LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Turizmas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-04-13
Haroldas Mackevičius: "Šri Lankoje nuo dramblių sprukti neteko"
Legenda byloja, jog rojus buvo ten, kur dabar yra Šri Lanka. "Legendomis nesidomėjau, bet gamta ten labai graži. Matyt, yra tiesos", – pripažino vienas laidos "Dviračio šou" kūrėjų Haroldas Mackevičius, grįžęs iš vienuolika dienų trukusių atostogų šioje Indijos vandenyno saloje.

H.Mackevičius tikina, kad kelionę į Šri Lanką pasirinko atsitiktinai. Pagrindiniai atostogauti susiruošusio laidų kūrėjo reikalavimai buvo šiltas oras ir graži gamta. Su bičiuliais iš pradžių galvojo apie Keniją, bet vėliau nusprendė vykti į Šri Lanką.

"Turiu ydą naršyti po internetą. Žmona prieš keliones iš manęs juokiasi: sako, gali ir nevažiuoti. Likus savaitei iki kelionės, apie Šri Lanką žinojau viską", – šypsojosi H.Mackevičius.

Labiausiai Haroldą džiugino žinia, kad šiame egzotiškame kampelyje gyvena 6000 laukinių dramblių. "Iš jų nemačiau 5903, o kitus 97 suskaičiavau savo nuotraukose, kurių parsivežiau apie tūkstantį", – džiaugėsi fotografas mėgėjas. Nuo įtūžusių dramblių patinų Šri Lankoje kasmet žūsta žmonių, bet lietuviai, nors nepraleido progos automobiliu privažiuoti arčiau jų kaimenės, incidentų su šiais milžinais išvengė.

"Viešbučiai pasitaikė geri, kelionė buvo jauki ir nekamuojanti, o žmonės draugiški", – puikiai nusiteikęs ir su naujomis jėgomis kibęs į darbus, pasakojo H.Mackevičius.

Dešimties žmonių kompanija penkias dienas keliavo po salą, o likusias šešias lepinosi paplūdimiuose. Ar tolimoje kelionėje nevargino ligos? "Į maliarijos židinius nevažiavom ir nesiskiepijom – po tų skiepų blogai jautiesi. Vartojome mums įprastą dezinfekuojamąją priemonę – alkoholį", – nusijuokė H.Mackevičius.

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Svarstyklės (7)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    6 branduolių (3)    Dalia Grybauskaitė (16)    Foje (3)    Lobių ieškotojai (3)    Prevencija (14)    Opijatai (13)    Burtai (8)    Vėlinės (5)    Meilė bloguose (6)    Emigrantai (22)    Džiazo muzikos grupės (11)    Arbata (10)    Kaziuko mugė (3)    Kovo 8 (3)    Proza (157)    Specialiosios tarnybos (36)    Stalo žaidimai (7)    Miniatiūros (7)    Atleidimas (4)    Kinų horoskopas (14)    Auklės (3)    Drabužiai (41)    Gatvės šokiai (5)    Darbo partija (4)    Kompiuterinis piratavimas (43)    TELE-2 (7)    Žuvininkystė (2)    Policija (2)    Eurointegracija (5)    Vitaminai (2)    Garso sistemos (15)    E - komercija (87)    Homeopatija (5)    Amfetaminas (2)    Euro naujienos (2)    Barai (7)    Turizmas (151)    Hobi (106)    Krašto apsauga (27)    Partijos (41)    Aviacija (38)    Menas būti kartu (2)    Internetas (184)    Sportas (8)    Elektronika (8)    Regbis (4)    Rytietiški šokiai (16)    Šunys (67)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!