LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 16 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
Akimirkos sentencija
Mūsų progresas vertinamas ne pagal tų, kurie turi daug, pertekliaus didėjimą, o pagal tai, ar mes sugebame pakankamai aprūpinti tuos, kurie turi per mažai.
T. Ruzveltas
Draugai
Matulaičio bažnyčia
Lietuvių Tautinio Jaunimo Sąjunga
Tautinės krypties portalas
Etninės kultūros erdvė
Biržų krašto naujienos
Slaptai.lt - unikalus leidinys
Lietuvių sąjunga „Tauta ir Tėvynė“
Lietuvos žaliųjų judėjimas
Žaliosios minties laikraštis
Istorijos puslapiai
Receptai, patiekalai, kulinarija.
Skanus.lt
Reklama
  Telefoniniai sukčiai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-04-06
Telefoniniai sukčiai apgaudinėja vaikus ir imasi smurto

Sukčiams ir toliau pavyksta rasti patiklių žmonių ir išvilioti iš jų dideles pinigų sumas neva į bėdą patekusiems giminaičiams ar artimiesiems gelbėti. Dažniausiai į įžūlių plėšikų suregztas pinkles patenka pagyvenę žmonės ir vaikai.

Penktadienį tokia sukčių auka tapo 78-erių šiaulietis V.F. Į Šiaulių apskrities VPK kreipęsis V.F. pasakojo, kad apie 14 val. jam į namus, esančius Vytauto gatvėje, telefonu paskambino moteris.

Ji prisistatė kaip anūkė ir paprašė pinigų už padarytą eismo įvykį. Po kiek laiko į V.F. į butą įsileido vyriškį, kuris, prisistatęs policijos pareigūnu, paprašė pinigų.

V.F. norėjo paskambinti anūkei, tačiau tuo metu vyriškis V.F. parvertė ant grindų, iš kišenės ištraukė 4 500 litų ir pabėgo.

Kaune pinigus ir daiktus sukčiai išviliojo iš 10-metės mergaitės.

Į Kauno Žaliakalnio policijos komisariatą penktadienį kreipėsi mergaitės motina. Ji pasakojo, kad į Žemuogių gatvėje esančius namus telefonu buvo paskambinta apie 14 val.

Paskambinęs vyriškis moters dešimtmetei dukrai prisistatė policijos pareigūnu ir pasakė, kad jos tėtis padarė eismo įvykį ir sužalojo žmogų.

Po kiek laiko mergaitė išnešė į lauką ir merginai atidavė įvairius daiktus: nešiojamąjį kompiuterį, fotoaparatą, laikrodį ir juvelyrinius dirbinius.

Materialinis nuostolis - 34 750 litų.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Šaulys (7)    Šalys (61)    Kultūra (749)    Kovos menai (72)    Kalėdos (12)    Stilius (86)    Korupcija (22)    Aerobika (3)    Alus (22)    Imtynės (29)    Drakonai (36)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Optinis ryšys (12)    Žiniasklaida (108)    Reklama internete (18)    Draugystė (10)    Prezidento rinkimai (6)    Breakdance (4)    Joga (56)    MTV (5)    P2P tinklai (2)    Psichiatrija (64)    Lietuvoje (16)    Turizmo agentūros (10)    Procesoriai (28)    Dailė (34)    KGB (35)    Kabala (6)    Vytautas Bogušis (12)    Vaistai (15)    Lietuvos istorija (110)    Meino meškėnas (2)    Buto remontas (3)    Regbis (4)    Knygos (23)    Žvejyba (30)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Aiškiaregiai (11)    Lobių ieškotojai (3)    Jurga Ivanauskaitė (17)    Intel (6)    Makaronai (2)    Darbdaviai (10)    Linux/Unix (34)    Opel (4)    Prevencija (14)    Lietuva (2)    Operacinės sistemos (50)    Kriptografija (3)    Kazimiera Prunskienė (13)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!