį pastato aukštą. Tegul vyras Jus apkabina. Atsivėrusi panorama, giedras dangus ir mylimas žmogus šalia suteiks itin puikių akimirkų, kurias visada bus malonu prisiminti.

9. Nelauktas intymumas

Netikėtas bučinys, popietė vonioje... bet kas!

Vyrus „užveda", jei „pasirašote" spontaniškiems, netikėtiems, kūrybingiems intymiems santykiams neįprastu dienos metu. Neplanuota kelionė, kurią baigiate nakvodami ten kur nuvykote. Vonia ir šampanas - darykite bet ką, kad išvengtumėte kasdienės rutinos.

10. P.S. Aš tave myliu

Vyrams neįprasta dažnai prisipažinti meilėje, tačiau vyrams patinka, kai tai dažnai sakote jiems, net jei tai užrašote ant popieriaus skiautės, kurią įdedate į švarko kišenę.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    IT parodos (10)    Vandenis (7)    Gaisrininkai (7)    Lobių ieškotojai (3)    Lietuvių valgiai (28)    Žmonės (241)    Egzorcizmas (11)    Maxima (10)    Skundai (22)    Transportas (125)    Krikščionys demokratai (3)    Kompiuterių virusai (52)    Budizmas (73)    Dažasvydis (3)    Optinis ryšys (12)    Baikeriai (8)    Amerikos lietuviai (7)    Monitoriai (11)    Sodininkystė (22)    Restoranai (5)    Vaistai (15)    Prevencija (14)    Neištikimybė (2)    Emigrantai (22)    Velniai (9)    Filologija (2)    Egiptas (24)    Kazimiera Prunskienė (13)    Pyktis (6)    Panayiotis Zavosas (2)    Klubai (8)    Darbdaviai (10)    Go-go (10)    Modemai (8)    Katalikybė (49)    Smurtas mokyklose (10)    Chiromantija (3)    Motociklai (12)    Teatrai (21)    Ekologiški produktai (2)    Drabužiai (41)    Įdomybės (87)    Depresija (29)    Kultūra (749)    LNK (2)    Rinkimai (23)    EBSW (40)    Fantastika (21)    Kino kritika (10)    Meilė (138)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!