LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Turizmo agentūros
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-04-05
Turizmo agentūra “Keliautojų klubas”
Kelionių agentūra “Keliautojų klubas” - nuo 1994 metų sėkmingai organizuoja poilsines, pažintines ir verslo keliones po visą pasaulį. Mūsų moto - “išskirtinis dėmesys klientui” – įpareigoja mus operatyviai, profesionaliai ir kūrybingai įgyvendinti pačius netikėčiausius keliautojo norus ar pageidavimus. Jaunas, energingas, sparčiai tobulėjantis kolektyvas padarys viską, kad Jūsų atostogos būtų sklandžios ir patogios.

Bendradarbiaudami su didžiausiais kelionių organizatoriais galime pasiūlyti įdomių ir įvairių kelionių, garantuoti aukštą paslaugų kokybę, geras kainas, patrauklią nuolaidų sistemą.

Jei norėsite keliaudami pažinti kitus kraštus ar tiesiog atsipalaiduoti ir pailsėti, visada galite kreiptis į „Keliautojų klubą". Mūsų siūlomos pažintinės kelionės po Austriją, Italiją, Šveicariją, Vokietiją, Graikiją, Ispaniją, Čekiją, Vengriją ir kitus kraštus Jums atvers duris į kultūros, meno, muzikos ir architektūros lobyną, kurį žmonija kaupė tūkstantmečiais.

Jei ieškote aktyvaus kalnų poilsio - Alpės, Dolomitinės Alpės, Tatrai ir t.t. svetingai pasitiks Jus savo snieguotomis viršukalnėmis.

0 jei norite paprasčiausiai pamiršti visus darbus ir rūpesčius, galėsime Jums pasiūlyti poilsinę kelionę prie ežero, jūros ar vandenyno kranto. Saulė, vanduo ... ir jokių rūpesčių, nes juos atiduosite mums! Ras iš ko pasirinkti ir egzotikos mėgėjai.

Visada patarsime keliaujančiam, ką pasiimti į kelionę, kaip jai pasiruošti.

Planuokite, svajokite, fantazuokite, o savo kelionių rūpesčius patikėkite mums.

Pagarbiai

Jūsų “Keliautojų klubas”

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Shotokan (11)    Klaviatūros (11)    Teisė (61)    Restoranai (5)    Mada (4)    Grožio salonai (6)    Vynas (16)    Klubai (5)    Imtynės (29)    Vilius Navickas (2)    Šv. Valentino diena (11)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Ginklai (22)    Barai (7)    Simbolika (2)    Hip hop dance (4)    Žemgrobiai (6)    Elektroninės muzikos grupės (3)    Šalys (61)    Draugystė (10)    Dvarai (36)    Homeopatija (5)    Bendravimas (743)    Religija ir tikėjimai (315)    Kailiniai (15)    Valstiečių sąjunga (2)    Tinklapiai (13)    Teisėtvarka (24)    Apskaita (15)    Kvepalai (10)    Seimo rinkimai 2004 (3)    Matematika (2)    Filologija (2)    Bildukai (3)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Taksas (2)    Mokslai (1219)    Tadas Blinda (10)    Konspiracija (2)    Siamo katės (2)    Lobių ieškotojai (3)    Gyvenimo džiaugsmas (2)    Atmintis (4)    Elektroninės šiukšlės (10)    Gender Loops (6)    Joga (56)    Kačių veislės (25)    Statyba (29)    Partizanai (12)    Konditerija (10)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!