LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Striptizas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2005-10-27
Išpardavę bilietus į "Chippendales" pasirodymus, organizatoriai rengs papildomą šou Vilniuje
Lapkričio mėnesį koncertinės agentūros "Makroconcert" organizuojami seksualiųjų "Chippendales" vyrukų pasirodymai Lietuvoje susilaukė milžiniško lietuvaičių dėmesio. Bilietus į šokėjų pasirodymus Kaune ir Vilniuje merginos išpirko iki renginio likus trims savaitėms. Jau nuo praeitos savaitės agentūros "Makroconcert" telefonai įkaitę nuo "Chippendales" fanių skambučių. "Kasdien sulaukiame begalės merginų skambučių. Visos teiraujasi papildomų bilietų į "Chippendales" šou. Po tokio skambučių antplūdžio nusprendėme surengti papildomą šou Vilniuje" - "Chippendales" populiarumu džiaugėsi "Makroconcert" ryšių su visuomene atstovė Inga Grigaliūnaitė.

"Chippendales" savo aistringoms gerbėjoms lapkričio 9 d. Vilniaus "Ledo rūmuose" padovanos ir antrąjį pasirodymą: papildomas šou bus surengtas 18 valandą. "Jau turime ne tik sostinės merginų, bet ir kauniečių užsakymų bilietams į antrąjį šou Vilniuje" - teigė I. Grigaliūnaitė.

"Chippendales", kurie dar vadinami "pačiu karščiausiu amerikietiško eksporto produktu", rugsėjo pabaigoje leidosi į turą "European Fantasy Tour", per kurį surengs apie 70 pasirodymų 16 Europos šalių. Pasirodymus žada aplankyti beveik 100 tūkstančių moterų.

"Chippendales" pasirodymuose - koncentruota erotikos dozė. Raumeningi ir įdegę kūnai, žavios šypsenos, aksominis balsas, grakštūs ir išraiškingi judesiai. Pasirodymuose šoka 12 fiziškai tobulų vyrų, kurie nuginkluoja moterišką auditoriją seksualia ir skoninga choreografija: tai Kevinas Cornellis, Mario Covacevichius, Juanas De Angelo, Shawnas Deanas, Mike'as Edwardsas, Paulas Gunnas, Hugo Harrisas, Billy Jeffery, Antonio de Marco, Davidas Nichollas, Xavieras Raffaelis ir Paulas Welderis.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Akvariumai (58)    Jautis (7)    Menas būti kartu (2)    Vokiečių aviganis (2)    Delfinologija (4)    Civilinė sauga (7)    Projektavimas (7)    Geografija (22)    Nekilnojamasis turtas (22)    Žemės grobstymai (50)    Katės (33)    Brendis (6)    Prekės ir paslaugos buičiai (2)    Artūras Zuokas (41)    Vilniaus bendruomenės (4)    Politika (363)    Egiptas (24)    Raganos (12)    Auklėjimas (7)    Kaukazo aviganis (2)    Kelnaitės (2)    Pramoginiai šokiai (2)    Programavimas (20)    Šatrija (4)    Kandidatai į prezidentus (5)    Kabala (6)    Stomatologija (6)    Grybai (3)    Vandens slidės (2)    E - komercija (87)    Įdomybės (87)    Burtai (8)    Šventės (117)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Roko muzikos grupės (10)    Kriptografija (3)    Katarai (2)    Opel (4)    Ekologiški produktai (2)    Mazda (2)    Vytautas Landsbergis (6)    Monitoriai (11)    Filmai (91)    Teisėtvarka (24)    Žala sveikatai (16)    Sąmokslo teorija (19)    Paukščių gripas (21)    Hakeriai (273)    Gender Loops (6)    Slaptos bendrijos (24)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!