LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Sužadėtuvės
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2008-06-07
7 būdai, kaip priversti vyrą tau pasipiršti

Kai kas gali sakyti, kad gudrauti ir bandyti apvynioti vyrą aplink pirštą – manipuliacija. Tačiau manykime, kad tai tik būdas gyvenime siekti savo tikslo. Ir šio tikslo reikia siekti be intrigų ar melagysčių.
Jei norite, kad vyras jus mylėtų ir vertintų, turite ne tik rodyti jam savo jausmus, bet ir parodyti jam, jog esate ta vienintelė, su kuria jis gali drąsiai sieti ateitį. Ezinearticles.com pataria, kaip elgtis, kad vyras tau pasipirštų.

1. Subtiliai užsiminkite išrinktajam, kad esate pasiruošusi santuokai. Tai galite padaryti matomoje vietoje palikdama straipsnius apie santuoką. Tik nepersistenkite – nedėkite jam po akim vestuvinių žurnalų ar nuotraukų su nuotakom – tokios tiesioginės užuominos vyrą gali išgąsdinti.

2. Nemanykite, kad jei esate pasiruošusi santuokai, tai pasiruošęs ir jūsų vyras. Pasikalbėkite apie tai, bet neįtakokite jo nuomonės, kad ir kokia ji būtų.

3. Pasikvieskite jį į svarbią giminės ar šeimos šventę. Taip parodysite jam, kad mylimasis jums labai svarbus ir manote, jog jis jau yra jūsų šeimos narys.

4. Nors jūs ir norite, kad vyras žinotų, jog santuoka jums labai svarbi, pabandykite jo neišgąsdinti. Santuoka neturėtų būti jūsų tikslas – tai abiejų žmonių noras visą gyvenimą būti drauge.

5. Jei jau mėginote kalbėtis su savo mylimuoju apie santuoką, bet tai nedavė jokių rezultatų, pabandykite atsargiai paklausti jo draugų, ar bičiulis nėra apskritai nusistatęs prieš santuoką. Klauskite atsargiai ir mandagiai, nes draugai tikrai papasakos jūsų vaikinui apie tai, ko klausinėjote. O jūs juk nenorite atrodyti vedybų maniakė?

6. Suteikite jam laisvės. Stenkitės neprieštarauti, jei jis laidžia laiką su draugais. Anksčiau ar vėliau, jei tikrai jus myli, jis supras, kad esate jam brangi ir nenorės jūsų prarasti. Ir vienintelis būdas (jis ir pats tai žino), kaip išlaikyti jus visą gyvenimą, kad priklausytumėte jam vienam – pasipiršti.

7. Jei visi bandymai užsiminti apie santuoką bus nesėkmingi, tiesiogiai paklauskite, ar jis mano, kad esate ta moteris, kurią kada nors ves. Jei jis atsakys „ne“, bent jau žinosite, kad iš šio vaikino įsipareigojimų neverta tikėtis.

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Amfetaminas (2)    Žiniasklaida (108)    Reinkarnacija (6)    Shotokan (11)    Emigrantai (22)    Hipiai (9)    Imtynės (29)    Naršyklės (7)    Nusikaltimai (6)    Bendruomenės (158)    LICS (17)    Slaptos bendrijos (24)    Vorai (2)    Vabzdžiai (5)    Maudymosi kostiumėliai (7)    Rašytojai (11)    Draudimas (7)    Sportas (8)    Bankrotas (2)    Klonavimas (10)    Mobilūs ryšiai (193)    Žmogaus teisės (52)    Metalas (22)    Škotų aviganis (3)    Fotografija (17)    Spausdintuvai (12)    Naujieji metai (12)    Miniatiūros (7)    Darbo partija (4)    Vytautas Bogušis (12)    Saugus internetas (11)    Meino meškėnas (2)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Aikido (14)    Šalys (61)    Kvepalai (10)    Šventasis Antanas (2)    Kino kritika (10)    Soliariumai (5)    Skandalai (476)    Smurtas mokyklose (10)    Vartotojai (29)    Garso sistemos (15)    Kelionių įspūdžiai (26)    Kaimo turizmas (5)    Intel (6)    Valstiečių sąjunga (2)    Renginiai (31)    Grybai (3)    Kazino (10)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!